Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסכום הוא ללא התקנה.

ח'ברה, אני מבין אותכם שיש לכם לבל אחר בכל הנוגע להתקנות, רכיבים, ושמיעה.

אני מחפש צליל נקי יותר ושאוכל להגביר בלי לשמוע את הרמקול מתפוצץ.

קומפוננטים ב1000 שקל ומגבר 2 ערוצים ב500 שקל לדעתי זה בסדר גמור, לא?

אשמח לעזרה תודה לכל מי שהגיב עד כה

הבעיה שלך כאן תהיה שאתה תוכל להרשות לעצמך או מגבר חדש שלא ראוי לסכום שתוציא עליו או מגבר יד 2 שני ערוצים סביר ולא יותר.

הבעיה שלך כאן תהיה שאתה תקנה בכל מקרה סט קומפוננט 2 חלקים רמת כניסה או במקסימום סדרה אחת מעל.

וכאן בעצם קבור הכלב, כי הבעיה העיקרית בסטים שני חלקים פסיבית הינה חוסר איזון בין המידבאס לטוויטר -> או שהטוויטר יצעק בשביל שהמידבאס ינגן נכון או שהמידבאס יהיה אנמי בשביל שהטוויטר ינגן נכון.

אבל!

יש לזה פתרון מאוד פשוט שעולה גרושים בודדים שאני תיכף ארחיב קצת עליו.

הפתרון נקרא L-PAD שזהו בעצם מנגנון הנחתה לרמקול (לטוויטרים) שבנוי משני נגדים סה"כ (זה באמת עולה גרושים לקנות 4 נגדים)

ע"י הנחתה של הטוויטרים אתה תאזן את סט שני החלקים - לא משנה איזה תקנה ואתה תוכל להגיע לתוצאה שעל מגבר שני ערוצים (ולא צריך כאן משהו ברמה גבוהה במיוחד כי סה"כ אתה הולך להגביר סט רמת כניסה או קצת מעבר לזה) אתה תשמע ממש טוב.

יש לך היום סטי שני חלקים מאוד טובים במחירים שפויים - למשל:

HAT אימג'ן - אני יכול להסביר לך בקלות איך לבנות לסט הזה קרוס וLPAD שיאזנו אותו בצורה טובה מאוד (מנסיון ארוך עם הסט הזה - מאוד אהבתי) 1100 שקלים.

מוראל דוטק - 800 שקלים בערך (רק LPAD )

סיז פרפורמנס (לא מעודכן במחיר)

הרץ היי אנרג'י (או שאולי בעצם זה אנרג'י) - לא מעודכן במחירים.

לדעתי מהר מאוד אתה תרצה להוסיף סאב ומגבר לסאב בקצב הזה ולכן באמת הייתי מחפש מגבר 4 ערוצים מלחתכילה.

לדעתי תהיה לך בעיה גדולה בהתקנה בדלתות של הרכב הזה -> דלת הזויה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...