Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

ברצוני לבנות יחידה שתכיל קדם מגבר, ליחידה אמורים להתחבר 3 זוגות RCA מהר"ד, וכניסת AUX או עוד זוג RCA שיחוברו לנגן/מכשיר נייד אחר, ו3 יציאות RCA שילכו למגבר.

הסיבה מאוד פשוטה (ומעבר לעובדה שאני אוהב לעשות דברים בדרך הקשה), הר"ד מוציא אצלי רק 2.5 וולט, והדבר (לפי הבנתי) מאמץ את המגבר, כך שאם אגביר אותם ל4V או 6V הדבר יקל על המגבר, וניתן יהיה לשמוא על GAIN נמוך יחסית במגבר כמו כן, היות ולר"ד שלי אין כניסת AUX, ואין לי כסף לקנות מתאם (אני מאמין/חושב, שכל הבנייה הזו תעלה רבע ממחיר המתאם), אני מעוניין לשלב הכל בחבילה אחת.

כרגע, רק על מנת שאוכל לעבור לשלב התכנון ובחירת הרכיבים אלקטרוניים, אשמח לדעת האם האות שמגיע דרך יציאת הRCA מהר"ד הוא גל מחזורי בעל חלק שלילי וחלק חיובי, או שכולו מולבש על רמת מתח DC בתוך הר"ד, ומה שמגיע למגבר זה בעצם מתח חיובי תמיד?

מהם הזרמים, המתחים, ההתנגדויות, וההספקים במבואות ומוצאים של כל רכיב (הר"ד, הנגן,המגבר).

בעבר בניתי משהו דומה, מגבר, ומעלה רמת DC עבור נגן MP3, אך הוא היה חלש מאוד, וידעתי את כל הערכים.

נ.ב כמובן שאכלול מפסק שיאפשר לי לברור את מקור הINPUT.

לעזרתכם והכוונתיכם אודה.

יורי.

פורסם

זה לא פורום אלקטרוניקה ,וקדם מגבר זה מושג ערטילאי במונחים של אודיו לרכב

לפי מה שהבנתי מה שאתה מחפש זה "ליין דרייבר" -אפשר למצוא כאלו בכול הרמות

חיפוש פשוט ב -EBAY יוציא לך עשרות תוצאות.

פורסם

מבלי להיכנס לסיבות למה לא כדאי לבנות קדם מגבר כזה, ביציאת RCA ברדיודיסק הסיגנל הוא תמיד רוכב על חצי מהאספקת מתח. לפחות בדיסקים שיצא לי לראות.

אבל מה זה משנה לך? ממילא אתה תרכיב קבל בכניסה של קדם מגבר.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• תוכן חדש...