Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי ומזראטי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנתיים ננראו ברשת תמונות של 2 פרארי 458 עם לוחיות ישראליות מאחור,יותר מעניין איפה יתקעו את הלוחית רישוי הקידמית.....

עם כל התוספות שהוזמנו ב458 שבתמונה (זו מנתיבות) הרכב התייקר יותר מפרארי 599 GTB ופרארי FF, או שעיתון מעריב מנפח קצת במחיר שכתב בכתבה.

אני מאוד מקווה בשביל הבעלים שלא ימהר להפטר ולמכור אחרי שישגעו אותו אנשים ברחוב.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בנתיים ננראו ברשת תמונות של 2 פרארי 458 עם לוחיות ישראליות מאחור,יותר מעניין איפה יתקעו את הלוחית רישוי הקידמית...

כבר "תקעו"

iaozvdeydm5n.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אני חייב לציין שעם לוחית הרישוי הישראלית הצהובה שתקועה לה ממש באמצע הפרונט, הרכב נראה ערבי משהו..!

לדעתי, אין ספק שזה מוריד מערך המכונית ואני הייתי ממש מתבאס אם היו "מדביקים" לפרארי שלי סטיקר צהוב עם מספרים!

פשוט גועל נפש.

בכלל אני לא מבין, אם כל הזמן מדברים על "כחול לבן" בהקשר של ישראל, מדוע לא משנים את לוחיות הרישוי לכחול ולבן במקום הצהוב המחריד והמזעזע הזה?!

נו מילא..

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

היי לכולם.

יש שמועות שבקרוב אנו נזכה לראות מותגים כמו אסטון מרטין,למבורגיני אפילו וויסמן בארץ.

יופי,אז אנו ניהיי כמו כל מדינה המתקדמת עם מותגים,אך עם תחרות בכל תחום.

יעקב

3-ru-615705486[1].jpg

2011-Lamborghini-Sport-Cars-Lamborghini-Gallardo-LP570-4-Blancpain-2.jpg

Aston_Martin_One-77_Coupe_2010.jpg

Aston_Martin_DBR9_Racing_Car_2005.jpg

326_685_0_gt_mf5_galerie_exterieur_07.jpg

327_1894_0_gt_mf5_galerie_exterieur_06.jpg

2007-wiesmann-gt-mf5-7.jpg

2007-wiesmann-gt-mf5-8.jpg

פורסם
אני חייב לציין שעם לוחית הרישוי הישראלית הצהובה שתקועה לה ממש באמצע הפרונט, הרכב נראה ערבי משהו..!

לדעתי, אין ספק שזה מוריד מערך המכונית ואני הייתי ממש מתבאס אם היו "מדביקים" לפרארי שלי סטיקר צהוב עם מספרים!

פשוט גועל נפש.

בכלל אני לא מבין, אם כל הזמן מדברים על "כחול לבן" בהקשר של ישראל, מדוע לא משנים את לוחיות הרישוי לכחול ולבן במקום הצהוב המחריד והמזעזע הזה?!

נו מילא..

התבטאות גזענית!!

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לא נראה במקום כזה נורא כמו שחשבתי, כבר חשבתי שזה יהיה הלוחית בצד כמו באיבו.:roll:

נראית טוב. מקווה שהפרסום בעיתונים ידיעות ומעריב יביא לרוכשים חדשים שלא ידעו מזה.

פורסם

מי שקרא מעריב של אתמול (אני יודע שאין הרבה),

התפרסמה תמונה של קבלן מנתיבות ליד הפרארי החדשה שלו.

מה הניע אותו לפרסם את התמונה אינני יודע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בקשו ממנו להצטלם,

הרכם מצטלם יפה, לא חושבת שיש משהוא מעבר לזה.

ל'

פרפר.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סבבה לצלם את הרכב, הוא באמת מיוחד.

אבל למה לעזעזל הוא הסכים לשים גם את עצמו בתמונה ומס' רישוי גלוי?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דבר ראשון, תודה על התשובות, היה מעניין לקרוא את דעותיכם!

pazoli, זה מאוד יפה שאתה עוקב בצורה כל כך קרובה ועקבית אחרי המכוניות שמגיעות\הגיעו לכאן, אבל אני רואה שציינת שיש 7 מכוניות פרארי מודרניות אך ברשימה שלך מופיעים רק 6 (אני מתאר לעצמי שלא הזכרת את ה308 כי היא לא מודרנית כמובן, התחלת מהמראנלו 575), יש מצב שהתמונה בידיעות אחרונות שצולמה בעורף הנמל של אשדוד (תחנת הכוח ברקע) היא תמונה חדשה? זאת אומרת שיש 2 מכוניות קליפורניה לבנות בארץ? (הרי הקליפורניה עומדת בין 2 מכוניות 458 בתמונה, חוץ מזה כתוב שהגיע במשלוח 4 מכוניות פרארי).

לגבי המזראטי, בפעם האחרונה שכתבת לגבי הכמות שיש כאן, ציינת שיש 7, בכתבה כתוב שהגיעו עוד שניים, יש מצב שיש 9 ולא 8? או אולי אפילו יותר כפי שטוען בחור באתר מקביל שאביו הוא המתקין של איתורן שמבצע התקנות במכוניות אלה, או שאתה די סגור על המספרים האלה?

idannn-996, ראיתי כבר בערך לפני כחודש את התמונה הזאת שהצלחת לתפוס, תודה.

לחברה שהזכירו את הקבלן מנתיבות, לדעתי זה אחד מהשלושה, 1. או שהעיתון\קבלן ניפח את המחיר וזה לא נכון 2. או שהיבואן ניצל את החוסר ידע של הקבלן וניפח לו את המחיר 3. או שהדגם שהוא רכש הוא ה458 ספיידר שעולה בחו"ל כ-15% יותר מה458 הרגילה, ובגלל שהיצור רק החל לפני מספר חודשים יש לחץ ותור ארוך מאוד לדגם הזה והקבלן דרך היבואן נאלץ לשלם מה שנקרא "פרימיום" שזוהי תוספת לאחד הדילרים של פרארי בחו"ל שהזמין/קיבל את הרכב (אך מכיוון שאין כאן תמונה של החלק האחורי של הרכב, קשה להגיד שזו הספיידר, לדוגמא מכסה המנוע של הספיידר לא שקוף).

*עידכון, ראיתי כרגע (אחרי שכתבתי) את התמונה שהעלתה נהגת שודים (תודה), רואים מאחור שמדובר על הגירסה הרגילה של ה-458, שיש לה דרך אגב כ562 כוחות סוס ולא 680 כפי שכתוב שם, בקיצור צריך לקחת חלק מהפרטים בכתבה בערבון מוגבל.

* דרך אגב התור העולמי הממוצע לקבלת מכונית פרארי עומדת על כשנתיים וקצת (משתנה מדגם לדגם, ממדינה למדינה), פרארי פשוט רוצים לקדם את היבואן כאן ובגלל זה המכוניות הראשונות יגיעו/הגיעו מוקדם.

לגבי לוחית הרישוי מקדימה, ובכן שמעתי מחבר שעובד בכלכליסט שהוא שמע שהיבואן מנסה לבדוק עם משרד הרישוי\משרד התחבורה אפשרות לשינוי בגודל הלוחית\לוחיות במכוניות "מיוחדות" (כאלה שיוזמנו בכמויות מצומצמות), אני לא יודע עם זה נכון ואם זה יעבור אבל בינינו זה לא משנה לי, אני מעדיף להתמקד ולדבר על מכוניות ולא על לוחיות רישוי כאלה ואחרות.

דבר אחרון, מקווה שחברה כאן יחזרו לצלם ולעלות תמונות של כל המכוניות המיוחדות שהם רואים ומצלמים בארץ, וכן לעדכן לגבי מה שראו, כמויות של מכוניות מיוחדות וכדומה, לדעתי זה מוסיף לאתר ונותן את האקסטרה שמוסיף הנאה לאלה שנכנסים לאתר.

שבת שלום לכולם :-)

פורסם
סבבה לצלם את הרכב, הוא באמת מיוחד.

אבל למה לעזעזל הוא הסכים לשים גם את עצמו בתמונה ומס' רישוי גלוי?

עידן

עניין של כבוד, בדיוק כמו ציון גילו.

פורסם

מישהו יודע מה לגבי הסוכנות? מתי ואיפה היא נפתחת?

היו שמועות על איזור דצמבר בבית קרדן בתל אביב, אני עובר שם כל יום כמעט ואין זכר אפילו להתחלה של בניה של משהו..

פורסם

מי שיעבור עכשיו לדי הסוכנות ישים לב שמכיוון דרך מנחם בגין כבר רואים שיש בפנים צבעים אדומים שחורים, אגב הבנתי שהסוכנות עומדת להיפתח בימים הקרובים היה להם בעיות עם הריהוט שהתעקב...

Drive carefully! most people are caused by accident.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...