Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 שנים אחורה לפני פרוץ המחאה לא היה צריך אפילו בחינה מעמיקה, פשוט היו מבשלים שקשוקה ומעלים לנו עוד קצת את המס על מנת לממן את זה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שצפה בשידור הישיר שהיה לפני כשעה- היו שם נציגים של חברה שמייבא מכוניות חשמליות לארץ לצורך נוסי ובחינה ומחכים לקבל אישור ותקינה- מחכים שנים כי המהנדס הישראלי מבין הרבה יותר מהמהנדסים באנגליה וכו- הוא אמר משהו חשוב אחד שכולנו ציינו כאן בדיון וכולם (אנשי/מקורבי/בעלי עניין של BP) קפצו עליו ישר- הוא טען שהמודל העכשוי של כפיית הטעינה הביתית אך ורק ע"י העמדה הסופר מסובכת והיקרה של BP חייבת להיעלם- הוא דורש שיפתחו לצרכן את האפשרות לטעינה ביתית כמו בשאר העולם ישירות לשקע בביתו בתשלום של תעריף הרגיל של חברת החשמל - בלי זה אין מצב לרכב חשמלי בארץ.

אבל אני לא רואה סיכוי לזה כי BP ושות' יפסידו את מחירי הפרימיום שכעת הם מכריחים את הציבור לשלם(בעזרת קביעת תקן).

בנוסף הוא גם ציין את הנתון שבאנגליה הערייה פרסה אלפי עמדות טעינה בחינם לבעלי רכב חשמלי + הטבה של 20% מהמחיר של הרכב + חניות חינם וכו' - שנות אור מהמודל העיסקי הגרידי של BP שכפתה באמצעות חוקים ותקנים על הצרכן הישראלי לשלם להם מחירי פרמיום על האפשרות לטעינת רכב חשמלי בארץ.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שמע, נתחיל מזה שבטר פלייס כבר לעולם לא תפסיד כלום מהסיבה העיקרית שהמנוחה(ז"ל) הלכה לעולמה וניסתלקה מאיתנו.

מכון התקנים כבר המליץ לממשלה לבטל את עמדות הטעינה המיוחדות ואף טען כי המדינה לא תוכל להגן על העמדות האלה במבחן בג"ץ, כך שמירב הסיכויים הם שעמדות הטעינה הביתיות יסתלקו מאיתנו בשלב כל שהוא.

מצד שני, מדובר בהפסד אדיר למדינה באובדן הפוטנציאל למסות חשמל לטעינת רכב בבלו זהה לדלק ולכן אני לא כ"כ בטוח שהמדינה תיישר קו עם העניין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזה חוצפה!

איזה עזות מצח!!

פשוט גועל נפש!!!

בטר פלייס בכנסת: "ניכר שמשרדי הממשלה תקעו מקלות בגלגלי פרויקט הרכב"

בדיון שנערך היום בוועדת הכלכלה נחשפים הנתונים המדאיגים: בטר פלייס לא תרכוש מכוניות חזרה מהלקוחות ורוב החברות של הקבוצה כלל אינן מצויות בישראל. יו"ר הוועדה, אבישי ברוורמן: "הוועדה דורשת ממשרד התחבורה למצוא פתרון עבור הלקוחות"

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3603844,00.html

הגלגלים היחידים שתקעו להם זה שהממשלה לא נתנה להם להדליק את האש מתחת לשקשוקה שלהם והחוצפנים עוד מעיזים להתלונן.

פורסם
איזה חוצפה!

איזה עזות מצח!!

פשוט גועל נפש!!!

הגלגלים היחידים שתקעו להם זה שהממשלה לא נתנה להם להדליק את האש מתחת לשקשוקה שלהם והחוצפנים עוד מעיזים להתלונן.

לא ברור המרמור שלך

היזם קבר כמעט 4 מיליון שח , ועדיין אתה ממורמר על שקשוקות שהמציאו עיתונאים סוג ז' .

פורסם

שום עיתונאי ושום סוג ז', מדובר במיזם שכשל 120% באשמת החברה, המדינה אפילו נתנה להם פטור כמעט מוחלט ממיסים על הרכב (8% בלבד) ולאחר שהמיזם נכשל כשלון מחפיר, שוב 150% באשמתם, מגיע השלב ש"המדינה אשמה ולכן המדינה צריכה לשלם את החובות שלנו".

אם אתה לא מבין את זה, חבל שזה כך, אבל זה עדיין לא משנה את נכונות דבריי.

ועפ"י הדיווחים, היזם קבר מיליארד ש"ח ולא 4 מליון.

פורסם
איזה חוצפה!

איזה עזות מצח!!

פשוט גועל נפש!!!

צודק ביותר,

רמת החמדנות שלהם היתה כל כך גדולה שפשוט לא איכפת להם מאף אחד כולל היד שהאכילה אותם.

טוב שנסתלקה מן העולם החברה עם המוצר הגרוע שלה.

מכונית עם 100 ק"מ בטווח אין לה קיום.

איך נאמר .... ובא לציון גואל - אכן הגיעה שעתה להיות ז"ל ונקווה שהממשלה תשנה את החוק לגבי עמדות טעינה "טיקונייות" לטעינה ביתית.

קובי

:-)

פורסם

רק מילארד שח הוא הוציא מהכיס הפרטי שלו ?

נבהלתי , כי ממה שכתבת עוד יכול להשתמע שהוא קבר כסף שקיבל מהממשלה.

ואם היה משלם יותר מ 8% היה מצליח יותר?

כמה שילמו אינטל כדי להקים מפעל בישראל?

כמה משלמת טבע?

כמה מס היה משלם על כל רכב אם היה מקים מיזם דומה בארה"ב ?

פורסם
איזה חוצפה!

איזה עזות מצח!!

פשוט גועל נפש!!!

חחח- אם הייתה שומע את זה בשידור החי עוד הייתה שובר את המיקלדת- כל מה שהלך שם שהמדינה אשמה בכישלון הפרוייקט ושהיא כאילו צריכה להלאים אותו כי זה פרוייקט ציבורי ומשהו חשוב משיכמו ומעלה ואפילו ניצלו את טסלה ואמרו שגם טסלה רוצה להכניס תחנות החלפה וזה העתיד ולנו כבר יש. LOL

בנוסף אותו הפרופסור(עלאק אובייקטיבי) הזכיר את עמדות הטעינה של טסלה וטען שלטסלה יש עמדות טעינה מהירות בכ20 דקות אבל זה מחמם את הסוללות, מקצר חיים ויוצר פיקים ועומס גבוהה על חברת החשמל LOL - כבר הבאנו כאן בדיון בדפים הקודמים מהן אותם התחנות וגם ראינו שאליון מאסק ציין שזה יבוא מאנרגיית השמש ולכן ינתן בחינם! ואם כל הכבוד מהנדסי טסלה לא היו מאשרים דבר כזה שידפוק מהר את הסוללות.

העיקר שהפרופסורים (המאוד "אובייקטיביים") משבחים את BP ומבינים טוב יותר מכל העולם כולו! הפכו את BP לפרוייקט לאומי!

נ.ב: בחיי שאם הייתי נוכח בדיון הייתי צועק לאותו הפרופסור- "של נעליך מעל רגליך" לפני שאתה מזכיר את שמה של TESLA!

להשוות את המודל העיסקי והמוצר הנחות של BP לTESLA- חוצפה ישראלית במיטבה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

טעינה מהירה מקצרת את אורך חיי הסוללה באופן משמעותי.

אצל טסלה הסוללה היא של הלקוח , ולכן קיצור אורך החיים של הסוללה הוא פחות חשוב בעיני החברה , אצל בטר פלייס הסוללה היא של החברה ולכן כנראה סדר העדיפויות הוא שונה .

בצבד בו הסוללה לא שלך אז גם לא אכפת לך לטעון את כל הטעינות תוך חצי שעה ואחרי 100 טעינות להחליף סוללה ושמישהו אחר ישבור את הראש.

פורסם

בטר פלייס, ניסיון למחטף בקנה מידה מדהים.

הם קיבלו שיתוף פעולה מצד יצרן רכב גדול (רנו) ולמעשה קיבלו את המוצר הבסיסי מאותה חברה.

הם קיבלו הטבות מס מפליגות ממשלת ישראל (כפי שצויין, 8% מכס).

הם קיבלו השקעות עתק מצד גופים רבי ממון, ולא רק מישראל.

מה הם עשו (או ניסו לעשות)?

- תמחרו את הרכב במחיר "מיוחד מאוד" עבור הלקוח הפרטי (כנראה מתוך תקווה כי הלקוחות המוסדיים יהיו המאסה הקריטית של לקוחותיהם).

- המציאו חבילות שימוש שונות ומשונות, אף הן במחיר "מיוחד".

- נלחמו כנגד מתן אפשרות להטעין את הרכב בבית. הם פרסו עמדות טעינה משלהם, במחיר "מיוחד".

סלחו לי, אך אני לא רואה כאן שום מפעל ציוני, אני רואה כאן ניסיון למחטף וניסיון לגנוב את הציבור, שוד לאור יום. אני אישית שמח שהם קרסו (לא שזה כל כך מפתיע), שכן אם היו מצליחים הציבור היה נפגע מהם קשות, ועל כן, שיישרפו אמן!

נ.ב. הבכי וההשתלחות שלהם מזכירים לי את אלי ישי אחרי שהובהר לש"ס שהם לא יוכלו לחלוב אותנו גם הפעם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
טעינה מהירה מקצרת את אורך חיי הסוללה באופן משמעותי.

אצל טסלה הסוללה היא של הלקוח , ולכן קיצור אורך החיים של הסוללה הוא פחות חשוב בעיני החברה , אצל בטר פלייס הסוללה היא של החברה ולכן כנראה סדר העדיפויות הוא שונה .

בצבד בו הסוללה לא שלך אז גם לא אכפת לך לטעון את כל הטעינות תוך חצי שעה ואחרי 100 טעינות להחליף סוללה ושמישהו אחר ישבור את הראש.

טעינה מהירה כהגדרה -כן, אבל תיבדוק את טכנולוגיית הליטייות ותגיד לי (ולפרופסור של BP) מה הבעיה להטעין אותה ב1C~1.5C?

לרכב יש סוללה של 85KWH והיא תיטען ב90KWH- מה הבעיה?

בנוגע לסוללה הקטנה- רוב הסיכויים שהיא לא תיטען ב90KWH אלא פחות, ומה גם תיזכרו שטסלה בחרה להרכיב את הסוללה הענקית הזו מתאים בודדים קטנים והם ממש בתוך השילדה ולכן אפילו דאגו לבעיית פיזור החום מלכתחילה- זו חברה מקצועית!

פורסם
בטר פלייס, ניסיון למחטף בקנה מידה מדהים.

הם קיבלו שיתוף פעולה מצד יצרן רכב גדול (רנו) ולמעשה קיבלו את המוצר הבסיסי מאותה חברה.

הם קיבלו הטבות מס מפליגות ממשלת ישראל (כפי שצויין, 8% מכס).

הם קיבלו השקעות עתק מצד גופים רבי ממון, ולא רק מישראל.

מה הם עשו (או ניסו לעשות)?

- תמחרו את הרכב במחיר "מיוחד מאוד" עבור הלקוח הפרטי (כנראה מתוך תקווה כי הלקוחות המוסדיים יהיו המאסה הקריטית של לקוחותיהם).

- המציאו חבילות שימוש שונות ומשונות, אף הן במחיר "מיוחד".

- נלחמו כנגד מתן אפשרות להטעין את הרכב בבית. הם פרסו עמדות טעינה משלהם, במחיר "מיוחד".

סלחו לי, אך אני לא רואה כאן שום מפעל ציוני, אני רואה כאן ניסיון למחטף וניסיון לגנוב את הציבור, שוד לאור יום. אני אישית שמח שהם קרסו (לא שזה כל כך מפתיע), שכן אם היו מצליחים הציבור היה נפגע מהם קשות, ועל כן, שיישרפו אמן!

נ.ב. הבכי וההשתלחות שלהם מזכירים לי את אלי ישי אחרי שהובהר לש"ס שהם לא יוכלו לחלוב אותנו גם הפעם.

- לא קיבלו שום דבר מרנו . קנו מרנו רכבים ולמיטב הבנתי רנו אפילו איחרו באספקה ולא עמדו בדרישת הטווח.

- לא קיבלו שום הטבת מס, כל עסק משלם מס על רווחים. מס קניה מגולגל לצרכן ולא קשור לחברה.

- כל חברה בעולם מגייסת משקיעים באמצעות הקצאת מניות.

עשו טעויות שלדעתי העיקרית שבהם התבססה בעיקר על תחזית מחיר הדלק העולה, תחזית שלא התממשה.

פורסם
טעינה מהירה כהגדרה -כן, אבל תיבדוק את טכנולוגיית הליטייות ותגיד לי (ולפרופסור של BP) מה הבעיה להטעין אותה ב1C~1.5C?

לרכב יש סוללה של 85KWH והיא תיטען ב90KWH- מה הבעיה?

בנוגע לסוללה הקטנה- רוב הסיכויים שהיא לא תיטען ב90KWH אלא פחות, ומה גם תיזכרו שטסלה בחרה להרכיב את הסוללה הענקית הזו מתאים בודדים קטנים והם ממש בתוך השילדה ולכן אפילו דאגו לבעיית פיזור החום מלכתחילה- זו חברה מקצועית!

ככל שהטעינה מהירה יותר אורך החיי הסוללה מתקצר , ככה זה בכל טכנולוגיית ליטיום.

אותה טכנולוגה לנגזרותיה הקיימת בסלולריים , בטיסנים , רכבים וכו...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...