Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיירביר קמרו וקורבט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

קודם כל תודה לאלו שענו, ולגבי הויכוח : אני אישית מעדיף - קורבט , פייר בירד, קמרו.... בסדר יורד כמובן....

אבל לפי מה שאמרו כאן - אי אפשר לייבא???!?!??! אז איך יש בארץ כאלו???

דרך אגב אין ספק שכל המכוניות בתראו מפורסמות בלוחות כשהם יהיו דפוקות מכל בחינה שביא.... כי בינינו - מכונית שנראית ככה ועם כאלו ביצועים, כמות של בודדים בארץ... צריך לפרסם???

אז זהו שהמבחר פה דל מאוד - אפילו אפסי למצוא מכונית כזאת תקינה... אז אנא מישהו חושב שיש אפשרות כלשהי כן לייבא.. (בעיקר מארה"ב כבר עברתי על כמה אופציות...)

דבר אחרון - למישהו יש מושג על אמינות המכוניות הללו - לא בדיוק ענו... תודה...

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היי חברים

קודם כל תודה לאלו שענו, ולגבי הויכוח : אני אישית מעדיף - קורבט , פייר בירד, קמרו.... בסדר יורד כמובן....

דרך אגב אין ספק שכל המכוניות בתראו מפורסמות בלוחות כשהם יהיו דפוקות מכל בחינה שביא.... כי בינינו - מכונית שנראית ככה ועם כאלו ביצועים, כמות של בודדים בארץ... צריך לפרסם???

אז זהו שהמבחר פה דל מאוד - אפילו אפסי למצוא מכונית כזאת תקינה... אז אנא מישהו חושב שיש אפשרות כלשהי כן לייבא.. (בעיקר מארה"ב כבר עברתי על כמה אופציות...)

דווקא כן ענו לך (ליביו ענה)

שחוץ מלהכין מלא כסף לדלק ולרכב התחזוקה של הרכבים האלה פה בארץ בעייתית

בעיקר מבחינת חלקים ( המנועים פשוטים יחסית לרוב ) וגם מבחינת איכות העבודה במוסכים.

מה גם שתבדוק טוב את מצבו של הרכב.... כי רוב הבעלים הקודמים ... איך שאומרים ... לרוב לא היו רחמניים וזאת מדוגמא אחת או שתיים שאני וקובי ראינו ודיברנו

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
מה הקשר לצרפת עכשיו מישר? (ומה הקשר לבוגאטי?)

בקשר לקורבט, עוד ניחא. אבל קאמרו???? קאמרו???? אתה בכלל יודע על איזה רכב אתה מדבר?? מכונית ספורט שנבחרה ע"י מגזין CAR למכונית הגרועה ביותר בבריטניה...

ועדיין אין צרפתייה שמשתווה לקאמרו מבחינת ביצועים , אפילו לV6 :lol:

ועוד דבר רוני

הC מציינת את המילה Corvette המספרים מציינים את הדור שלה 5 לדוגמא

ועכשיו לרועי

לדעתי זה הולך ככה

מכוניות על : קורבט , 911 , וייפר, וכו'

מכוניות אקזוטיות : אנזו , מורצ'ילרגו , פאגאני וכו'

מכוניות על מיוצרות ביצור המוני ולא מוגבל

ומכוניות אקזוטיות מיוצרות ביצור קטן ומוגבל בכמות מראש

הכול יחסי והכוונה לא לשוק הישראלי

כי פה 156 נחשבת אקזוטיקה

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

בניגוד לדעתך, קורבט, 911 ואפילו וויפר הן מכוניות ספורט חזקות, טהורות, מתקדמות, מהירות - תתן איזה תאור שתרצה, אבל לא מכוניות על.

אחד מהמאפיינים המובהקים והחשובים של מכונית על, למעט ביצועים תולשי סתימות (שהקורבט לא מציעה בשום גרסה סטנדרטית) - זה היותה אקזוטית ומוגבלת ייצור.

אין פה ביחס לשוק, זה שבארץ קורבט זה "איי איי איי" לא עושה אותה למכונית על בשוק העולמי, רחוק מזה.

ולגבי צרפתיות מול אמריקאיות, מתי לאחרונה בדקת קצת לפני שכתבת שטויות?

קאמרו V6 עם מנוע 3.8 ליטר ( :!::!::!: ) מאיצה למאה כמו האוטו שלי - 8.5 שניות. האוטו שלי, 2 ליטר ו167 כ"ס וקאמרו ה"allmighty" בקושי מצליחה להשוות. 200 קמ"ש מהירות סופית הם 20 קמ"ש תמימים פחות מה306GTI, קומפקטית צרפתייה מסכנה.

אבל למה להשוות ל306GTI, כש205GTI (מנוע 1.9) משנת 87' :!: עושה 7.8 שניות למאה... כנ"ל 309GTI....

קאמרו V6, מנוע 3.8 ליטר עם 193 כ"ס. זה לא הרבה יותר מ90 כ"ס לכל 1.9 ליטר!

זה כמו מנוע 1.6 עם 80 כ"ס! אפילו למגאן 8 שסתומים יש יותר :D

איפה פה מכונית העל? כנראה שזו ה205 :lol:

קאמרו V6? הצחקת אותי.

פורסם
היי חברים

בקשר ללוחות, המכוניות האלה לא נמכרות בקלות בגלל שוק חלש בארץ ולכן צריך לפרסם !!! 100K ש"ח לרכב שנת 94 זה הרבה !!! תקח בחשבון שאפילו BMW סדרה 7 מאותם שנים לא עולה ככה . . .

במחירים של הדלק כיום מי יכול להחזיק רכב עם נפח מנוע של יותר מ-5000 סמ"ק ???? ואל תמכרו לי את השטויות שאם לא לוחצים אז היא לא אוכלת הרבה !!! הרכב עושה בשקט 1:6 בעיר ביום טוב ותאמין לי בשביל נסיעה בתוך העיר זה הרבה (אם אתה נוסע 10K ק"מ בשנה זה יוצא כמעט 1K ש"ח דלק לחודש שזה דיי הרבה לאנשים שנוסעים רק בתוך העיר!!!) . . .

בקשר לייבוא, מותר לייבא לארץ רק 2 סוגים של מכוניות:

1. רכב שגילו לא עולה על שנה אחת.

2. רכב אספנות כלומר רכב מעל גיל 30.

רוב המכוניות שתמצא יהיו בייבוא אישי . . .

אני לא מסכים אתך בקשר לקביעה שאי אפשר למצוא כאלו במצב סביר !!! תתפלא שאני ראיתי פיירבירד שנת 94 עם 80K ק"מ שזה מאוד מאוד מאוד מאוד מעט לרכב ספורט !!!

איך אתה מצפה שרכב בין 10 שנים יהיה מושלם ??? לכל רכב יש את הבלאי שלו ואני מוכן לשים אתך כסף שאם אנחנו לוקחים את היונדאי שלך לבדיקה אתה תתפלא כמה בלאי יש אפילו ברכב שלך . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אתה יכול גם להגיד שקורבט C5 היא מכונית מדהימה, ואני אסכים איתך. אבל א. היא עולה פי עשר מקורבט רגילה. וב. תאמין לי שהיא לא ממש דומה לקורבט רגילה, וזה אם להגיד ממש בעדינות...

רוני, C5 זה שם הדור החמישי של הקורבט, לא גרסה מיוחדת...

קורבט C5

קורבט C4

וכן הלאה... :wink:

אגב, אם כבר הזכרת את הZ06 - אז בזמנו לכשיצאה לא רק שהיא לא נאלצה לברוח כמו קודמותיה ממכוניות ספורט אחרות (911, למשל) - אלא שהיא אפילו הפסידה בכבוד :D:wink:

טוב, טוב, תהיה קטנוני. אז שכחתי R אחת... הכוונה הייתה ל-C5-R. גרסת המירוצים. 650 כ"ס אם אני זוכר נכון. בסביבות 400000 דולר...

ובנוגע למכוניות ספורט - כמו שאמרתי, Z06 היא מכונית טובה, אבל עדיין לא כמו מיטב תוצרת גרמניה ואיטליה... (יש לי כתבה עליה איפושהוא)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בניגוד לדעתך, קורבט, 911 ואפילו וויפר הן מכוניות ספורט חזקות, טהורות, מתקדמות, מהירות - תתן איזה תאור שתרצה, אבל לא מכוניות על.

אחד מהמאפיינים המובהקים והחשובים של מכונית על, למעט ביצועים תולשי סתימות (שהקורבט לא מציעה בשום גרסה סטנדרטית) - זה היותה אקזוטית ומוגבלת ייצור.

אין פה ביחס לשוק, זה שבארץ קורבט זה "איי איי איי" לא עושה אותה למכונית על בשוק העולמי, רחוק מזה.

ולגבי צרפתיות מול אמריקאיות, מתי לאחרונה בדקת קצת לפני שכתבת שטויות?

קאמרו V6 עם מנוע 3.8 ליטר ( :!::!::!: ) מאיצה למאה כמו האוטו שלי - 8.5 שניות. האוטו שלי, 2 ליטר ו167 כ"ס וקאמרו ה"allmighty" בקושי מצליחה להשוות. 200 קמ"ש מהירות סופית הם 20 קמ"ש תמימים פחות מה306GTI, קומפקטית צרפתייה מסכנה.

אבל למה להשוות ל306GTI, כש205GTI (מנוע 1.9) משנת 87' :!: עושה 7.8 שניות למאה... כנ"ל 309GTI....

קאמרו V6, מנוע 3.8 ליטר עם 193 כ"ס. זה לא הרבה יותר מ90 כ"ס לכל 1.9 ליטר!

זה כמו מנוע 1.6 עם 80 כ"ס! אפילו למגאן 8 שסתומים יש יותר :D

איפה פה מכונית העל? כנראה שזו ה205 :lol:

קאמרו V6? הצחקת אותי.

כנראה שלא הבנתי אותי אדון צוקרמן !

הכוונה בכל זה הייתה שמיטב התוצרת הצרפתית משתווה בקושי לקאמרו V6 העלובה בלבד !

ולא ליותר מזה

לא אמרתי שהV6 מכונית על :lol:

כי היא ממש לא!

בקטע הזה אני מסכים איתך אפילוקאמרו V6 היא חרא של אוטו

!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ובנוגע למכוניות ספורט - כמו שאמרתי, Z06 היא מכונית טובה, אבל עדיין לא כמו מיטב תוצרת גרמניה ואיטליה... (יש לי כתבה עליה איפושהוא)

רוני

רוני

אתה יכול להעלות לפה את הכתבה?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ולא ליותר מזה

כי היא ממש לא!

נו, באמת. עכשיו אתה מנסה להפוך את זה ולהגיד כאילו התכוונת הפוך... תסלח לי באמת, אני לא קונה את זה.

ואני מציע שלא תזלזל במיטב התוצרת הצרפתית. הצרפתים, למיטב ידיעתי, לא מייצרים הרבה מכוניות באותו סגנון של הקאמרו, ואם היו מייצרים אני בטוח שהיו עושים זאת טוב בהרבה.

אז נכון, "מיטב" הקומפקטיות וההוט האצ'ס הצרפתיות בקושי משתוות לקאמרו ה"עלובה" מבחינת תאוצה. להזכירך רכב הוא הרבה דברים אחרים, ואני מבטיח לך שהתנהגות הכביש של הקאמרו הענקית והמגושמת נופלת מזו של כל צרפתיה חמה וקלילה.

אז תפסיק לחפש מתחת לאדמה סיבות להשמיץ צרפתיות. עובדה היא כי הם ייצרו ומייצרים כמה מההוט האצ'ס הטובות ביותר בעולם. דבר שאי אפשר להגיד על האמריקאים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ולא ליותר מזה

כי היא ממש לא!

נו, באמת. עכשיו אתה מנסה להפוך את זה ולהגיד כאילו התכוונת הפוך... תסלח לי באמת, אני לא קונה את זה.

ואני מציע שלא תזלזל במיטב התוצרת הצרפתית. הצרפתים, למיטב ידיעתי, לא מייצרים הרבה מכוניות באותו סגנון של הקאמרו, ואם היו מייצרים אני בטוח שהיו עושים זאת טוב בהרבה.

אז נכון, "מיטב" הקומפקטיות וההוט האצ'ס הצרפתיות בקושי משתוות לקאמרו ה"עלובה" מבחינת תאוצה. להזכירך רכב הוא הרבה דברים אחרים, ואני מבטיח לך שהתנהגות הכביש של הקאמרו הענקית והמגושמת נופלת מזו של כל צרפתיה חמה וקלילה.

אז תפסיק לחפש מתחת לאדמה סיבות להשמיץ צרפתיות. עובדה היא כי הם ייצרו ומייצרים כמה מההוט האצ'ס הטובות ביותר בעולם. דבר שאי אפשר להגיד על האמריקאים.

רוני

לא ניסחתי את עצמי ברור בהתחלה!

בגלל זה אתה לא הבנת וגם רועי לא הבין...

הוכחות:

קודם כל תוריד את הקאמרו !

הפייד בירד עם המנוע V6 דיי עגלה
זה תופס גם על הקאמרו

עכשיו התיחסות לזה :

הצרפתים יצרו ומייצרים את ההוט האצ'ס הטובות בעולם (מה שהאמריקאים לא עשו ולא יעשו)

והאמריקאים יצרו ומייצרים מכוניות שרירים מהטובות בעולם (היום כבר פחות)

כי זה הכול תלוי בדרישות של השוק המקומי!!!!! (אמריקאי , אירופאי וכו')

ולגבי האמריקאים - אם הם רוצים אז הם יודעים 8)

אה ורוני

אתה תוכל לעלות בשבילי את הכתבה על הZ06?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
זה שיש לך משהו אישי נגד מכוניות אמריקאיות זאת בעיה שלך בלבד

ובחיים הצרפתים לא יצליחו לייצר מכונית שתשתווה לה וגם היפנים (הייתי חייב) :lol:

אה

הקורבט זאת מכונית על !

ועכשיו תוכיח לי למה היא לא מכונית על

אתה יודע מה זה NSX ? - זה אקזוטיקה...

יודע מה זה Tommy Kaira ZZ2 ? זה מכונית על...

טויוטה סופרה אתה מכיר? זאת מכונית ספורט...

מה משותף לכולן ? יפניות.......

הZZ2 יותר חזקה מהNSX אז אם מישהו רוצה הוא יכול להחליף בינהן...

haters will hate

פורסם
זה שיש לך משהו אישי נגד מכוניות אמריקאיות זאת בעיה שלך בלבד

ובחיים הצרפתים לא יצליחו לייצר מכונית שתשתווה לה וגם היפנים (הייתי חייב) :lol:

אה

הקורבט זאת מכונית על !

ועכשיו תוכיח לי למה היא לא מכונית על

אתה יודע מה זה NSX ? - זה אקזוטיקה...

יודע מה זה Tommy Kaira ZZ2 ? זה מכונית על...

טויוטה סופרה אתה מכיר? זאת מכונית ספורט...

מה משותף לכולן ? יפניות.......

הZZ2 יותר חזקה מהNSX אז אם מישהו רוצה הוא יכול להחליף בינהן...

בנציל'ה

הייתי חייב

סורי !

נכון שיש את הNSX והZZ2

אבל הם לא משתוות לקורבט !!!

שכחת גם את הRX7

את הRX8 אני מתעב פשוט !

ומה עם הסקייליין?

וה300 של ניסן...

יש ליפנים יצירות לא רעות

בטח יותר טובות משל הצרפתים :lol:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מה שאתה משווה זה מכוניות יפניות \אמריקאיות שעולות כמו אחוזה בצרפת

לבין הוט הצ'ס שהם עולות כמו ג'אנט של המכוניות הנ"ל

מה שאני רוצה לומר זה שאוטו שעולה קרוב למליון שקל ואולי יותר אפשר להשקיע יותר בתכנון

ובחלקים

בכל מקרה עדיין הצרפתיות (הטובות) יתעלו מבחינת שלדה גם על הקמרו וגם על הפייר בירד

וכמו שראית גם בקו ישר על הגרסאות היותר חלשות שעדין עולות פי 5 לפחות

מה הנתונים של קמרו נגיד V8 ושל הטרנס אם?

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
מה שאתה משווה זה מכוניות יפניות \אמריקאיות שעולות כמו אחוזה בצרפת

לבין הוט הצ'ס שהם עולות כמו ג'אנט של המכוניות הנ"ל

מה שאני רוצה לומר זה שאוטו שעולה קרוב למליון שקל ואולי יותר אפשר להשקיע יותר בתכנון

ובחלקים

בכל מקרה עדיין הצרפתיות (הטובות) יתעלו מבחינת שלדה גם על הקמרו וגם על הפייר בירד

וכמו שראית גם בקו ישר על הגרסאות היותר חלשות שעדין עולות פי 5 לפחות

מה הנתונים של קמרו נגיד V8 ושל הטרנס אם?

טראנס אם V8

מנוע 5.7 ליטר

325 כ"ס

250+ קמ"ש מירביים

0-100 פחות מ5 שניות (4.7 אם אני לא טועה)

6 הילוכים ידניים או 4 באוטומט

לקאמרו אותם נתונים בערך (מכוניות תאומות)רק מנוע חלש ב15 כ"ס מהטראנס אם

קורבט Z06

מנוע 5.7 ליטרים V8

405 כ"ס

278 קמ"ש מירביים

0-100 מאיצה ב3 ומשהו שניות

6 הילוכים ידני

תוספות מפה ועד אין סוף

2001 Opel Astra 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...