Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני זקוק לעזרה,

אני מרגיש שהמערכת המקורית באיביזה החדשה כבר עשתה את שלה ולא מספקת אותי,

אני מחפש מערכת שתכלול:

2 קומפוננטים מקדימה

מגבר

ואפשרות לסאב.

הבנתי שיש קומפוננטים עם סאב מובנה? לדעתי זה יכול לספק אותי.

התקציב הוא כ1500 ש"ח לכל היותר (לא בעננים אני יודע, אם באמת הסכום הזה לא מספיק

אשמח להצעה בסכום המינימלי ביותר.)

מה דעתכם? מותקן כרגע דאבל דין של קנווד, האם מגבר 2 יציאות יספיק כאן?

אני מעוניין ברכיבים חדשים בלבד ולא ביד 2.

תודה רבה לכולם מקווה שתעזרו לי.

פורסם

ממליץ לך להתאמץ עוד טיפה ולהגדיל את הסכום

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

ב 1500 אני בספק אם הסאונד ישתפר אם לא יהיה יותר גרוע.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

בסכום הזה אתה יכול לעשות איטום לדלתות עם חומר מיוחד לזה (כולל עבודה). ואיטום רעשי כביש מהגלגלים (אתה קונה מכל רפד את החומר שממלים איתו כריות ודוחס אותו בין הביטנה לפח בכנף מעל לכל גלגל). אני בטוח שזה ישפר את איכות השמיע עם האלמנטים שיש אצלך היום.

ביצוע העיטום חייב להיות אצל מתקין טוב כי הדלתות ברכב שלך הם בעיתיים לעבודה.

פורסם

איך יותר גרוע,איך?

למה הוא לא יכול בתקציב לשים HU נחמד וקמפוננט טמפו?

אני בטוח שזה יתן תוצאה טובה יותר ממה שיש לו עכשיו.

מה שגם ב1500 שקל הוא יכול לקנות רכיבים יד שניה אז הוא יוכל לנצל טוב יותר את התקציב.

פורסם

בתור בעל רכב דומה לשלו אני יכול להעיד שהרמקולים שיש ברכב מתעלים מהטמפו.

היה לי ניסיון עם טמפו על רכב קודם.

חוץ מזה ב 1500 יהיה מדובר ב HU בינוני עד נמוך אם זה לא יד שניה + קופנונט בסדרה נמוכה של כל חברה.

וכל זה בלי איטום או מחיר להתקנה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

בואו נעשה את העניין יותר פשוט.

התקציב שלך הוא כולל התקנה?

התקנה יכולה לעלות כמה מאות שקלים (וגם לאלפי שקלים, אך אני לא חושב שזה מדבר אלייך) ובמסגרת התקציב קשה להכניס את זה יחד. וזה לפני שדיברנו על הרכב. אין מה להגיד שאיביזה זה רכב בעייתי במה שקשור לאודיו.

פורסם

הסכום הוא ללא התקנה.

ח'ברה, אני מבין אותכם שיש לכם לבל אחר בכל הנוגע להתקנות, רכיבים, ושמיעה.

אני מחפש צליל נקי יותר ושאוכל להגביר בלי לשמוע את הרמקול מתפוצץ.

קומפוננטים ב1000 שקל ומגבר 2 ערוצים ב500 שקל לדעתי זה בסדר גמור, לא?

אשמח לעזרה תודה לכל מי שהגיב עד כה

פורסם

הבחור לא זקוק לHU, יש לו דאבלדין של קנווד, אני יודע שהתגובה שלי עלולה לגרור אלימות אך מהכרותי עם הקומפוננט שמגיע באיביזה מה שאני הייתי עושה בגבולות התקציב שלך זה רוכש מגבר 4 ערוצים התחלתי (סגנון JBL1004) וסאב ומגביר את הקומפוננט המקורי, לפי הכירותי איתם ועם מורל טמפו, אני לא מתבייש להגיד שהם לא נופלים מהטמפו בשום פרמטר ולכן הם יתנו תוצאה מצויינת על הגברה חזקה יותר ממה שהם מקבלים כרגע.

בעתיד אני מבטיח לך שאתה תתמכר לתחביב וכבר תשדרג את הקומפוננט למשהו איכותי יותר, לזה אני כבר לא דואג.

פורסם

חברים, עבר שבוע ואני עדיין ללא תשובה.

אני מעוניין בקומפוננטים שיעשו תוצאה טובה, ואפשרות למגבר קטן 2 ערוצים.

לא מחפש להתפרק, רק לשמוע באיכות טובה יותר וחזקה יותר במונחים שלי, ולא מתכוון להתפרע באיזה מערכת מטורפת.

פורסם

ב1500 שקל בטוח תוכל להביא את מה שאתה צריך לשיפור האיכות

אבל מציע לך לחסוך עוד500 שקל להביא מגבר טוב וקופוננט טוב שהיה לך לתמיד עם תרצה להגדיל את איכות המערכת

זה לא איביזה ,זה קורדובה!!!!

פורסם

תודה על התגובה המהירה,

אני זוכר שב2000 שקל קניתי ליפני מס' שנה סאב של JBL מגבר של V12 ורמקולים JBL 6X9 מה השתנה מאז?

פורסם

אם אתה פתוח ליד 2 אז אתה יכול בסכום הזה לקנות רכיבים לא רעים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...