Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר בסוזוקי סוויפט 2007. (מצבר הוחלף לפני כשנה וחצי לשנפ חדש).

אחרי שהרכב עומד זמן מסויים (לרוב מעל ל12 שעות), אני חווה קושי בהתנעה.

התופעה מתרחשת ללא כל קשר לטמפרטורה חיצונית.

לעומת זאת, כשהרכב עומד כמה שעות, אך לאחר נסיעה, הוא מניע בלי שום בעיה.

מה עלול לגרום לתופעה במידה והמצבר תקין?

תודה!

עודד.

יש לציין שביצעתי חיפוש, אך לא מצאתי תשובה למקרה הנ"ל. :oops:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

הי עודד

נשמע שיש לך בעייה של זליגה ,שהרכב עומד מספר שעות המצבר מתרוקן במעט אך עדיין יכול להניע את הרכב ,שהרכב עומד מספר שעות מעל 12 לטענתך כנראה שהמצבר נפרק עד לרמה שיש קושי בהתנעה . שווה בדיקה לעומק של זליגה אצל חשמלאי .

גש קודם לאחת מתחנות השירות שלנו שנבדוק שהמצבר וחיבוריו תקינים .

http://www.schnapp.co.il/?CategoryID=271

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

פורסם

הי אבי.

תודה על ההתייחסות! :mm_yeah:

אגש בהזדמנות לתחנת השירות בירושלים.

בהזדמנות זו אנצל את השרשור לעוד שאלה.

ברכבי מותקן מצבר "יבש".

מה אני אמור לראות בעינית?

תודה רבה!

עודד.

פורסם

אתה אמור לראות נקודה ירוקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עודד שלום,

ראשית לא קיים מצבר יבש. אתה בטח מתכוון למצבר סגור- ללא פקקים שניתנים לפתיחה.

עינית הבקרה מסמלת את מדד הטעינה של תא אחד במצבר כלומר האם המצבר טעון, אם העינית ירוקה אזי המצבר טעון.

בברכה,

אבי פרשטמן- מנהל שיווק ומכירות

מצברי שנפ

מצברי שנפ/B]

פורסם

אהלן

תבדוק דבר ראשון אם המנורה בבגאז' מתכבת כשאתה סוגר אותו. (ע"י לחיצה על לחצן הכיבוי של המנורה שנמצא בבגאז')

אצלי ברכב המנורה לעיתים ניכבת ולעיתים לא החלטתי להוציא אותה וחסכתי לי דאגות...

:buddies_drink: אם שותים לא נוהגים בשביל זה יש את אגד!!!

פורסם

שאלה לאבי ממצברי שנפ.

לי יש מצבר שנפ סגור ובעינית שמתי לב שאין אור ירוק. אבל עדיין הרכב מניע קצת מניע קשה אבל מניע.

זה אומר שיש בעיה במצבר?:roll:

תודה רבה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
שאלה לאבי ממצברי שנפ.

לי יש מצבר שנפ סגור ובעינית שמתי לב שאין אור ירוק. אבל עדיין הרכב מניע קצת מניע קשה אבל מניע.

זה אומר שיש בעיה במצבר?:roll:

תודה רבה.

שלום רב,

הנעה קשה של רכב יכולה לנבוע ממספר רב של גורמים ויש לבדוק את הנושא לעומק.

אני מציע לך לגשת לבדיקת מצבר אצל חשמלאי מוסמך או להגיע לאחד מסניפי שנפ על מנת שתקבל תשובה מדוייקת.

בברכה,

אבי פרשטמן - מנהל שיווק ומכירות

מצברי שנפ

מצברי שנפ/B]

פורסם

עדכון.

היום ניגשתי לחשמלאי רכב כדי שיבדוק מדוע הרכב מתקשה בהתנעה. (לא לתחנת שרות של שנפ).

מסתבר שהמצבר סיים את חייו :shock:

היום בדקתי שוב בכל הקבלות שהשאירה לי בעלת הרכב הקודמת. היא החליפה את המצבר ב11/09.

רכשתי שנפ חדש עם אחריות לשנה. (פעם ראשונה שאני רואה מצבר בצבע לבן :shock::oops: )

דרך אגב, התקשרתי לתחנת שרות של שנפ בירושלים לקבל הצעת מחיר, ולהפתעתי המחיר שקיבלתי מהם היה גבוה ב150 ש"ח מהמחיר ששילמתי.

מיותר לציין שהמצבר חדש! לא מחודש או משהו כזה. בנוסף קיבלתי תעודת אחריות מקורית של שנפ. המוכר הוא מוכר אמין, ככה שאני לא מבין את פער המחירים המוגזם.

עודד.

פורסם
עדכון.

היום ניגשתי לחשמלאי רכב כדי שיבדוק מדוע הרכב מתקשה בהתנעה. (לא לתחנת שרות של שנפ).

מסתבר שהמצבר סיים את חייו :shock:

היום בדקתי שוב בכל הקבלות שהשאירה לי בעלת הרכב הקודמת. היא החליפה את המצבר ב11/09.

רכשתי שנפ חדש עם אחריות לשנה. (פעם ראשונה שאני רואה מצבר בצבע לבן :shock::oops: )

דרך אגב, התקשרתי לתחנת שרות של שנפ בירושלים לקבל הצעת מחיר, ולהפתעתי המחיר שקיבלתי מהם היה גבוה ב150 ש"ח מהמחיר ששילמתי.

מיותר לציין שהמצבר חדש! לא מחודש או משהו כזה. בנוסף קיבלתי תעודת אחריות מקורית של שנפ. המוכר הוא מוכר אמין, ככה שאני לא מבין את פער המחירים המוגזם.

עודד.

הי עודד

ראשית אנו מייצרים מצברים גם ארגז בצבע לבן - לצבע הארגז אין משמעות ( יפה או לא... :lol:זה כבר אישי ).

לגבי מחיר המכירה של המצבר אנו מפרסמים מחיר מחירון מומלץ לצרכן ( דרך אגב זה החוק ),כמו שברור לך לכל מי שמוכר מצבר יש רווח ,ההחלטה על מחיר המכירה היא פועל יוצא של הרווח אותו העסק רוצה או במילים אחרות כמה כסף בעל העסק רוצה להרוויח מהמכירה , והשוני בין מחירי המכירה משתנים מעסק לעסק .

לנו אין השפעה על מחירי המכירה וכל עסק מחליט כמה ירוויח ומכאן השוני .

בברכה

אבי פרשטמן

מנהל שווק ומכירות

מצברי שנפ/B]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז ככה.

שמתי לב שהרכב עדיין מתקשה ב"הנעה קרה".

אני כן מרגיש (יותר נכון שומע), שהסטרטר חזק יותר!

אך עדיין לדעתי לוקח יותר מידי זמן עד שהרכב מניע. לפחות ביחס לרכבים אחרים. :shock:

מה לדעתכם כדאי להתחיל לבדוק עכשיו?

יכול להיות שזה קשור לפלאגים? (התכנון הוא להחליפם בכל מקרה בטיפול הבא. (עוד כ 2500 ק"מ). (נכון לעכשיו יש על הרכב כ49000 ק"מ. שנת 2007).

תודה!

עודד.

• תוכן חדש...