Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך חיפוש אחר ווקס לרכב, נתקלתי במוצר הבא,

של חברת Turtle

מישהו התנסה עם המוצר הזה על רכבו ויכל לתת את דעתו על כך?

96924385.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ל'

ווקס.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה היה ניסיון הווקס הראשון שלי, האמת לא כל כך ידעתי למה לצפות.

החומר שומני ושקוף, משפריצים קצת על הספוגית ומורחים על הרכב, אני אישית מרחתי על כל הרכב, המתנתי קצת ואז ניגבתי בעזרת המיקופייבר, לפי ההוראות ניגבתי בצד אחד ניגוב ראשוני ואז ניגוב נמרץ יותר בעזרת הצד השני.

זה נתן לרכב איזשהו ברק אבל לא כמו שראיתי אצל אנשים אחרים שפרסמו בפורום והברק נעלם מהר מאוד, זה גם לא עזר במיוחד לשמור על הרכב נקי יותר ואחרי כל תקופת הגשמים האחרונה ולא שטפתי כבר חודש וחצי גם בגלל הגשם וגם בגלל אילוצים הרכב נראה כמו אחרי מלחמה, הצבע השחור מאוד מבליט את הלכלוך וכשניסיתי להשפריץ מים שום דבר לא ירד וכשהרכב התייבש הכל חזר לקדמותו.

היתרון הגדול של הווקס הזה הוא שאפשר למרוח על כל חלקי הפלסטיק והגומיות והוא מעניק להם מין מראה רטוב כזה בהתחלה אבל כשמנגבים הוא משאיר אותם שחורים ונותן להם מראה חדש.

שבת שלום.

פורסם

הרבה שנים הייתי משתמש עם טרטל והיה מחזיק ברק. רק שהוא פחות נוח לישום - כלומר מתקשה ומחיב שפשוף חזק.

בפעם האחרונה, לפני כשנה, ניסיתי Sonax, שאם אני זוכר הומלץ פה ע"י איתמר, נוח לישום, שומר ברק .

הייתי מייחס חשיבות לחומר והרכבו, ופחות לקיט, כי את המטלית (אן פוטר ישן מהבית...) אפשר לרכוש בנפרד ובעלות נמוכה.

בכל מקרה מדובר בכמה שעות עבודה, אבל התוצאה מהנה ואם גם תשמר על הצבע - עשינו משהו חיובי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הWAX הראשון שהתחלתי להישתמש בו היה של טרטל, השתמשתי בו תקופה עד שהזמנתי כמה מוצרים של חברת מגווירס.

ההבדל מורגש מיד, החומר יורד בקלות כשמנגבים, הברק הרבה יותר טוב ונשמר באמת לתקופה ארוכה יחסית.

אני יכול להמליץ לך על הווקס הזה:

http://www.ebay.com/itm/Meguiars-18-oz-NXT-Generation-Tech-Wax-2-0-/160644544090?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item256729365a

אישית אני לא אוהב בכלל את המוצרים של טרטל אחרי שניסית את מגווירס.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תודה על ההתייחסות.

אני משערת שאת הווקס שהמלצת עליו ניתן לרכוש רק באיביי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לצערי כן, ועדיף שכך בגלל המחיר. :-D

אני גם יכול למליץ לך על עוד מוצרים שלהם כמו פוליש ופלסטלינה שהשתמשתי בהם והתוצאות מעולות, אם את מעוניינת.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תודה : )

בינתיים אין לי צורך בפוליש, ופלסטלינה אני מבצעת בעצמי,

מגיעה לשטיפה ומקבלת עמדה משלי כדי לטפל ברכב בעצמי.

ל'

• תוכן חדש...