Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי קונטיננטל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי (Jetta) הגיע עם צמיגי קונטיננטל ספורט קונטקט 2 (SportContact 2) במידה 205x55R16 91V. כעת הגיע זמנם ואני מחפש להחליפם בצמיגים בעלי ביצועים דומים מאחר ואני מאוד מרוצה מהם.

לאחר ברורים בצמיגיות באזור מסתבר שלרכבים פרטיים מייבאים לארץ רק את שני הסוגים:

אקו קונטקט 3 ופרימיום קונטקט 2.

אני בוחן גם את האפשרות להחליף למישלין אנרג'י.

אשמח לקבל חוות דעת איזה סוג של צמיג כדאי להחליף.

תודה!

פורסם

ספורט קונטקט זה צמיג ספורטיבי.

אקו קונטקט ואנרג'י אלה צמיגים לנסיעה רגילה, ולא דומים לצמיגים מקוריים שלך.

ציין תקציב - יש הפרשים של מאות שקלים בין דגמים שונים.

בעיקרון, צמיגים זולים יותר עם יומרה ספורטיבית הם:

TOYO T1R

YOKOHAMA S.DRIVE

FALKEN FK 452

יקרים יותר:

GOODYEAR EAGLE F1

CONTINENTAL SPORT CONTACT

MICHELIN PILOT SPORT

DUNLOP SPORT MAXX

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה vladcar על התגובה המהירה.

התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח לצמיג ואני מחפש צמיג עם אחיזה טובה כמו לצמיגים הנוכחיים.

לצערי את ה- 3 Sport Contact לא מייבאים לארץ במידה הזו ואת הדגם שיש לי כרגע כבר לא מייצרים.

פורסם

ניסית לבדוק כאן? SportContact מופיע שם.

אל תבהל מהמחירים. בפועל הם יותר נמוכים.

המישלן אנרג'י אמור להיות צמיג ירוק - לחסוך דלק ולהחזיק כמה שיותר זמן על חשבון אחיזה ורעש בנסיעה.

אף פעם לא נהגתי עם הצמיגים האלו ואין לי מושג עד כמה החסרונות מורגשים.

יש לי כרגע את ה-PremiumContact2 ואני מאוד מרוצה.

אם קיים Toyo T1R במידה שלך (כנראה שכן), תוסיף אותו לרשימה. הרבה ממליצים עליו.

פורסם

מישליין אנרג'י הם צמיגים מצוינים אבל כשנוסעים בגשם ועושים זינוק בעליה הם לפעמים מחליקים(מסתובבים במקום) יותר מצמיג רגיל.

בכביש יבש אי אפשר להרגיש את ההבדל.

פורסם

אם קיים Toyo T1R במידה שלך (כנראה שכן), תוסיף אותו לרשימה. הרבה ממליצים עליו.

קיים TOYO T1R במידה הזאת, והוא שנכנס לתקציב של 600 ש"ח:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=314388&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E9%F4%EF

CONTI SPORT CONTACT גם כן בתקציב,

DUNLOP FAST RESPONCE עוד אופציה,

DUNLOP SPORT MAXX יעלו קרוב ל 700 ש"ח, בערך אותו הדבר עולים YOKOHAMA S.DRIVE.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה-PC2 טובים (בעיקר ברטוב) אבל רחוקים מרמת האחיזה (ביבש) של ה-SC2. מאוד קשה להשוות ביניהם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בפורום יש כפתור "חיפוש" שיתן לך הרבה מידע על צמיגים ועל מקומות מומלצים לרכישה. תשתמש בו.

דפדף בפורום הטכני - בימים האחרונים היו שרשורים על צמיגים עם קישורים לאתרים בחו"ל וחוות דעת של נהגים.

ב"תחקיר" שלי על צמיגים, שהיה בזמן האחרון, התרשמתי (זו דעתי האישית) שצמיגי אקו וירוקים טובים לסביבה אבל פחות טובים מהדגם הרגיל של אותה חברה. לא פוליטיקלי קורקט להגיד, אבל זה הקשר שלי עם הכביש והכסף שאני משלם עבורם.

שני הדגמים שרשמת איכותיים וטובים מאוד. שים לב לרמת השחיקה הגבוהה יותר בקונטי. האנרג'י GRNX אינו 'ירוק', מסווג כרב עונתי ויש לו גם דגם פיילוט ספורטיבי (ויקר) יותר, נדמה לי שקשה יותר להשיג אותו. מנסיון רב שנים האנרג'י הוא טוב מאוד ויחזיק יותר מ-4 שנים וכ-70,000 ק"מ לפחות, בכל צורות הנהיגה בכביש ולפעמים גם בדרכי עפר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
הרכב שלי (Jetta) הגיע עם צמיגי קונטיננטל ספורט קונטקט 2 (SportContact 2) במידה 205x55R16 91V. כעת הגיע זמנם ואני מחפש להחליפם בצמיגים בעלי ביצועים דומים מאחר ואני מאוד מרוצה מהם.

לאחר ברורים בצמיגיות באזור מסתבר שלרכבים פרטיים מייבאים לארץ רק את שני הסוגים:

אקו קונטקט 3 ופרימיום קונטקט 2.

אני בוחן גם את האפשרות להחליף למישלין אנרג'י.

אשמח לקבל חוות דעת איזה סוג של צמיג כדאי להחליף.

תודה!

קניתי סט של ארבעה צמיגים זהים במידה הזו אצל אנטון רק לפני חדשיים, ולא נראה לי שהפסיקו את השיווק שלהם.

פורסם
שני הדגמים שרשמת איכותיים וטובים מאוד. שים לב לרמת השחיקה הגבוהה יותר בקונטי. האנרג'י GRNX אינו 'ירוק', מסווג כרב עונתי ויש לו גם דגם פיילוט ספורטיבי (ויקר) יותר, נדמה לי שקשה יותר להשיג אותו. מנסיון רב שנים האנרג'י הוא טוב מאוד ויחזיק יותר מ-4 שנים וכ-70,000 ק"מ לפחות, בכל צורות הנהיגה בכביש ולפעמים גם בדרכי עפר.

אני כמעט ולא מכיר צמיג שיחזיק ארבעה שנים מלאות (בסך הכל), אז קל וחומר שלא יותר מכך. כבר עדיף לקנות צמיג סוג ב' ולהחליף בזמן מאשר לקחת צמיג טוב ולנצל אותו מעבר לראוי. צמיג שיחזיק יותר מ-70 אלף עוד ייתכן, אבל זה תלוי יותר בסגנון נהיגה וכיול הרכב מאשר בצמיג עצמו, וגם ככה הוא לא יחזיק עוד הרבה: אין צמיג כביש ששומר על תכונותיו מעבר ל-80 אלף קילומטרים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
קניתי סט של ארבעה צמיגים זהים במידה הזו אצל אנטון רק לפני חדשיים, ולא נראה לי שהפסיקו את השיווק שלהם.

היי אלי,

אתה בטוח שה SC2 שקנית חדשים? אני לא רואה אותם מופיעים באתר של היצרן.

בררתי אצל המפיץ של היבואן אך הוא אמר שאין לו את הדגם הזה, רק את הדגמים הנ"ל.

פורסם

יתכן והפסיקו לייצר אותם במידה המדוברת - אך לא הפסיקו את יצור הדגם בכלליות. תבדוק בשנית באתר של קונטי' גרמניה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה לכולם על התגובות והעזרה.

בררתי גם באתרים בחו"ל והצמיג שקיבל את הדרוג הכי גבוה מהנ"ל הוא ה- PremiumContact 2 שמבוסס על ה-SC 3.

(SC3 אינו מיובא לארץ במידות הנ"ל - לא מובן למה)

בסוף החלפתי השבוע את הצמיגים ל PremiumContact 2. אעדכן אתכם בהמשך לאחר תקופה קצרה של הרצה לגבי הצמיגים החדשים.

פורסם

גם לי היה את ההתלבטות בנושא הזה באותה מידה בדיוק רק שאני נוסע בפוקוס .

לבסוף בחרתי באנרג'י למרות שהוא קצת יותר יקר , לאחר שעברתי מצמיגי פדרל סינים שהגיעו עם האוטו ועשו רק 30אלף קילומטר .

צמיג שקט מאוד ונותן אחיזה טובה גם בגשם שלא נדבר על ההבדל נוחות לעומת הפדרל הקודמים .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...