Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע, הקורולה המדוברת, יכול להיות שזה הדגם הרובוטי?

אם כן - הכל ברור.

(עריכה:אני רואה שכבר הגיבו בנושא בזמן שכתכתי את התגובה..)

אצלי בעבודה יש חניה ללקוחות שהיא קצת מסובכת - לא פעם יוצא לי להוציא רכבים של אנשים אחרים ואפילו כמה אחד אחרי השני כי כולם מסתבכים.

הרכב הכי זוועתי שישבתי בו עד היום היה בוודאות B4 חדשה יחסית [משהו כמו 2007] שהיה לה ברקס כל-כך סופר רגיש שנגיעה עם הציפורן של הבוהן הייתה פשוט נועלת גלגלים ומקפיצה את האוטו במקום כאילו זרקת קלאץ'. לא הבנתי בכלל איך בעלת הרכב מסתדרת ככה..

אני ויתרתי אחרי 30 שניות של ניסיון לרסן את הדבר הזה ופשוט השתמשתי בבלם היד להוציא אותה בבטחה.

יצא לי אפילו לשבת ברכבים עם דיסקים בגודל מגש פיצה XXL וקאליפרים בגודל חתול ממוצע, ואפילו שם, לדוושת הבלם היה איזשהו מהלך, לא נעילה ברבע-מילימטר-הראשון.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אין נהג חדש שלא דפק את הרכב בחניות.

לאט לאט אתה לומד את הרכב ויודע ליסתדר,באוטמט צריך להיות יותר רגיש בחניות ברווס.

אני שאני ברוורס בדרך כלל בלי גז בכלל, אם זה עליה אז ממש טיפה ברגש ואם יוצא שהאוטו " מזנק"

אז אני מגיב מהר ולוחץ ברקס.

אתה לומד את זה לאט לאט אוטמט צריך להיות עם רגש על הדוושה.

אף אחד לא עושה חניות מושלם כל רכב יש לפחות דפיקה אחת.

פורסם

גם לי קרה מלא פעמים שבנגיעה קטנה הרכב עף!! צריך להכיר את הרכב..

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

כמו שאמרו קודמי. כול אוטו זה שונה צריך להתרגל לתגובת הדוושה וכן הלאה..

אני אישית גם רגיל יותר לידני מאשר לאוטומט אבל אוטומט לבנתיים זה מה יש.:-P

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בתור אחד שיוצא לו לנהוג גם על אוטומט וגם על ידני וגם בכללי לעבור מרכב לרכב זאת הרגשה מוזרה

כי אתה רגיל לרכב שלך גם אם הוא דפוק קצת, במיוחד ברכבים ידניים לכל קלא'ץ יש נקודת חיבור שונה

בגלל זה לפני שעולים על רכב לא מוכר עדיף לעשות איתו סיבוב בשטח פתוח/מגרש ריק כמו בשיעור נהיגה הראשון

כדי להכיר את הרגישות שלו

בברכה, שי

Clio B 1.4 manual בציר 99

• תוכן חדש...