Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם מחפש את הפורק לחץ הפנימי ואני לא מוצא אותו.

השאלה שלי עם אפשר להרכיב פורק חיצוני,ואם כן איזה?

תודה רבה

כמובן האופל טורבו 2000 סמ''ק

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

אוקיי אז ככה:

1) למה פוזה? אני אוהב את הרעש של הפורק לחץ החיצוני.למה אנשים תמיד חייבים להגיד ישר "פוזה" ?

אם בן אדם שם מערכת בעשרות אלפי שקלים ושומע חזק אז זה פוזה?לא. יש אנשים ששומעים פול ווליום לא כי זה "פוזה" כי אוהבים לשמוע ככה מוזיקה.

אני בבית שלי עם חלונות סגורים שומע מוזיקה חזק.לא כי זה פוזה. כי או שאני שומע חזק,או שזה חלש אני מעדיף לא לשמוע מוזיקה.

זה פשוט מכעיס אותי שאומרים ישר פוזה וכל השטויות מסביב.

לא שאלתי אם כדי לי לשים או לא כדי וכ'. שאלתי אם אפשר.ואם כן איזה פורק יתאים לי.ואם מישהו יכול להסביר לי היכן נימצא הפורק לחץ הפנימי.

אני כל פעם מתבאס מחדש מאיך שהפורום מדרדר פה.פשוט לא נעים לשאול פה שאלות ולהתייעץ.

יש אנשים אני מאמין "מבוגרים" שמתנהגים כמו ילדים קטנים,אם אין לכם כוח לעזור לאנשים אחרים בפורום פשוט אל תגיבו לנושא תתעלמו ממנו ותעברו הלאה.

לא ניראה לי שאם בן אדם אוהב משהו אז זה פוזה. זה תחביב.זה אהבה למשהו. תלמדו להפנים את זה.

audi A3 1.8T

פורסם

אני חייב לציין שההודעה שלך קרובה עד כדי אי נוחות ללשכנע שיש לך בקשה הגיונית, בהנתן הנסיבות (הרכבת פורק על מכונית מנהלים). כל הכבוד לך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אוקיי אז ככה:

1) למה פוזה? אני אוהב את הרעש של הפורק לחץ החיצוני.למה אנשים תמיד חייבים להגיד ישר "פוזה" ?

אם בן אדם שם מערכת בעשרות אלפי שקלים ושומע חזק אז זה פוזה?לא. יש אנשים ששומעים פול ווליום לא כי זה "פוזה" כי אוהבים לשמוע ככה מוזיקה.

אני בבית שלי עם חלונות סגורים שומע מוזיקה חזק.לא כי זה פוזה. כי או שאני שומע חזק,או שזה חלש אני מעדיף לא לשמוע מוזיקה.

זה פשוט מכעיס אותי שאומרים ישר פוזה וכל השטויות מסביב.

לא שאלתי אם כדי לי לשים או לא כדי וכ'. שאלתי אם אפשר.ואם כן איזה פורק יתאים לי.ואם מישהו יכול להסביר לי היכן נימצא הפורק לחץ הפנימי.

אני כל פעם מתבאס מחדש מאיך שהפורום מדרדר פה.פשוט לא נעים לשאול פה שאלות ולהתייעץ.

יש אנשים אני מאמין "מבוגרים" שמתנהגים כמו ילדים קטנים,אם אין לכם כוח לעזור לאנשים אחרים בפורום פשוט אל תגיבו לנושא תתעלמו ממנו ותעברו הלאה.

לא ניראה לי שאם בן אדם אוהב משהו אז זה פוזה. זה תחביב.זה אהבה למשהו. תלמדו להפנים את זה.

נכנסת לפורום שיפורים כדי לדעת האם ניתן להתקין פורק חיצוני כי אתה אוהב את הרעש שמייצר פורק חיצוני. כמה משפטים לאחר מכן אתה מקונן על כך שהפורום מדרדר ושהמגיבים מתנהגים כמו ילדים קטנים.

בה בעת, אתה מתעלם מהעובדה ששמו של הפורום הזה הוא "שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם". ה"שיפור" שאתה מחפש אינו תואם את הגדרת הפורום. "טול קורה מבין עיניך" - אתה יודע מה זה אומר?

איפה יאשה או בגירה כשצריך אותם?!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה זה משנה על איזה רכב זה יהיה מורכב? מנהלים,סמרט,ג'יפ אינפיניטי וכ'

שאלתי שאלות במקום לבוא לענות עלייהם בכנות ובפושטות אתם מסבכים סתם את האווירה

זה הרכב שקבלתי מהעבודה זה מה שיש.לא אימפרזה טורבו או משהו כזה.

זו לא פעם ראשונה שאני רואה שמתלוננים על המגיבים בפורום. גם כאן גם באודיו לרכב וכ'

פעם הייתי 24\7 בפורום, היום כמעט ולא כי אין חשק כמו עכשיו לצערי ואם תערכו חיפוש אתם תמצאו את הנקודות שאני מדבר עלייהם שהפורום מדרדר

audi A3 1.8T

פורסם

אל תתבאס ובטח שאל תנסה לשפר רכב שקיבלת מהעבודה.

אחריות היצרן תתבטל ויש מצב שתצטרך שינויים נוספים במערכת היניקה/סנסורים ע"מ לא לקבל קוד תקלה.

רוצה כוח? תברר על תוכנת ניהול.

רוצה רעש? גש לפורום אודיו ומולטימדיה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

בקשר לרכב עבודה.

זה רכב שהחברה קנתה לא ליסינג או משהו כזה,

אני והקצין רכב החברים הכי טובים באזרחות,

לכן קבלתי את האופל הזאת עם כל האבזור שקיים כמו:

סאנרוף,עור,מערכת מולטימדיה.ורמקולים ומגבר ושתי סאבים מובנים של אינפיניטי מקורי מאופל!

מגנזיום יותר גדול מהמקור ושאר האבזור שיש.

ככה שמהבחינה הזאת אין לי מה לדאוג

audi A3 1.8T

פורסם

על מנת להתקין פורק חיצוני יש צורך בניהול מנוע שונה, כלומר התקנת מחשב חיצוני שניתן לתכנות על פי הנתונים החדשים:

הפורק הפנימי מחדיר את האויר חזרה לסעפת היניקה, מחשב הרכב יודע את כמות האויר שהוא מקבל ועל פי זה הוא מאפשר הכנסת דלק מהמזרקים במידה המתאימה, במידה והפורק יוציא את האויר החוצה, עדיין המחשב יזרים את אותה כמות דלק ואז תקבל תערובת מאוד עשירה שתסתום את הפלאגים ותגרום לקירטועים.

מסקנה... רד מזה או שזה יעלה לך המון כסף להתקין מחשב ניהול חיצוני.

מקווה שעזרתי לך.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...