Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני חושב שבאמת אין מקום לפחות בשלב הזה לחשוף את זהותם.

לגבי חשיפת קטינים זה שלא חושפים את הקטינים אבל חושפים את סביבתם הקרובה זה מספיק. לא צריך לפרסם שם של חיילת שהותקפה אם פרסמו שהיא הותקפה ע"י המפקד הישיר שלה ומפרסמים תמונה שלו ליד השלט עם שם המחנה.

לצערי המערכת לא יודעת. לא רוצה להגן על הקורבנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הלוואי וככה זה היה בכל משפט ולא רק כשמצופפים שורות להגן על "אחד משלנו".

אין לי מושג מי ההורים האלו, אבל זו בדיוק הבעיה: אם הם לא היו "מכוחותינו", התקשורת היתה מזמן רצה לבתי משפט על מנת להסיר את צו איסור הפירסום, או לכל הפחות נותנת רמזים עבים מאוד לגבי זהות ההורים. כשזה מ"כוחותינו" (כמו ההורים בהם מדובר - למיטב הבנתי) אז התקשורת כל כך סלחנית שאתמול שמעתי מגישת תוכנית אקטואליה כמעט אונסת מרואיין להגיד שיש סיכוי גדול שההורים בכלל לא אשמים.

בעברית יפה קוראים לזה "איפה ואיפה" או "אחד בפה ואחד בלב".

פורסם

באו נלמד/נלמד את כולם לשמור באותה דרך על הפרטיות של מי שבגדר נחקר.

אם ניישם את השיטה תמיד יהיו פחות חפים מפשע שיפגעו.

תמיד נוכל לפרסם פרטים מזהים כאשר יוגש כתב אישום (אם יוגש).

פורסם
אני לא מבין למה גם אנשי הפורום בכזה שושו על המקרה, הרי צו איסור פרסום לא מוטל עליכם...

צו הפרסום מוטל על כלי תקשורת. אתר קארספורום הוא כלי תקשורת. יכול פלוני לפרסם את שמותיהם, על מנהלי האתר מוטלת חובה למחוק לאלתר את השמות בכדי לא לעבור על צו איסור הפרסום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כן טשטוש, לא טשטוש, כל פעם נקרע לי הלב כשאני קורא מחדש על הפרשה הזאת.

אני לא יכול להבין איך בנאדם מסוגל לפגוע בילד שלו בצורה כזאת, וזה לא באמת משנה מה הסיבה לכך, גם אם זה התינוק הכי ״מעצבן״ שיש.

סיפור פשוט עצוב, ללכת לקבור תינוק בן 4 חודשים, פשוט לא נתפס...

:cry:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דווקא היום שוחחתי עם רופא נשים וותיק, שהסביר לי בדיוק איך זה קורה... שלא נדע, ושתהיה לכולנו (ההורים) סבלנות מספקת לילדים.

לגבי "צו איסור פרסום" על חברי הפורום - אם יש כזה, אז (אולי) הוא חל גם על משתמשי הפורום. אבל לא שמעתי שיש כזה בכלל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ובמקביל עושה רושם שהוא לאט לאט מסתבך....האם שיקרה בפוליגרף לגבי חלק מהשאלות, עכשיו יש לאבא גם עורכת דין משלו...

אם הוא באמת אשם אני רק מאחל לו להכנס לכלא, את היתר יעשו האסירים שידועים באהבתם לרוצחי ילדים.

פורסם
דווקא היום שוחחתי עם רופא נשים וותיק, שהסביר לי בדיוק איך זה קורה...

אשמח אם תרחיב.

בלתי נתפס בעייני.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש לא מעט מקרים מתועדים של נשים (לא שמעתי על גברים) שבשל דיכאון אחרי לידה היו מזניחות ואף מתעללות בתינוקות.

בכל אופן כאב אני לא מצליח להבין איך אפשר להכאיב לתינוק/ילד שלך :?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
באו נלמד/נלמד את כולם לשמור באותה דרך על הפרטיות של מי שבגדר נחקר.

אם ניישם את השיטה תמיד יהיו פחות חפים מפשע שיפגעו.

תמיד נוכל לפרסם פרטים מזהים כאשר יוגש כתב אישום (אם יוגש).

חסר סיכוי. דובר על הנושא של התקשורת שבכללי כשיש משהו "צהוב" ואייטמי להחריד היא אצה רצה לביהמ"ש בשל "זכות הציבור לדעת" (ולהציץ...), אבל כשזה אחד מהברנז'ה עושים הכל כדי לגונן, והתופעה הזו בדיוק היא פסולה. או שמפרסמים את כולם, כל מי שסרח מוקע מיד לעמוד הקלון, או שמגוננים על כולם עד להרשעה עצמה. כי גם הגשת כתב אישום לא מבטיחה שהבנאדם באמת ביצע את הפשע.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם
יש לא מעט מקרים מתועדים של נשים (לא שמעתי על גברים) שבשל דיכאון אחרי לידה היו מזניחות ואף מתעללות בתינוקות.

בכל אופן כאב אני לא מצליח להבין איך אפשר להכאיב לתינוק/ילד שלך :?

ברור שאתה לא מצליח, כי אתה לא מבין מה זה דיכאון אחרי לידה. זה מצב נפשי שגורם לאם להתנהג בצורה לא רציונלית. במרבית המקרים האם דואגת לכל מחסורו של התינוק, אבל פשוט לא מרגישה כלפיו כלום במשך כמה שבועות או חודשים. במקרים חמורים יותר, היא מרגישה כלפיו רגשות שליליים. אם אני לא טועה זה נובע משינויים הורמונליים כאלו ואחרים, אבל אני לא חושב שזה כשלעצמו גורם לאם לפגוע בתינוק. יש סיבות אחרות מעולם הפסיכולוגיה שיכולות להסביר את זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אני לא טועה, היה סיפור שמתקשר לדיכאון לאחר לידה עם אישתו של שורה אובארוב (לשעבר שוער מכבי תל אביב) שזרקה את בנם מחלון הבית.

ישנה דעה רווחת שכל אישה חווה דכאון לאחר לידה ברמה זו או אחרת, אצל חלק זה מתבטא במצוקה בעקבות המראה החיצוני (כל עוד היית בהריון היתה סיבה לכך ש"גדלת"), אצל חלק זה נובע מתחושת הריקנות (פתאום אין עובר שמרגישים זז) וכו'.

תוסיפו לזה עייפות, תינוק שבוכה, הורמונים ושלל גורמים ותבינו למה יש סוג של דכאון.

אבל...

אני חושב שעוד לפני הרופאים, תפקידה של המשפחה הקרובה לזהות את המצב הנפשי של האם, הם מכירים אותה הכי טוב ואמורים לדעת איך היא מרגישה, אם היא חיובית או שצריכה קצת זמן להתחבר.

זו הסיבה שלמרות שאני מכיר את העניין של דכאון לאחר לידה, אני עדיין לא יכול להבין איך מגיעים למצב שמביאים לבית חולים תינוק מלא בשברים, מישהו במשפחה היה צריך לראות סימנים, ועצם זה שהחשדות מיוחסות יותר לאב די מסירות את העניין הזה של דיכאון לאחר לידה.

אני חושב שכן היה צריך לחשוף את פניו, לא בגלל שהוא אשם (יכול להיות שהוא חף מפשע), אלא פשוט כי זה יוצר הפליה כלפי חשודים אחרים שכן חושפים אותם.

פורסם
אני חושב שכן היה צריך לחשוף את פניו, לא בגלל שהוא אשם (יכול להיות שהוא חף מפשע), אלא פשוט כי זה יוצר הפליה כלפי חשודים אחרים שכן חושפים אותם.

זה לב הדיון כאן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...