Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה ונדורה ישנה ומצב הפפחות והצבע לא משהו שלא לומר מצב קשה .. :shock:

השאלה שלי האם אני יכול לעשות לה את הפחחות של המקומות החלודים בעצמי וכיצד ?

יש לה שני שקעים בדלת האחורית ובדלת צד שאני מאמין שיש צורך לחמם לפני שמושכים ..כמה זה אמור לעלות ?

תודה לכל מי שיענה:-D

פורסם

אם אין לך ניסיון וידע מוקדם עדיף שתשאיר את המצב כמו שהוא ,חבל על הכסף כי גם ככה זה לא יצא יפה.

אפשרות נוספת זה לחפש פחח זול בשטחים/משולש שיעשה עבודה סבירה

פורסם

אין לי נסיון אבל ... נראה לי לשייף את החלודה במלטשת (מישהו יודע עם איזה נייר שיוף ?)למרוח בחלקלקות חומר פחחות (כמה עולה פחית +מקשה ?) ולשייף שוב בנייר עדין עד שיוצא חלק .. נראה לי עבודה לא מסובכת יותר מידי די מזכיר שפכטל לקירות =שם יש לי אובר ניסיון .. מה אתם אומרים ? בתודה על כל תשובה ...

פורסם

תלוי בכמות שאתה צריך. אני יודע שאפשר לקנות חומר טוב של ולדספאר באיזור ה120 לפח קטן של ק"ג אם אני זוכר נכון בטופ קולור. מה שכן, אני לא זוכר אם הוא חומר עדין או גס. לפי הבנתי (המועטה, יש לומר) עובדים בשכבה ראשונה ושניה עם גס ואח"כ עוברים לעדין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...