Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכבתי היום את המכשיר הזה, יש לי בעיה בדיבורית בלוטות'-

אני שומע את הצד השני אבל הוא לא שומע אותי.

בדקתי בהגדרות המכשיר ונראה כי הכל תקין , הגדרתי גם שה-auto connection יהיה פעיל.

בדקתי בהגדרות הפלאפון שלי והכל תקין - יש שם 2 הגדרות (אודיו של טלפון ואודיו של מדיה-שתיהן מסומנות)

זה מאוד מוזר כי מקודם שהייתי ברכב זה כן עבד ועבד טוב, שמעו אותי מצוין.

כעת לא שומעים אותי בכלל לכן אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה.

אשמח לקבל קצת עזרה בנושא.

פורסם

לא שומעים בכלל או שלא שומעים טוב?

יש עדכון לשנות את הרגישות של המיקרופון אם לא שומעים טוב, אם לא שומעים בכלל יכול להיות שהחיבור של המיקרופון התנתק.

פורסם

צריך להוציא את הרדיו דיסק ומאחורה בחיבורים יש כבל שחור שרשום עליו MIC. תראה אם מחובר אליו הכבל של המיקרופון, תשים עליו איזולירבנד אחרי זה בצורה שהוא לא ייצא כל פעם.

פורסם

מתערב איתך שהתקנת את המיקרופון באופן לא טוב. זה מבלבל כי יש שני יציאות זהות אך על אחת רשום MIC ועל השנייה כבר שכחתי. בזמנו שקניתי המתקין התבלבל גם הוא וסבלתי מאותה בעיה.

פתחתי לבד, ראיתי במה מדובר - החלפתי את החיבורים והופה.

בהצלחה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

אולי משהו בחיבור, תוכל לנסות מיקרופון אחר ולבדוק אם הבעיה נפתרה.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם

גם לחבר היה ככה פעם עבד פעם לא.. במערכת אחרת בכלל אבל זה בגלל שהחיבור היה חצי בחוץ.

בדקת אם המיקרופון מחובר טוב?

• תוכן חדש...