Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שאלה לאלה שיודעים: אני רוצה להגיע לחצבה דרך כביש 225 וכביש 227 כשהרעיון הוא

לראות קצת נוף יפה ובעיקר של המכתש הגדול.

שמעתי שהכביש סגור ושמעתי שהוא פתוח...

מישהו עבר שם לאחרונה ויודע מה נכון?

תודה

פורסם

225 שחוצה את המכתש פתוח בוודאות.

227 שהוא הירידה מהמכתש לכיוון הערבה היה אסור לנסיעה בחלקו ע"י שלט, אבל בפועל הכביש פתוח לנסיעה ונוסעים בו מטיילים כל הזמן.

בצע חיפוש בפורום לפי "מעלה עקרבים", היו דיונים בנושא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הכביש פתוח. מהפעם האחרונה שהייתי שם לא זכור לי אפילו שלט.

רק סע בזהירות היות והוא משובש קשות ומלא בורות.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

רק שים לב למזג האוויר. בסוף מעלה עקרבים חוצה הכביש את נחל צין. במקרה של שיטפון, ולו הקטן ביותר, הכביש לא יהיה עביר לרכב פרטי כי אין שם גשר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי שם בטיול שבת האחרונה.

איזור מדהים!!

סע דרך ירוחם לכיוון המכתש הגדול , המלצה חמה- עלה להר אבנון , נוף מטורף!! משם תמשיך לכיוון החולות הצבעוניים.

תעבור את הגשר של הרכבת ובצומת הקרובה תתן שמאלה וישר אח"כ ימינה לכיוון 227 (מעלה עקרבים). בסוף 227 תגיע לכביש הערבה ותוכל לקנח חזרה למרכז דרך ים המלח עד לירושליים , באמצע הדרך עלה למצוקי דרגות , יש שם מנחת מסוקים בקצה ההר, גם נוף מדהים לכל ים המלח.

תהנה :-)

IMG_9301.jpg

IMG_9990.jpg

IMG_0164.jpg

IMG_9051.jpg

IMG_0098.jpg

IMG_0172.jpg

IMG_0204.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

האמת שהכביש ונחל מוכרים, גם בזמן שיטפון, היינו שם בעבר.

רק לא ידעתי אם השמועות שהוא סגור אכן נכונות.

האיזור באמת מדהים, בעיקר בחורף.

תודות.

IMG_6029.jpg

IMG_6129.jpg

IMG_63651.jpg

• תוכן חדש...