Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי נו באמת. סה"כ מדובר בשייקינג בייבי.

בנוגע לערפול האשמים, כל תפקיד בא עם הטובות הנאה שלו.

בן של שופט יקבל דין צדק, ודמות ציבורית תזכה ביחס של כפפות משי.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלא במחלה נדירה או מום כתוצאה מחוג יוגה לפעוטות.

במקרה האופטימלי זה קרה אולי מנדנוד עגלה אינטנסיבי, ובמקרה הפסימי יכל להיות שמדובר בהורה שהחליט להשתמש בפעוטות כרעשן.

אני אישית מעולם לא נתקלתי בזה, אבל אמא שלי כאחות שמעה את כל הסיפורים והתירוצים בנושא.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4185307,00.html

לפעמים, נדמה לי שהאנשים (או ערוכי דינם) יותר מידי, מה שנקרא, uber-huchem, יעני מתחכם.

לפי מה שנראה, ומבלי שיש לי כל ידע רפואי או הבנה של מה שקרה פה, אבל לאדם מן השורה, נראה שהתינוק אולי נפל, נחבט. אולי אפילו ברגע של איבוד עשתונות, טולטל. במקום להודות ולהצטער - זה הרי ילד שלהם - ולסגור את כל הנושא, תראו איזו מסכת נוצרה פה: שוטרים, מבדקי אמת, מעצרים, סבתא, טשטוש תמונות, נתיחות ומה לא. שוב, אם אני טועה - אז סליחה, אבל כמובן שאין ממי לבקש סליחה כי אף אחד לא יודע מי הם ההורים בכלל.

ולגבי איבוד העשתונות, כפי שהסביר לי רופא שני מכיר - ובהמשך לשאלה פה: אתה מגיע עייף מהעבודה, עצבני, רעב, הילד כבר קיבל בקבוק, הוחלף לו חיתול, והוא ממשיך לצרוח. אז אתה מתעצבן, צועק, ובסוף מטלטל. בגלל שרקמת המח שלהם כל כך רכה, כמו ג'לי, היא מאוד פגיעה. כך גם חלק מהאיברים האחרים.

עכשיו, שוב אני אומר - לא יודע מה קרה פה. אבל זה קורה. ברור כולנו סבלניים וסובלניים וקוראים את ההגדה עד הסוף, אבל זה כנראה קורה. שבר בגולגולת? אולי הוא נפל. לפחות זו ההתרשמות שלי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפני שחורצים את דינם של ההורים , אני מציע לחכות קצת עד שתתבהר כל התמונה ולא להסתמך על כל מה שמפורסם.

קרו מאות מקרים שבסוף התבררו כלא נכונים או נכונים חלקית , את הכתם שיווצר על ההורים כבר לא ניתן להסיר , אבל לפחות לא לגזור את דינם לפי שיודעים הכל.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בלי לחרוץ דין, רק רציתי לומר שקצת מצחיק שבעידן המידע המקוון עדיין מתלוננים על צו איסור פרסום כזה או אחר. 99% מהדברים ש"אסורים לפרסום" ניתן למצוא ברשת. כמו גם שמם המלא של ההורים החשודים בטלטול, למשל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הוא איש תקשורת מוכר מאד והיא פרסומאית בחברה גדולה.

... ניתן למצוא ברשת. כמו גם שמם המלא של ההורים החשודים בטלטול, למשל.

אני מתבייש לומר שלמרות פרסם שמו, עדיין אין לי מושג מי זה :oops: אני לא אתן לינקים לאתרים שמפרים אולי את איסור הפרסום, אבל כל מי שיודע לחפש בגוגל ימצא את השם בשניות.

:turn-l:
פורסם

כנראה אני לא יודע לחפש בגוגל...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה לעוזרים - מצאתי את השם, אבל:

1. השם שמצאתי מתחיל ב"נ", ובתקשורת פורסם שהוא "מ".

2. אמרו שהם דמויות מפורסמות, אבל השם שמצאתי אפילו לא מצלצל לי מוכר.

:-)

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4185307,00.html

לפעמים, נדמה לי שהאנשים (או ערוכי דינם) יותר מידי, מה שנקרא, uber-huchem, יעני מתחכם.

לפי מה שנראה, ומבלי שיש לי כל ידע רפואי או הבנה של מה שקרה פה, אבל לאדם מן השורה, נראה שהתינוק אולי נפל, נחבט.

שני תינוקות פגועים?

כשאין ידע והבנה, טוב יעשה האדם מהשורה שלא ייקבע דעה בנושאים שאין לו מושג בהם, לא למד את עובדות המקרה ואין לו יכולת להסיק מסקנות.

אין בושה בלא לגבש דעה בנושאים בהם אין דעת וידיעה.

במילים אחרות, נחכה ונראה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...