Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק, אבל שאתה קונה סוללה היצרן מציין בפניך את אורך החיים של הסוללה לפי הטעינה והפריקה, ותיראה שטעינה ב0.5C היא האופטימלית לרוב לפי היצרן ואפילו 1C לא פוגע משמעותית באורך החיים של הסוללה לפי החישוב של היצרן, לכן אם טסלה יטעינו אפילו ב1C עדיין אורך החיים של הסוללה לא יתקצר משמעותית מהר יותר מאשר שהיא נועדה להיות מלכתחילה, למשל אם היצרן נתן נתון של 2000 סייקלים בטעינת 0.5C תיראה שב1C האורך חיים לא יהיה משמעותית קצר יותר - במיוחד אם אתה דואג לקרר את הסוללה תוך כדי הטעינה בצורה נאותה, לכן טסלה כמובן שיודעים מה הם עושים ונותנים גם אחריות בהתאם, הם לא רק חושבים לידפוק את הלקוח וכמה שיותר מהר לידחוף לו סוללה חדשה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
- לא קיבלו שום דבר מרנו . קנו מרנו רכבים ולמיטב הבנתי רנו אפילו איחרו באספקה ולא עמדו בדרישת הטווח.

ברור, רנו הפילו את המיזם, הם האשמים!

- לא קיבלו שום הטבת מס, כל עסק משלם מס על רווחים. מס קניה מגולגל לצרכן ולא קשור לחברה.

אתה עושה את זה פרו בונו? כי הכונס היה אמור להפסיק לך את המשכורת יחצ"נות :wink:

רציני, ממש לא בא לי להכנס איתך שוב לכל נושא השרשור אבל כשאתה כותב שטויות שאתה בעצמך יודע שאין להן אחיזה במציאות, אני חייב להגיב!

אגסי עצמו טען שפלואנס ZE משמעותית לייצור ולקניה בשער המפעל מאשר פלואנס רגילה.

אז יסביר לי כבודו איך רכב זול+8% מס נמכר ללא סוללה במחיר זהה לפלואנס יקרה +80% מס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה עושה את זה פרו בונו? כי הכונס היה אמור להפסיק לך את המשכורת יחצ"נות :wink:

רציני, ממש לא בא לי להכנס איתך שוב לכל נושא השרשור אבל כשאתה כותב שטויות שאתה בעצמך יודע שאין להן אחיזה במציאות, אני חייב להגיב!

אגסי עצמו טען שפלואנס ZE משמעותית לייצור ולקניה בשער המפעל מאשר פלואנס רגילה.

אז יסביר לי כבודו איך רכב זול+8% מס נמכר ללא סוללה במחיר זהה לפלואנס יקרה +80% מס?

אני מבין שהיה קשה לך להיות אובקטיבי לנוכח הפגיעה הפוטנציאלית במפרסמים אצלך באתר.

ידיעות פרסמו היום כמה כל רנו לבטר פלייס. חפש את המספרים ותיהיה מופתע כמה הפסידו על כל מכירת רכב.

ההצעה המבריקה שלך היתה שצריך היה להפסיד יותר ?

4 מיליארד זה לא מספיק ?

פורסם
אתה צודק, אבל שאתה קונה סוללה היצרן מציין בפניך את אורך החיים של הסוללה לפי הטעינה והפריקה, ותיראה שטעינה ב0.5C היא האופטימלית לרוב לפי היצרן ואפילו 1C לא פוגע משמעותית באורך החיים של הסוללה לפי החישוב של היצרן, לכן אם טסלה יטעינו אפילו ב1C עדיין אורך החיים של הסוללה לא יתקצר משמעותית מהר יותר מאשר שהיא נועדה להיות מלכתחילה, למשל אם היצרן נתן נתון של 2000 סייקלים בטעינת 0.5C תיראה שב1C האורך חיים לא יהיה משמעותית קצר יותר - במיוחד אם אתה דואג לקרר את הסוללה תוך כדי הטעינה בצורה נאותה, לכן טסלה כמובן שיודעים מה הם עושים ונותנים גם אחריות בהתאם, הם לא רק חושבים לידפוק את הלקוח וכמה שיותר מהר לידחוף לו סוללה חדשה.

טסלה עולה 60,000$ - 90,000$ בארה"ב

כשתשמע שטסלה ימכרו רכבים ב 15,000$ - 20,000$

תתעורר כי כנראה אתה חולם .

פורסם

לא הבנתי את תגובתך לגבי הציטוט שלי?

טסלה נכון עולה כ60~90 אלף דולר אבל זה לא סתם הפלצה של מחיר אלא רכב המספק תמורה בהתאם למחיר ולסגמנט אליו הוא שייך- מכונית יוקרה ספורטיבית, כך גם המכירות שלה שעברו את התוצרת פרימיום הגרמנית.

לדעת טסלה - מחיר הסוללות לKWH אמור לרדת קרוב ל100$, אז תבוא הבשורה לרכב המשפחתי- עד עד העולם החשמלי שייך לקבוצת היוקרה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ידיעות פרסמו היום כמה כל רנו לבטר פלייס. חפש את המספרים ותיהיה מופתע כמה הפסידו על כל מכירת רכב.

אין לי ידיעות ואני בטח לא מאמין לכל מה שאני קורה בעיתונים.

אני הרבה יותר מאמין למה שבעל החזון ומנכ"ל החברה אומר בימים טובים מאשר מה שמערכת היחצנים מנסה להשחיר בימים רעים.

אבל רק מסקרנות, אשמח לקישור או לציון המספרים שמופיעים שם.

בנווגע לפגיעה הפוטנציאלית במפרסמים, אין לי שמץ של מושג קלוש על מהנ אתה מנסה לרמוז.

פורסם
אין לי ידיעות ואני בטח לא מאמין לכל מה שאני קורה בעיתונים.

אני הרבה יותר מאמין למה שבעל החזון ומנכ"ל החברה אומר בימים טובים מאשר מה שמערכת היחצנים מנסה להשחיר בימים רעים.

אבל רק מסקרנות, אשמח לקישור או לציון המספרים שמופיעים שם.

בנווגע לפגיעה הפוטנציאלית במפרסמים, אין לי שמץ של מושג קלוש על מהנ אתה מנסה לרמוז.

מוסף ממון היום פורסם שהרכב עלה לבטר פלייס 105,000 וסוללה עלתה 60,000

את ההפרש בטר פלייס מימנו

פורסם

ואתה אשכרה מאמין למספרים המצוצים מהאצבע האלה?:shock:

160K ש"ח FOB לפאקינג רנו פלואנס? :screwy:

אתה ראית בכמה הפלואנס החשמלית נמכרת באירופה?

נכון, אין בה מערכת החלפת סוללות אבל זה באמת כסף קטן בהשוואה למחיר הרכב הכולל.

באנגליה היא נמכרת ב 17K פאונד ללא סוללה (שגם הרבה יותר זולה להחכרה) כנראה שגם רנו אנגליה הם פילנטרופים שרק אלטרואיזם לנגד עניהם.

חבל שלא רשמו 200K וסוללה ב 186K, היה גורם לנו לרחם עליהם אפילו יותר!:wink:

פורסם

באנגליה היא נמכרת ב 17K פאונד, כנראה שגם רנו אנגליה הם פילנטרופים שרק אלטרואיזם לנגד עניהם.

חזק!

מסע היחצנות של BP זל"ל (זיכרונו לא ליברכה).

פורסם

באנגליה היא נמכרת ב 17K פאונד, כנראה שגם רנו אנגליה הם פילנטרופים שרק אלטרואיזם לנגד עניהם.

צריך גם לדעת מה לקרוא.

מחיר הרנו באנגליה הוא :

Manufacturer's "On The Road" price before PiCG* £22,495.00

כלומר כמעט 126,000 שח

לא רק שהלקוחות לא משלמים מס קניה 8% ומע"מ 17%

הלקוח האנגלי מקבל החזר מהמדינה שנקרא PiCG בגובה 5,000 שטרלינג כלומר בערך 30,000 שח

פחות או יותר כמו המצב בארהב לרכבים חשמליים.

כולם יודעים שמי שממן אותך התנגד לכך שבישראל יהיה מענק כפי שהונהג באנגליה ובארה"ב .

פורסם

לפני שניה היה לי כאן פרסומת של יונדאי

ואח"כ פרסומת של מוסך כלשהו וחברות השכרה לרוב ועוד כהנה וכהנה שאני מניח שהפרסום כאן הוא לא פלנטרופי

פורסם

בהולנד מחיר הפלואנס ללא מע"מ וללא סוללה הוא בין 22 ו-23 אלף יורו. המחיר כולל מע"מ 26.5-27.5 אלף יורו.

על זה יש להוסיף חבילת חכירה של סוללה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
- לא קיבלו שום דבר מרנו . קנו מרנו רכבים ולמיטב הבנתי רנו אפילו איחרו באספקה ולא עמדו בדרישת הטווח. רק רכב חשמלי, שזה בקטנה. ממילא רנו אשמים, מדינת ישראל אשמים, הלקוחות המנייאקים שלא זרמו ועוד ועוד.

- לא קיבלו שום הטבת מס, כל עסק משלם מס על רווחים. מס קניה מגולגל לצרכן ולא קשור לחברה.

נא לא להוציא את דבריי מהקשרם. הם קיבלו הטבת מס מפליגה על המוצר הבסיסי (מחיר הרכב החשמלי), רק 8% בהשוואה לפי 10 לעומת רכבים אחרים.

- כל חברה בעולם מגייסת משקיעים באמצעות הקצאת מניות.

ברור, אבל המיזם שלהם היה שאפתני למדי וככל הנראה הם קיבלו אמון רב (למה?). חבל שנתנו להם שקל.

עשו טעויות שלדעתי העיקרית שבהם התבססה בעיקר על תחזית מחיר הדלק העולה, תחזית שלא התממשה.

הטעות העיקרית שלהם הייתה שהם לא הבינו כי אין ביכולתם להכריח את הלקוחות לקנות פלאונס ZE במחיר ובתנאים שהם רוצים.

נ.ב. המע"מ באנגליה 20% ובהולנד 21%.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
הטעות העיקרית שלהם הייתה שהם לא הבינו כי אין ביכולתם להכריח את הלקוחות לקנות פלאונס ZE במחיר ובתנאים שהם רוצים.

נ.ב. המע"מ באנגליה 20% ובהולנד 21%.

כנראה שלא הבנת שעל כך רכב שהם מכרו הם הפסידו.

ההצעה שלך היא שכדאי להם להפסיד יותר על מכירה של כל רכב ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...