Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באחת ממחסני המכס בנמל אשדוד..צולם במאי 2010

attachment.php?attachmentid=271344&stc=1&d=1325944783

הרכבים בנמל אינם נטושים.

אם אני מזהה נכון זו הכניסה של הנמל עם שני שערים חשמליים ליד המחסנים של חברת TPL.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 446
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכבים בנמל אינם נטושים.

אם אני מזהה נכון זו הכניסה של הנמל עם שני שערים חשמליים ליד המחסנים של חברת TPL.

ל'

זה אוברסיז או קונטרם.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

וולוו 141 לבנה שלמה, מעולה לשיפוץ או כתורמת. בין אזור המוסכים שבין חוצות המפרץ לקרית אתא. כשנוסעים ברכבת מתח' חוצות המפרץ לתח' קריית אתא, רואים את הרכב על ליפט ביד ימין של כיוון הנסיעה. 200-300 מטר אחרי זה מופיע שלט של מוסך וולוו.

לא הספקתי לצלם.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
וולוו 141 לבנה שלמה, מעולה לשיפוץ או כתורמת. בין אזור המוסכים שבין חוצות המפרץ לקרית אתא. כשנוסעים ברכבת מתח' חוצות המפרץ לתח' קריית אתא, רואים את הרכב על ליפט ביד ימין של כיוון הנסיעה. 200-300 מטר אחרי זה מופיע שלט של מוסך וולוו.

לא הספקתי לצלם.

אולי וולבו 144 ? :wink:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

עכשיו למכירה ביד 2 :http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=222245&CarSpecialID=4&Code=1a7aa65813680c3f0d541956e4381c32

לא כל יום מוצאים רכב כזה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

שמישהו יעיר את גנאדי !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא נעלמתי.... הכל בסדר, תודה!!:wink: פשוט יש כמה דברים בזמן האחרון שלוקחים את רוב הזמן והמחשבות, שמונעים ממני לשבת בפורום ולבקר במפגשים באותה התדירות שהייתי קודם- אבל הכל בסדר!8)

את הטרנזיט הזו אני מכיר כבר כמה גילגולים, כיום היא שייכת לבחור נחמד מת"א שמבקר די קבוע גם במפגשים של המועדון, גם הטרנזיט ביקרה כמה פעמים, יש לנו אפילו תמונה משותפת שלי ושלה!:twisted: אין לי עניין בה, בטח לא בסכום הזה, למעשה אני שוקל די בכובד ראש למכור את שלי בערך בסכום הזה- אבל לא מאמין שאקבל...:roll: מה לעשות- כאמור, סדר העדיפויות אחר קצת כרגע...:oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הרכבים בנמל אינם נטושים.

ל'

אם אני זכור נכון הם נמצאים במחסני קונטרם....

ידוע למה הם לא מוצעים למכירה וסתם מחלידים שם?

יש שם עוד הרבה רכבים מדגמים חדשים יחסית , מלאים אבק ובלי אויר כבר בצמיגים.

פורסם
עכשיו למכירה ביד 2 :http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=222245&CarSpecialID=4&Code=1a7aa65813680c3f0d541956e4381c32

לא כל יום מוצאים רכב כזה.

אין ספק שבעל הרכב הוא חבר של כבוד במסדר השמש החבויה המשוכנעים שהשמש זורחת להם מהת*ת:-)

פורסם
אם אני זכור נכון הם נמצאים במחסני קונטרם....

ידוע למה הם לא מוצעים למכירה וסתם מחלידים שם?

יש שם עוד הרבה רכבים מדגמים חדשים יחסית , מלאים אבק ובלי אויר כבר בצמיגים.

אני מכירה את המקום, הייתי פוקדת אותו הרבה כאשר היתי מחנה שם את רכבי ונוסעת משם בסופה.

עד כמה שזכור לי ונמסר לי הרכבים שייכים לאנשים שטרם אספו את רכבם,

ולכן לא ניתן להציע אותם למכירה (לפחות לא בתקופה הקרובה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...