Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש אפשרות שאוכל לדחוף לתוך זה את הקונסטרוקציה שיש בתמונה (בלי מחזיק המפתחות כמובן)?

נ.ב. המפתח המקורי בא עם צ'יפ.

הכפתורים לא נראים באותה הצורה, קשה לי להאמין.

פורסם

בדיוק היום, בריצת הבוקר, קיללתי את הלנסר שיש לי זמנית מליסינג, שהמפתח הלא מתקפל שלה מפריע בכיס מכנסי הריצה. חשבתי שזה כי מדובר בגירסת ליסינג נחותה, אבל שותפי לריצה הסב את תשומת ליבי שגם באאוטלנדר שלו המפתח לא מתקפל. כניראה שבמיצובישי לא חושבים שרכב של קרוב ל 200 אלף שח צריך מפתח מתקפל. אצל מי שצריך לרוץ עם המפתח בכיס זה לא מותרות.

פורסם

מה שאני לא מצליח להבין עם כל המפתחות המתקפלים זה בשביל מה הכפתורים.

לא מסובך לבנות אותם כך ששליפת המפתח (מה שממילא עושים כשנכנסים לאוטו כי צריך להניע) הנעילה תיפתח ובקיפול האוטו ינעל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם הבנתי נכון, השלט הגיע חלול והעברת את הלחצנים מהמפתח שלך לשלט החדש?

• תוכן חדש...