Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני מתלבטת בין 3 דגמים האלה . מה תגידו ? מדובר על רכב חדש בלבד , למשפחה קטנה, חסכונית .. חשוב לי לשמוע מה יש לכם להגיד בעד או נגד הדגמים האלה , אשמח לקבל כל דעה .

תודה מראש !

פורסם
שלום לכולם !

אני מתלבטת בין 3 דגמים האלה . מה תגידו ? מדובר על רכב חדש בלבד , למשפחה קטנה, חסכונית .. חשוב לי לשמוע מה יש לכם להגיד בעד או נגד הדגמים האלה , אשמח לקבל כל דעה .

תודה מראש !

אני חושב שמבחינת ההספק הכי טוב לכסף שלך בשביל משפחה קטנה את תקבלי בפאביה , לגבי חסכונית אני אגיד את האמת שפשוט אני לא מתמצא בנתוני הדלק של כל אחד מהדגמים , אבל מנסיעה בפולו ובמאזדה 2 לטעמי האישית הם צפופות ולא נוחות , ובגלל זה ההמלצה על הפאביה .

פורסם

ליידי, ההשוואה הזו נעשתה המון בפורום, כולל בימים האחרונים. בצעי נא חיפוש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עזוב אוראל, הפולו הכי מהנה לנהיגה כי ככה אמר ג'וני. אם תשים לב, כל הודעה של ג'וני בוי היא נגד רכבים שלא VW, והוא מהלל ומשבח רק את המותג הזה, ולי אין שמץ של מושג מה המניע או המטרה שלו בעניין הזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עזוב אוראל, הפולו הכי מהנה לנהיגה כי ככה אמר ג'וני. אם תשים לב, כל הודעה של ג'וני בוי היא נגד רכבים שלא VW, והוא מהלל ומשבח רק את המותג הזה, ולי אין שמץ של מושג מה המניע או המטרה שלו בעניין הזה.

אגיד לך מה המטרה ומה המניעים ואפילו בשמחה - כילד שגדל בגרמניה ואחרי זה באיטליה בגלל עבודת ההורים, ינקתי את המותגים משם וביום שהתאפשר לי קניתי את הגולף הראשונה שלי, אחת מתוך שתיים פלוס בורה אחת. הניסיון שלי עם המותג ועם היבואן בארץ מוצלח מאוד ולא מעניין אותי מה יש לאחרים להגיד על זה. שנים של טיפול במוסך היבואן ובפליקס מבחינתי הוכיחו את עצמם. לא חיפשתי לחסוך את השקל אלא רציתי להרוויח את השקט הנפשי וביום שהייתי צריך את זה עם תקלה אחת באמת מהותית, זה הוכיח את עצמו ואני ממליץ מניסיון אישי ולא כמו תוכי שאנשים רבים עושים בלי לדעת על מה הם כותבים. באחד התפקידים שלי הייתי אחראי על מכוניות של ארגון גדול (לא צי רכב) ונדרשתי לבדוק ולהתאים מכוניות שונות לצרכים ואנשים שונים וכך יצא לי לבדוק הרבה הרבה דגמים ומותגים. אין לי בעיה להמליץ או לפרגן לכל מותג, יבואן או יצרן וכשיש הבלחה מוצלחת של מי מהם אני לא מהסס לעשות את זה גם פה בפורום, אבל באופן אישי ומנסיון רב שנים אני מחובר בעיקר לפולקסווגן. אוהב מאוד את לנצ'ה (אפילו החזקתי דלתא אחת) וה"אלפאות" יפיפיות בעיני ומלאות חשק, אבל לאיטלקים יש בעיה מנטלית לעשות דברים עד הסוף. אני מכיר אותם, גדלתי ביניהם. אחרי שהלנצ'יה היתה במוסך יותר מאשר אצלי בחניה נשבעתי שלא עוד ולמרות שזה היה לפני לא מעט שנים קשה לי לשכוח מזה. התחושה של תא נוסעים איכותי, חומרים טובים, אופי וכיול ספורטיבי לעומת הרכות של האמריקניות או העדר האופי של המזרחיות, הם שגרמו לי לאורך כל השנים להתחבר לגרמניות בכלל ולפולקסווגן ואודי בפרט. לאשתי אגב יש מכונית קוראנית בבית כי זה מה שהיא רצתה ואני חושב שהרכב לא רע, לא כזה אמין בניגוד למה שכולם חושבים והיבואן בארץ (כלמוביל) מאוד הוגן אבל אלי זה לא מדבר מכונות חסרות נשמה כמו שיש לאיטלקיות למשל. אני לא ילד פורומים, לא מעורבב בקליקות, במועדונים או בבראנז'ות ורק אוהב לקרוא ולכתוב על מכוניות. אחרי שנים רבות בשטח, סוף סוף יש לי זמן לשבת כמעט כל יום על האינטרנט ואני מנצל את זה גם כדי לעסוק בתחביב הרכב שלי. לא מכונאי דגול, אבל מחזיק מעצמי נהג מאוד מנוסה ובסך הכל די מקצועי, בטח ביחס לרמה שאני רואה בכבישים בארץ. יכול להיות שאולי גם אני צריך לאמץ לעצמי בפורום שם של נהג מרוצים...

תתרגל למחשבה שאולי יש אנשים עם דעות שונות משלך ותלמד לקבל את זה שלא לכל דבר יש מניע נסתר.

בידידות - יוני

• תוכן חדש...