Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות עוד כל כך הרבה דברים שבגללם התאונה הזו קרתה, הבעיה הכללית היא שאנחנו לא מספיק מתרכזים בנהיגה! בכל אופן, תאונה קשה, משתתפת בצער המשפחות

פורסם

מה זה משנה בכלל למה הוא בלם? נהג המשאית צריך להיכנס לכלא - וטובה שעה אחת קודם.

למעט מקרה של בלימה "מכוונת" in spite, וגם אז, נהג המשאית לא שמר מרחק, חלם, whatever. זו פזיזות, זו הריגה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

wil לדעתי לא הסתכלת טוב בתמונות האחרונות. לא נשאר מקום לשים אצבע במושב האחורי מרוב שהוא התעוות. הערכה שלי ששתי ההרוגות ישבו מאחור ולכן לא היה להן סיכוי להינצל. אכן מקרה מצער וליבי עם המשפחות.

בתור אחד שנהג כל יום בשנה האחרונה בכביש הזה, אני יכול להעיד ש90 אחוז מהנהגים מכירים את מיקום המצלמות ואכן בולמים לפניהן אבל באותה מידה גם הנהגים שנמצאים מאחורי הרכב הבולם יודעים שזה כך. בכל מקרה 3 נתיבים יעשו פלאים בכביש הזה אם כי זה עדיין לא מספיק, במיוחד כשבנו את פסי הרכבת כל כך קרוב לכביש.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

ספקולציות? יכול להיות, אבל אם משרד התחבורה התבסס על "מחקרים" וניסיון מחו"ל הוא היה גם צריך להתחשב בנסיון שצברו המדינות האלו עם תאונות הנגרמות כתוצאה מבלימה לפני מצלמות המהירות כמו בסרטון הזה.

http://www.youtube.com/watch?v=xJLlH6GgmfU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

חבל לי מאוד על מי שאיבד את חייו.

אבל עיצבן אותי מאוד זה:

במקום נוצרו עומסי תנועה אדירים לכיוון דרום, כשבכביש הנגדי נוצר עומס כבד בגלל סקרנים.

זה תופעה שקורת באופן קבוע כמעט בכל זירת תאונה קשה.

עם ישראל לא מסוגל להתאפק? :?

V5

פורסם

אם התאונה אכן קשורה לבלימה פתאומית בגלל מצלמות יש לכך פתרון פשוט, שלט אזהרה לפני מצלמה.

הייתי בצרפת באוקטובר ויש שם מצלמת מהירות כל לא מעט קילומטרים כשכ-500 מטר לפני המצלמה יש שלט זוהר, זהירות מצלמה בדיוק בשביל למנוע בלימות כאלה...

רק שבארץ זה בחיים לא יקרה אחרת הפרויקט לא יצדיק את עצמו......

אברה קדברה

פורסם
קטע הנסיעה אשדוד-ראשון לציון הוא אחד מקטעי הכביש הגרועים והמסוכנים במדינת ישראל. כמות התאונות שיש בקטע הזה גבוהה ביותר ולא צריך שום סטטיסטיקות שיוכיחו את זה (ואיזה קטע, זה גם קטע הכביש בו יש את ריכוז מצלמות המהירות הגבוה ביותר בארץ). הכביש סלול רע, בעל שדה ראיה מצומצם והוא צר מאוד. גם עצם היותו אחד מנתיבי התחבורה העמוסים ביותר בארץ בכל שעות היממה לא ממש תורם לסטטיסטיקה.

במקום שהאפסים שתכננו את הכביש הזה ישבו בבית סוהר אף אחד לא עושה כלום (אה, סליחה, יש דיבורים על הוספת נתיב. טוב שנזכרתם). ככה זה ברפובליקת בננות שאף אחד לא מוכן לקחת אחריות. העיקר לשים מצלמות מהירות, נכון כץ?

איתמר.

הפרויקט של הוספת הנתיב חולק לשלושה מכרזים כשלשניים מתוכם כבר יש זוכה ולשלישי יהיה ממש בקרוב, כך שזה מעבר לדיבורים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

bmw ricer - לתאונה הזו (השניה) באמת אין שום קשר למצלמות מהירות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא אמרתי שיש. אני אומר שמצלמות מהירות זה לא מה שיעצור פה את ההרג של האנשים בכבישים, עובדה שתאונות עם הרוגים ממשיכות להתרחש אפילו שיש מצלמות.

פורסם

לא יודע מה איתכם

אבל לדעתי מצלמות מהירות בכבישים מהירים בקו ישר מטרתם אחת ויחידה לדעתי - עשיית כסף !

לדעתי זה כמו קו מכונות אוטומטיות שמכניסות בלי להזיז אצבע הרבה מאוד כסף!

הן לא תורמות לבטיחות ובטח לא מורידות מס' תאונות ויש דעות שהן אפילו מעלות את הסיכון.

אין שום סיבה שאם רכב יסע בכביש ישר 10 קמ"ש מעל המותר הוא יהיה מעורב בתאונה! התאונה ניגרמת אך ורק ביגלל טיפשות הנהגים וחוסר הבנה בנהיגה! (אי שמירת מרחק, זיגזוג בנתיבים ללא איתות ועוד המון שטויות)

מה עוזרת מצלמת מהירות בכביש מהיר של 100 קמ"ש אם בשיא החורף באמצע גשם שוטף ללא יכולת ליראות 5 מטר קדימה נהגים מרשים לעצמם לינהוג 100 ("חוקי למהדרין")ובכך מסכנים את עצמם ואחרים בתאונה וודאית עם הרוגים ? (ואפילו יש הנוהגים ללא אורות כלל!!!!)

כל הקטע הזה זה רק להשלים את התקציבים החסרים מהכנסת המיסים למדינה. (לדעתי)

רוצים לעשות שינוי? תתחילו ללמד נהגים כמו שצריך באמת! אבל בארץ להפך! מורידים גיל נהיגה כי יודעים שיעשו יותר שטויות ויכניסו יותר כסף לקופת המדינה!

ועוד ביכלל לא דיברנו על התיכנונים הלקויים של חלק מהכבישים בארץ שהם מתכון לתאונות פעם אחרי פעם אך כלום לא נעשה בנידון!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

דעתך לא דמיונית בכלל רק שתדע.

דעתי מאוד דומה לשלך.

אני חושב שלממשלה יש את כל הנתונים והתמונה המלאה לגבי נהגי ישראל, הם יודעים שאנחנו נוסעים מעבר למהירות המותרת והם יודעים שלא משנה כמה מצלמות יהיו, אנחנו נמשיך לנסוע מעל והם גם יודעים שהמהירות היא לא הגורם הרכזי לתאונות הדרכים.

אי לכך ובהתאם לזאת, הם ידעו שישתלם להם להשקיע מאות מליונים על פרייקט מצלמות כזה, שיחזיר את ההשקעה מאוד מאוד מהר.

כאשר בשואה התפרסמו קריקטורות של יהודים חזירים תאווי בצע, הם לא סילפו את המציאות וזה גם למה הרבה מאוד אנשים נורמטיביים שיתפו פעולה עם הנאציים לא בגלל גזענות, בגלל שהם חיו עם היהודים וכנראה נמאס להם באיזשהו שלב.

אני יודע שלי בתור יהודי ישראל שאוהב את המדינה שלו, מאוד קשה לי לחיות פה בין בני עמי ואני בטוח שאני לא היחיד.

מה שאני מנסה להגיד, שיהודים היינו והיהודים נשאר והמצב לא נהיה טוב יותר.

כמובן אני מתנצל מראש אם פגעתי במישהו עם המטאפורה שלי, זה היה רק כדי להמחיש מצב קיים וחס וחלילה לא להוריד או לזלזל בכבודם של אלו שנרצחו באכזריות!

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...