Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

כבל rca לרכב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה משהו בכלל, יש לknu חנות באיביי, כבלים מעולים במחיר שפוי, תריץ חיפוש בשם knukonceptz אם רשמתי נכון.. מאמין ש4 מטרים יספיקו לך אבל שיתקנו אותי החברים פה אם אני טועה.

פורסם

ההבדל במחיר יותר מכפול, השאלה כמה משמעותי ההבדל בצליל?

אני ארגיש בכלל בהבדל מאשר הכבל הראשון?

מה שהיה לי ברכב עד עכשיו דומה מאוד לכבל הראשון.

פורסם

קודם כל יש כמה דגמים לחברה הזאת, לפני הקנייה באיביי כנס לאתר הרשמי שלהם, תסתכל על מבחר הדגמים ותחליט מה מתאים לך.

דבר שני בקשר לצליל, יש כאלו שיאמרו לך שיש הבדל בצליל ויש כאלו שיאמרו שזאת שטות גמורה אבל! כבל טוב לא בא ליידי ביטוי רק בצליל אלא בסיכוך והבידוד שלו שמונע רעשים והפרעות בסאונד, מה שהכבלים הדקיקים לא עושים טוב כלכך.

 

תבדוק באתר שלהם מופיעים גם מחירים.

×
×
  • תוכן חדש...