Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מהקמפיין השיווקי שלי, אני רוצה לשים תמונה של מוצר על הרכב, ולגרום לו להיות מואר כמו "במציאות" עם לדים. המיקום הוא על הפגוש האחורי, דבר שגם יגביר את הניראות שלי בכביש (בטיחות בתור ערך מוסף...אהבתי).

אין לי בעייה להשיג לדים, אין לי בעייה להתקין לבד, כל הפואנטה היא החוקיות בעניין.

השאלה שלי היא האם הדבר חוקי- עקב היכרותי עם התקנה שאוסרת על הוספת תאורה לרכבים.

ושאלת בונוס. לתשובה הטובה ביותר שתיבחר יינתנו אי אילו שקלים הנחה... :lol:

האם דבר כזה יגרום לך לרצות להתקשר לברר פרטים על המוצר?

(מנהלים: אני יודע שזה נשמע כמו חצי פירסומת. זה לא.)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם אתה יודע מה התקנה אומרת, אז למה להסתבך?

(והנה ציטוט, כדי שלא נתבלבל...)

350. (א) ברכב וכן בגרור ובנתמך לא יותקן פנס או מיתקן מפיץ אור, נוסף על הפנסים והאורות שנקבעו בתקנות אלה, אלא אם רשות הרישוי התירה התקנת פנסים נוספים או מיתקני תאורה נוספים.

(ב) הוראות תקנת משנה (א) לא יחולו על הארת פנים הרכב, ובלבד שלא יהא בה כדי להפריע לנוהג באותו רכב.

לא בטוח. אל תשכח שזה על רכב, לא תמיד מספיקים לראות את זה. בנוסף, זה יכול להסיט את תשומת הלב של נהגים מהכביש והסיבה היחידה שהם יתקשרו, זה כדי לשאול אם אתה משלם להם על הנזקים... :-)

פורסם

האם מה שאני מתכנן נחשב ל"יותקן ברכב"? האורות הן חלק מהשלט. פה הדילמה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

איך אפשר לדעת בלי לראות את זה?

לעניות דעתי, אין כאן מקום לשאלות. "לא יותקן פנס או מיתקן מפיץ אור". זה כולל כל דבר שהוא מחובר לרכב, באופן קבוע או ארעי, והוא מפיץ אור.

פורסם

לפי

(ב)הוראות תקנת משנה (א) לא יחולו על הארת פנים הרכב, ובלבד שלא יהא בה כדי להפריע לנוהג באותו רכב.

התשובה המתבקשת -

תעשה את השלט שקוף/עם חורים, ואת התאורה שים בתוך הרכב.

וקבלת שלט מואר, תאורה פנימית שלא מפריעה לנוהג באותו רכב.

לכמה אחוזי הנחה אני יכול לצפות?

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...