Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בעיה ברדיאטור הפנימי, אני מקווה שזה שם,

בכל אופן, לפני קצת יותר מחודשיים הלכתי למוסך כשהתחילו הימים הקרים והופ החימום באוטו לא עובד,

במוסך פירקו את הצינורות הקטנים שנכנסים לתוך האוטו (קיר האש?) הכניס לשם צינור לחץ הפעיל

ומלא בוצה יצאה מהצד השני, ואחר כך מהצד השני אותו הדבר, הפעלתי את החימום באוטו, עבד - כיביתי..

לאחר יומיים בהם החימום הלך ופחת שוב פעם לא עבד החימום, ולפני חודש ניסיתי בעצמי בבית,

עם הצינור של הגינה, הפעלתי לחץ מקסימלי שאני יכול ויצאה קצת בוצה, שוב פעם החימום עבד ליומיים וקצת

ושוב פעם נעלם כלא היה..

עכשיו שאלתי הגדולה איך אוכל לנקות אותו?

יש חומר מיוחד שמאפשר ניקוי רדיאטור? אני מכיר אבקה שסותמת חורים קטנים אבל לא משהו שמנקה..

אשמח לעצות..

הבקרים הופכים לזוועה ושום כפפה, 2 גופיות וגטק'ס לא מועלים.

פורסם

כנראה שלנקות רק את הרדיאטור חימום זה לא מספיק ותאלץ לבצע ניקוי דומה לכל מערכת הקירור ולסיים בהוספת נוזל קירור איכותי.

בצע חיפוש בפורום למדריכים והסברים שנכתבו על אופן ביצוע פלאש למערכת הקירור.

פורסם

על פי המצב שאתה מספר,קח בחשבון שישנו סיכוי סביר שהרדיאטור נאכל ונוצרו בו חורים,וניקיון יסודי יכול רק ליצור לך בעיה של נזילה של נוזל קירור לתוך תא הנוסעים,המחייב החלפה\ביטול של הרדיאטור הפנימי.

אמנם אצלי מדובר על רדיאטור קירור, אך מניסיון ,אני לא ממליץ להשתמש בחומרים כלשהם(ניסיתי ,ונמצא כ-'לא יעיל'), ולבסוף פירקתי ושלחתי לניקוי בעזרת חוטר נשארתי במהלך העבודה של מכון הרדיאטורים (רדיאטור רחובות) ומסתבר שהלכלוך תקוע חזק בצנרת {אני לא מבין מה בכלל חשבתי לעצמי לנסות שימוש בחומרים ממיסים כלשהם}.

בהצלחה!

פורסם

ניסתי בעבר ניקוי ע"י חומרים כימיים שמוכרים בחניות וזה רק הרס לי את הראדיאטור שנאלצתי להחליפו הסבירו לי שלפעמים האבנית או הבוצה סותמים חורים קטנים שיש וברגע שהוספתי חומר הוא פשוט ניקה והמיס את האבנית והבוצה ......

פורסם

הבעיה שלך היא במערכת מים מלוכלכת, אתה צריך לנקות את כל צנרת המים, תרוקן את כל המים , תזרים מים מצינור דרך הראדיאטור והצנרת, אבל לא בלחץ גבוה שלא תפוצץ צינור רקוב, תחבר את הכל, ותמלא עם מים מהברז, סע כמה ימים, תרוקן את המים, ותחליף לנוזל קירור.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
הבעיה שלך היא במערכת מים מלוכלכת, אתה צריך לנקות את כל צנרת המים, תרוקן את כל המים , תזרים מים מצינור דרך הראדיאטור והצנרת, אבל לא בלחץ גבוה שלא תפוצץ צינור רקוב, תחבר את הכל, ותמלא עם מים מהברז, סע כמה ימים, תרוקן את המים, ותחליף לנוזל קירור.

כל המערכת? אני חושש שמדובר רק ברדיאטור הפנימי,

מסיבה פשוטה,

לפני חצי שנה החלפתי רדיאטור )הגדול(

ובמהלכו שמתי מים הרצתי את המנוע... ואז החלפתי לנוזל קירור,

לפני 3 חודשים החלפתי משאבת מים נוזלת - שוב החלפת המים במערכת..

המליצו לי לשים מלח לימון דרך הצינור הקטן של הרדיאטור הפנימי, להשאיר זמן מה ולאחר מכן לשטוף ולסגור...

השאלה אם זה עלול לגרום נזק? מצד שני הרדיאטור במילא לא עובד, הרכב הזה יספק אותי עד לגיוס בעוד חצי שנה

אז אם אפשר לעשות את זה בכלים ביתיים אז אשמח...

מקסימום נשים עוד גופייה

פורסם

תשטוף את כל מערכת הקירור עם אבקת כביסה (ג'ל כביסה אם אתה מתעקש).גם נקי וגם מריח טוב!!!

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

מה שמיועד לחדר הכביסה שישאר שם ומה שמיועד למטבח שישאר במטבח.

אחרי שתסיים עם כל הניקיונות תתחיל להשתמש בנוזל קירור אמיתי.

פורסם
מה שמיועד לחדר הכביסה שישאר שם ומה שמיועד למטבח שישאר במטבח.

אחרי שתסיים עם כל הניקיונות תתחיל להשתמש בנוזל קירור אמיתי.

קודם כל אפשר להגיד שהמערכת נשטפה מספר פעמים מאז הרכב הגיע אליי, לפני חצי שנה..

ככל הנראה, וזאת הייתה אחת מהטעיות שלי ברכישה שלו (ולמדתי לקח) הוא היה סתום לפני זה.

לא חושב שבגלל שהשתמשתי בנוזל קירור "לא אמיתי" זה מה שגרם לזה,

נוזל קירור מרוכז של פז לא מספיק טוב?

פורסם

לא בטוח לגבי הנוזל קירור של פז ואין נוזל שמתאים לכל סוגי הרכבים.

מה שבטוח מתאים הוא נוזל קירור מקורי ואם הנוזל המקורי הוא בר השגה, אל תתפשר.

פורסם

אל תשתמש בחומרים לא מתאימים, כמו שאמרו לך מה שמתאים בבית שישאר בבית,

החומצות יכולות לעשות נזק למנוע אלומניום, ולפתוח חורים במערכת, המקסימום שתעשה בבית זה להעביר לחץ מים במערכת

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...