Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מצאתי שם מקש של קניה, האם צריכים ללחוץ על add to card ואח"כ על ואח"כ על ptoceed to checkout?

ג. האם לא מסוכן להכניס שם כל פרטי אשראי אחרי מה שקרה לאחרונה?

כן, add to chart מוסיף את הבחירה שלך לסל הקניות, וואז יש שתי אפשרויות: אם יש לך חשבון PayPal אז תבחר

ב-check out with PayPal, אם לא, תבחר ב-Proceed to Checkout ואז אין לך ברירה אלא לתת את פרטי כרטיס האשראי שלך.

אולי זו ההזדמנות להרשם ל-PayPal? לשיקולך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1+

אם אתה רוכש און-ליין אז רק דרך PAY-PAL !

פתיחת חשבון שם מאוד פשוט ומהירה כמעט כל אתר עובד איתם. היתרון שלך הוא שהפרטים שלך לא מסתובבים ברשת.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
כן, add to chart מוסיף את הבחירה שלך לסל הקניות, וואז יש שתי אפשרויות: אם יש לך חשבון PayPal אז תבחר

ב-check out with PayPal, אם לא, תבחר ב-Proceed to Checkout ואז אין לך ברירה אלא לתת את פרטי כרטיס האשראי שלך.

אולי זו ההזדמנות להרשם ל-PayPal? לשיקולך.

מה זה paypal?
פורסם

פייפל:

https://www.paypal.com/il/cgi-bin/webscr?cmd=_home&locale.x=he_IL

ולשואל הקודם: אין ממש התקנה, המכשיר עובד בפני עצמו, עם סוללה פנימית. מקסימום אפשר לחבר למצית. צריך רק לקבע את המכשיר ברכב, בלי שיפריע לשדה הראיה (חלק מהמכשירים מגיעים עם התקן הצמדה לשמשה). ושוב אני מזהיר מפני התעסקות במכשיר בזמן נהיגה!

פורסם

המפרט של המכשיר הזה נראה מצויין.

המחיר הוא 72 דולר. האם יש בעיה מבחינת המכס? או שזה עובר בלי בעיה? (כמובן שאבקש שיצהיר על 50 דולר לערך).

ועוד דבר- כמה ההפרש גדול בין גודל מסך 4.3 אינץ' לגודל 5 אינץ' שבקישור הנ"ל? ה4.3 יעלה 50 דולר כולל המשלוח. הפרש של 80 ש"ח (190 ש"ח מול 270 ש"ח ל5 אינץ'). אז מה אתם ממליצים?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

יש להורים שלי את הGPS כמו שבמבצע של באג. לטעמי הוא לא ממש מוצלח, איטי למדי ומאוד פשוט. ועושה רושם של מוצר סיני זול. אבל חייב לציין שתוכנת ה- IGO מצויינת.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מנצל"ש

אני מחפש מכשיר GPS לרכב הכי קטן שיש, הוא ישמש רק להתראת מכמונות ולא לניווט ואני רוצה להשאיר אותו מחובר באופן קבוע ולא לנתק אותו בכל פעם לכן אני מחפש מכשיר קטן.

נתקלתי כבר בגדלים של "3.5 אבל יחסית הם נורא יקרים (כמו ה- 5").

מישהו נתקל באחד קטן וזול?

פורסם
מה עם התקנה?

קונים מהאינטרנט ואז מה עושים? לוקחים את זה לחנות סטריאו?

כמה צריכה לעלות התקנה?

על איזו התקנה בדיוק אתה מדבר? זה מכשיר שאתה מדביק עם זרועה לשמשת הרכב. הזרוע נכללת באריזה.

לדעתי המכשיר שהוצא פה מEBAY הוא הקנייה הכדאית ביותר, עם מוכר POWER SELLER של כמעט 20K עסקאות אי אפשר לטעות.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

תודה ל- eilay ו- shay.

אגב, היום ראיתי בקרביץ מבצע על מכשיר ניווט z800 ב-600 ש"ח.

לא מבין בזה, לא יודע אם זה שווה...

פורסם

אני מחפש מכשיר GPS עם בלוטות' (כדי להשתמש בו כדיבורית, אם אפשרי) וגם כמכשיר מולטימדיה כדי לקרוא בו ספרים ולראות סרטים לפעמים.

גודל מסך לפחות 4.5 אינצ'.

על מה אתם יכולים להמליץ לפי דרישות אלו?

פורסם
אוקי, הזמנתי כבר דרך הpaypal, מעכשיו מתחילים לחכות שזה יגיע.
מה יכול להיות, עדיין לא קיבלתי מייל מהם שזה נשלח בדואר, ומהכרטיס אשראי כבר ירד לפני מספר ימים, האם זה לא חשוד?
פורסם
אוקי, הזמנתי כבר דרך הpaypal, מעכשיו מתחילים לחכות שזה יגיע.

מה יכול להיות, עדיין לא קיבלתי מייל מהם שזה נשלח בדואר, ומהכרטיס אשראי כבר ירד לפני מספר ימים, האם זה לא חשוד?

התכוונת שאת התשלום ביצעת באמצעות PayPal, אבל מאיזה אתר הזמנת בסוף?

אם זה מהאתר Pandawill, אז כשאתה נמצא באתר ונכנס לאיזור האישי שלך, יש לך שם פרטים על הרכישות שלך, כולל סטטוס האם כבר נשלח ומתי, ומספר למעקב.

• תוכן חדש...