Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,בשעה טובה התחדשתי סוף סוף במגבר ראוי להייבריד אוביישן שלי-סלסטרה fa 2150

אחרי המון המון ההתלבטויות,חסכונות ובדיקות קניתי את הסלסטרה.

וזה המקום להגיד המון המון תודה לישראל סרול,שרק הוא ואלוהים יודעים כמה שיגעתי אותו,

עם טלפונים,smsים,פגישות וחפירות למיניהם ב2 בלילה.

על העזרה,התמיכה,השירות,וכמובן החיוך שמלווה עם כולם,אז ישראל המון המון תודה,אני באמת מעריך את זה!

ועכשיו רשמים:

מיד לאחר ההרכבה של המגבר,כבר בהדלקה הראשונה ללא כיוונים,השינוי היה מורגש מאוד,

הוופרים כאילו התעוררו לחיים,הרבה יותר חזקים ופאנצ'ים.

ועוד דבר ששמתי לב הוא שעכשיו הוופרים מנגנים הרבה יותר צלילים שלא שמעתי לפני.

לאחר כיוונים לא רציניים עם ה9855 השיפור רק הולך וגובר...

הטוויטרים מנגנים יפה יותר,וללא כל מיני רעשים שהיו מופיעים בשירים מסויימים,מפורטים הרבה יותר ומעט יותר חזקים.

והוופרים רק משתפרים,בחיים לא שמעתי כל כך הרבה באס מהם,ללא ספק עד עכשיו הם היו פשוט מסורסים.

פשוט תענוג לאוזניים!

וכמובן למיני פרויקט שעלה במוחי.

לאחר ההתקנה של המגבר,נורא פחדתי שהוא יישרט מכל מיני דברים שמונחים בתא המטען.(מה שקרה עם המגברים הקודמים)

אז עד שאני ייעשה פלטה הפוכה,החלטתי להגן על המגבר עם פרספקט שקוף.

הלכתי לעבודה של אבא של חבר,לקחתי מידות והתחלתי לעבוד.

לקחתי שאריות של פרספקט,ועם פן ייעודי עשיתי זווית של 90 מעלות להגנה מקסימלית.

לאחר מכן,לקחתי שתי חתיכות קטנות יותר וגם להם עשיתי זווית,שהם ישמשו כמין תופסנים לפלטה.

עם מקדח ייעודי עשיתי 2 חורים לכל תופסן ואח"כ הדבקתי אותם עם דבק מהיר לכיסוי המוכן.

כמובן שהושאר רווח בין הכיסוי למגבר כדי שלא יתחמם.

עוד משהו שחשבתי עליו,זה לעשות באמצע הכיסוי חור עגול ולתקוע שם מאוורר,אבל זה מאוחר יותר...

מצטער על האיכות זה מהמצלמה של הפלאפון,

התמונות ובמיוחד האחרונה עושות פשוט עוול לעבודה הקשה,במציאות זה נראה הרבה יותר טוב.

להלן תמונת של המגבר והכיסוי:

5.jpg

12.jpg

תמונ22ה.jpg

תמונה...jpg

11.jpg

תמונה4.jpg

45תמונה.jpg

22תמונה.jpg

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

תתחדש ותהנה, באמת בחירה מצוינת למגבר 2 ערוצים חזק ואיכותי עם תמורה מעולה למחיר.

אני כבר כמה חודשים עם המגבר הזה,הגביר כבר 2 סטים (elate ו-xl ) בכבוד, איכות נהדרת ומקסימום עוצמה, ואלה לא סטים שהכי קלים להגברה,בשורה התחתונה אני ממש מרוצה מהקנייה ואני מאמין שגם אתה תהיה.

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

תתחדש, אני שמח לשמוע שאתה מרוצה.

כל הכבוד על היוזמה, בהחלט רעיון מקורי. אם תוכל, תעלה תמונה של המצב הסופי.

לגבי מאווררים- שרות נוספת היא לשים בכל אחד מצידי הפרספרס, אנכית לפלטה ובכך ליצור סירקולציה.

אני מחכה כבר לראות את זה ב live, אין לי ספק שזה יותר מרשים מאשר בתמונות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שילוב שמוכיח את עצמו יפה מאוד בין הגברה לרמקולים - תתחדש!

המגן שעשית למגבר גם כן נראה כמו רעיון חכם - תבדוק רק שהפרספקס לא מתעוות שם מחום במקרה - רק בשביל להיות בצד הבטוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על התגובות,נכון עדיין אין סאב אבל זה בטיפול...

לגבי הפרספקס המגבר בעצמו עדיין לא מתחמם בכלל כי קפוא בחוץ...

אבל אני לא דואג כי הפרספקס במרווח של 2-3 ס"מ מכל צד,ובנוסף לכך הפרספקס בעצמו יחסית עבה...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

תתחדש גבר!, אחלה מגבר, עכשיו נישמע את ההייבירד כמו שצריך לישמוע

לגבר הפרספקט, עבודה יפה ונקיה,אני כניראה גם יעשה דבר כזה כדי לישמור על המגברים..

עכשיו נישאר לך לחבר 2 מאווררים אחד שיוציא אוויר ואחד שיכניס וסיימת כאן , בכל מיקרה תתחדש ותהנה מגיע לך!,

• תוכן חדש...