Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Bar25 אתה מפתיע אותי שכמשפטן אתה זונח את 'חזקת החפות'

תאר לך שהילדים באמת נפגעו ממחלה, ואז תאר לך את העוול והסבל שעברה המשפחה.

לא רק אובדן ילד אלא גם האשמה כל-כך חמורה.

אין שום סיבה ושום עניין לציבור בשלב זה לדעת במי מדובר.

אם המשטרה תחליט להיגש כתב אישום, אז המצב משתנה.

אגב, פרופ' הXX, אני באופן אישי חושב שמקומו מאחורי דוכן הפסטרמה בטיב טעם כ'קצב'

מדובר באישיות מאוד שנויה במחלוקת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהיס דווקא יצא לי להתרשם באופן ישיר, ולפחות בעיני פעילותו המקצועית (להבדיל מאתית, למשל, עליה אפשר להתווכח אולי) אינה שנויה במחלוקת.

על כל פנים, העיקר הוא לא העובדה שקיימת חזקת חפות, אלא שהתקשורת מקיימת אותה רק לגבי אחד משלה. ואם לזה אתה לא מתחבר, זו זכותך, אבל לא ראיתי שיצאת כאן להגנת איזה חשוד אי פעם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מדובר על מות קטין ופגיעה בקטין נוסף. פניהם ושמותיהם לעולם לא יפורסמו בפומבי, ולא משנה מה תהיה התוצאה של חקירה. וזאת לא פריווילגיה, אלא חוק בישראל. מכיוון שחל איסור לפרסום שמותיהם של הקטינים, ולכן החזקה חלה גם על הוריהם, שניתן לקשרם לקטין. אז בעצם לעולם לא נדע, אם מישהו לא ידליף את השמות החוצה (ויסתכן בענישה פלילית ועוולה נזיקית).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לא יודע להרחיב לגבי המקרה אני רק אציין שהם שכרו את שירותיו של עורך הדין ציון אמיר שלא ידוע בשכר טרחה הנמוך שהוא גובה..

וכל מי שהיה יכול להרשות לעצמו היה שוכר את ציון אמיר.

לא מכיר את המשפחה ולא מה המצב הכלכלי שלהם, אבל אל תשכחו שבמקרים כאלה שיש אפשרות לחשיפה מאד גבוהה עו"ד מציעים את עצמם, אם לא בחינם, אז במחירים נורא נוחים.

ואני כמעט בטוח שזה מה שעשה עו"ד ציון אמיר. והאמת? הוא הופיע לא מעט בטלויזיה על הפרשה הזאת...

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

היום בחדשות אחד מהרופאים [הקשבתי בחצי אוזן],

אמר שחושדים שהפציעות נגרמו עקב חוג יוגה לתינוקות שבו מטלטלים את התינוק באוויר ותנועות חדות שמאוד לא מומלצות לתינוקות.

בינינו אני ממש לא מבין את השמיניות שהורים עושים היום ורושמים את הילדים לכל מני חוגים ,

תעזבו את הילדים בשקט [וגם את התינוקות] מה רע שהתינוק יזחל על ארבע לפני שזורקים אותו למים\אוויר או טובלים אותו בשוקולד.

אני גם מאמין שישנם שלבי התפתחות ואם פוסחים אליהם או מאיצים בהם טוב לא יקרה .

ודוגמא אישית כשהיו בדיקות לילדים מחוננים בכיתה של בתי הגדולה אמרתי שאני לא מעוניין.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יוגה או לא, לי לא נראה מלכתחילה שההורים אשמים בטלטול - ועוד של שני ילדים.

מצד שני, גם גרסת החיסון נשמעה קצת מוזרה משום שזה לכאורה נגרם רק אצלהם.

נושא היוגה - עשוי להיות מעניין מבחינה זו שאולי ישים סוף סוף גבול לשטויות האלה. גופים רבים (בעיקר בת"א) עושים כסף מהבדידות של ההורים שמחפשים לפגוש הורים נוספים, ומהפחדים שלהם, מה יהיה אם הבן שלי לא יידע בגיל 3 את לוח הכפל ולדבר שוטף בעוד שתי שפות. אה, וגם לא יהיה גמיש כמו מורה ליוגה.

אין ספק, בלי קשר לשאר הדברים, שמות ילד הוא טרגדיה.

פורסם
מדובר על מות קטין ופגיעה בקטין נוסף. פניהם ושמותיהם לעולם לא יפורסמו בפומבי, ולא משנה מה תהיה התוצאה של חקירה. וזאת לא פריווילגיה, אלא חוק בישראל. מכיוון שחל איסור לפרסום שמותיהם של הקטינים, ולכן החזקה חלה גם על הוריהם, שניתן לקשרם לקטין. אז בעצם לעולם לא נדע, אם מישהו לא ידליף את השמות החוצה (ויסתכן בענישה פלילית ועוולה נזיקית).

קביעה קצת מוזרה ולא עומדת במבחן המציאות.

רק אתמול הראו בחדשות את האישה שהורשעה ברצח בעלה באילת ונדונה ל 10 שנים. את ילדיה הראו מטושטשים וציינו את שמם רק באות הראשונה אבל אותה הראו בפנים גלויות ושם מלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי שתי הערות לגבי התקשורת: 1. אני מקווה שאם חו"ח אואשם בפשע אזכה להגנה תקשורתית כפי שזוכים שני הדבילים שלכאורה תרמו למותו של בנם. 2. תראו איזה לינץ' מבצעים בנתן אשל בלי שיש שמץ של הוכחה לביצוע לכאורה של העבירות בהן הוא מואשם, נשפט ונסקל בתקשורת (גילוי נאות, אני מכיר את משפחת אשל).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לאשתו של ארז טל גם אין זרועות כאלה, ובכל מקרה לא נראה לי שהם צריכים לגור אצל הסבתא... מקסימום הם שוכרים איזה שתי אחיות לילה ושלוש סבתות ;-)

פורסם
הם היו קטינים?

הם עדיין קטינים.

גם הודיה קדם ז"ל נרצחה באכזריות ע"י המפלצת שהיה שותף להבאתה לעולם ושמם מפורסם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קביעה קצת מוזרה ולא עומדת במבחן המציאות.

רק אתמול הראו בחדשות את האישה שהורשעה ברצח בעלה באילת ונדונה ל 10 שנים. את ילדיה הראו מטושטשים וציינו את שמם רק באות הראשונה אבל אותה הראו בפנים גלויות ושם מלא.

במקרה שאתה מדבר עליו הפשע לא בוצע על הקטינים ולכן לא יהיה נזק לילדים אם בצורה עקיפה יוודע מי הם, המקסימום הוא שיתלחשו מאחורי הגב שלהם ברחוב "הנה זה שאמא שלו רצחה את אבא שלו".

ועדיין, לא חושפים אותם ישירות.

זכות הפרטיות לקטין שעבר התעללות היא אבסולוטית ופניו לא יחשפו.

אתה מתאר לך את הנזק שפרסום פני קורבן קטינה לאונס קבוצתי יכול לעשות? הנערה עוד תתאבד.

מרבית הקטינות שנרצחות, קודם כל נעלמות (הודיה קדם, רוז פיזאם וכו') ולכן המשטרה מבקשת את עזרת הציבור במציאתה בעזרת תמונה, רק אח"כ הוברר שדובר ברצח אבל זה מאוחר מידי והתמונה פורסמה, בכל מקרה,אני מקווה שאתה מבין לבד למה על קורבן מת אין מה להגן על פרטיותו.

מעבר לזה, מטחנות הצדק כבר מטפלות בעניין והרצון לחשיפת זהות ההורים היא סתם מציצנות צהובה.

תנו לרשויות לטפל בעניין, בהחלט עדיף בלי קרקס תקשורתי מסביב לעניין.

ההתנהגות הזאת שכ"כ מעצבנת אתכם של התקשורת, הלוואי וככה זה היה בכל משפט ולא רק כשמצופפים שורות להגן על "אחד משלנו".

(גילוי נאות, אני מכיר את משפחת אשל).

אז זה אומר שאיפושהוא יש תמונה שלך עם שורט מצולם מתחת לשולחן?

אני חייב לשים יד על התמונה הזאת!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...