Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התכוונת שאת התשלום ביצעת באמצעות PayPal, אבל מאיזה אתר הזמנת בסוף?

אם זה מהאתר Pandawill, אז כשאתה נמצא באתר ונכנס לאיזור האישי שלך, יש לך שם פרטים על הרכישות שלך, כולל סטטוס האם כבר נשלח ומתי, ומספר למעקב.

נכון הזמנתי בpandawill, ובהחשבון שלי בmy orders לא מופיע שום הזמנות, יכול להיות שכהזמנתי את זה לא הייתי בתוך החשבון שלי, האם זה אפשרי, האם אפשר להזמין משהו בלי חשבון? וא"כ איך אפשר לבדוק מה המצב? קיבלתי ב26/1 מייל מהם על ההזמנה ושם מופיע מס' הזמנה, האם אפשר לבדוק לפי מס' הזמנה?

שלחתי להם מייל ע"ז שלא קיבלתי מס' דואר, כבר לפני יומיים ועדיין לא קיבלתי שום תגובה מהם.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תיכנס לפורום הזה, תירשם (אין קשר בין ההרשמה לאתר להרשמה לפורום), ואז תפתח שירשור, תרשום את מספר ההזמנה שלך ותבקש שיכתבו לך את הסטטוס, ואם אפשר, גם המספר למעקב (Tracking Number).
זה התשובה שקיבלתי מהם אתמול ב6/2, אחרי 11 יום שהזמנתי, ועדיין לא קיבלתי מהם שום מייל. האם זה קבוע אצלהם ככה?

Sorry, your order is still in processing. i saw it is in stock, so your order will be shipped out soon.

After that, you will receive an email including the tracking number.

פורסם

ניתן לעקוב אחר חבילה בשילוח בינלאומי באתר הבא: http://www.track-trace.com/post

- תקליד את המספר שקיבלת

- תלחץ על הכפתור "Track with Options". זה מפרט את השלבים שהחבילה עוברת/עברה במדינה ממנה היא נשלחה, במקרה שלך סין/סינגפור וכו'. אחרי שתבין שהיא יצאה משם בדואר אוויר, חכה כמה ימים, ואז...

- בראש הדף יש לשונית "select country". אפשרות זו אמורה להציג את השלבים בארץ היעד, במקרה זה ישראל. לוקח לפחות שבוע עד שהיא תופיע שם.

כבר קרה לי שהחבילה לא הופיעה באתר המעקב בדואר ישראל, כי נתנו לה מספר ישראלי, שהוא זה שהופיע על הפתק שהגיע מהדואר ולא המספר המקורי שניתן ע"י המוכר.

כששולחים חבילה מהארץ לחו"ל, ה-"track with option" מציג את השלבים בארץ, ובלשונית select country יש לבחור מהרשימה את ארץ היעד, ולהמתין עד שהיא נכנסת למערכת הדואר שם.

פורסם

ב"ה שקיבלתי היום את הGPS, עבר בלי בעיות ממכס, אחרי שקראתי את הנושאים של עידכונים מIGO הבנתי שצריכים למחוק את התיקיה שנקרא IGO8 ולהכניס את התיקיה שהעלו פה שנקרא PRIMO,

השאלה: ממכשיר נמצא תיקיה שנקרא IGO8 וגם תיקיה שנקרא PRIMO, האם למחוק שתיהם?

פורסם

אל תמחוק כלום.

תחליף את 2 קבצי המפות (סיומת POI ו FBL) בתיקיות.

חפש קובץ תקין בשביל המצלמות מהירות.

וסע לשלום :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כבר מחקתי (כמובן ששמרתי את זה במחשב) והתקנתי את הPRIMO מה שהעלו פה באחד הפורומים, וגם המפה שהעלו פה הכנסתי לתוך התיקיה של המפות, וכרגע נראה שזה עובד,

האם כדי להחזיר מה שמחקתי?

2. אני רואה שיש במכשיר גם וינדוס, האם יש איזה דרך לחבר את זה באינטרנט?

3. האם אפשר להתקין שם OFFICE 2007?

תודה לכל העוזרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...