Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הם כללי שינוי צבע לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מסוג פיאט פונטו ספייס מודל 2003 בצבע ירוק תפוח שרוצה לעשות שינוי צבע לוורוד בייבי

הספקות הם!

1)האם זה חוקי בכלל?

2)האם מומלץ מכל הבחינות?

3)על מי הייתצם ממליצים וכמה זה אמור לעלות בכלל??

תודה לעונים!!

פורסם

אוקי, אז ככה, בקשר לוורוד בייבי :shock: למה?

נמשיך בזה שאין שום בעיה להחליף צבע לאוטו וזה חוקי

כל מה שאתה צריך זה 40 שקל וללכת למכון טסטים שיבדוק לך מישהו את הצבע החדש אנערף

אתה משלם וברישיון רכב הבא שלך הצבע המעודכן כבר יופיע

האם זה מומלץ מכל הבחינות? למי זה מומלץ?

אם ניקח רכב שהמצב הקוסמטי שלו הוא טוב יחסית לשנתון זה מיותר כי חבל לצבוע אם הרכב תקין

אבל אם ניקח רכב שמלא פציעות אז כן, אם יש לך את הסכום לצביעה איכותית למה לא השמיים הם הגבול

מאיזה איזור אתה?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אתה רוצה לדעת איך הרכב שלך יראה על הכביש?

ככה:

26052011331.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שינוי צבע, ועוד כזה צבע לא פשוט ושונה מרוב הגוונים, מחייב פירוק מוחלט של הרכב (מצב של שלד בלבד).

הדבר מייקר את הצביעה משמעותית.

קח בחשבון.

פורסם

שמע מטריקס אם לא היתי רואה את הרכב ממול עם הלוחית רישוי הצהובה היתי בטוח שזה צולם בארצות הברית .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

הרכב צולם באזור המרכז

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

maatrix יש לי שאלה אלייך, כמה זמן הקאת אחרי שצילמת את הזוועה הזו?

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
שינוי צבע, ועוד כזה צבע לא פשוט ושונה מרוב הגוונים, מחייב פירוק מוחלט של הרכב (מצב של שלד בלבד).

הדבר מייקר את הצביעה משמעותית.

קח בחשבון.

סלח לי, אתה מדבר בתור אחד שעבר פרוייקט צבע או שאתה סתם זורק דברים לאוויר?

גם אם אני ארצה לצבוע את הרכב חיצונית בוורוד פוקסיה אני לא אצטרך לפרק ממנו שום חלק

למצב שלדה כמו שאתה אומר, אם רוצים לצבוע את הרכב במצב שלדה זה משהו אחד

אבל צביעה חיצונית ממש אבל ממש לא מחייבת פירוק הרכב ובטח שלא למצב שלדה כמו שאתה זורק באוויר

אין כזה דבר צבע לא פשוט, מגלחים את האוטו עושים עליו יסוד וצובעים בכל צבע שרוצים,

אני חייב לשמוע הסבר ללמה הצבע הזה לא פשוט, באמת, מסקרן אותי... אולי כי זה צבע שלא ראית בכביש?

כשאני צבעתי את הרכב שיש לי בתמונה בצד מצבע כסוף לשחור היו הרבה חכמים שאמרו לי זה לא פשוט

וצבע שחור הרבה יותר יקר... נו באמת...

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...