Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המבצע של האיביזה החדשה או הפולו ?עזרתכם בבקשה

orel86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי חברים

השמח לעצתכם

מכרתי את האודי שלי אי 3 2001 ואני חושב על אחד מהמבצעים שיש עכשיו בסוכנויות של פולו או איביזה כמובן ידני אבל זה 1400 85 כ"ס , אשמח לקבל חוות דעת על הרכבים ומה יותר סחיר כיד שניה? מה אצליח למכור מהר יותר? ומה מהם האיכות חלקים טוב יותר? איכות הרכבה ובכללי מה מהנה יותר לנהיגה? כי ממה שאני זוכר זה כמעט אוטו רכב.

האם הרכב עגלה? או שהוא נוסע נחמד בגלל שהוא ידני? מבחינת הצורה אני מאוד אוהב את החיצוניות של שני הרכבים.

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו שמתי לב לאותיות הקטנות של ה 69 אלף וכל השאר בתשלומים אז אני אוותר על הפולו זה משאיר אותי עם האיביזה כי אני לא אוהב את העיצוב החיצוני של הפאביה ומה גם שבטח הוא לא מי יודע מה שכיר..

לכן אני אשמח לשמוע קצת חוות דעת למי שמכיר את האיביזות החדשות בדגמים של ה1400 ידני 85 כ"ס..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה למכור פאביה - ונסה למכור איביזה. רמת גימור זהה ככל הניתן, מנוע דומה.

הפאביה תמכר במחיר גבוה יותר. לא בטוח שמהר יותר, אבל השמירת ערך שלה עדיפה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע ממה שראיתי ביד 2 הכמות מכירה של המכוניות היא 2 דפים לאיביזה לאומת 4 מכוניות של הסקודה פאביה.

אז זה די אומר הרבה על הסחירות של הפאביה ומבחינת המחיר הוא דומה אז לדעתי עדיף איביזה..

אבל בכללי אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הידני... ממליצים? לא ממליצים? ואם כן או לא אז למה ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע ממה שראיתי ביד 2 הכמות מכירה של המכוניות היא 2 דפים לאיביזה לאומת 4 מכוניות של הסקודה פאביה.

אז זה די אומר הרבה על הסחירות של הפאביה ומבחינת המחיר הוא דומה אז לדעתי עדיף איביזה..

אבל בכללי אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הידני... ממליצים? לא ממליצים? ואם כן או לא אז למה ..

מזה בדיוק אומר? שהשוק מוצף באיבזיות, איך בדיוק הגעת למסקנה מכך שהסחירות של האיבזיה טובה יותר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אמרתי שהשוק מוצף באיביזות אמרתי שמבחינת הכמות שלהם ביד 2 יש יותר איביזות למכירה מאשר סקודה..

בכל מקרה האם יש לך חוות דעת לתת לי על האיביזה המדוברת במבצע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי רוב הפאביות לא מגיעות בכלל למעמד מכירה, הם נגנבות עוד לפני,

בכל אופן מספר רכבים שנמכרים ביד 2 זה לא מדד,

צריך לראות סף הכל נגיד משנה מסויימת כמה נמכרו מכל סוג ואז זה יכול לתת אינדיקציה מסויימת,

בכל מקרה ההאיביזה החדשה, לא מהירה אבל גם לא עגלה, פשוט עושה את העבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי הולך על הפולו כי לפי מה שאני יודע באיביזה החדשות יש רעש מנוע מעצבן בפנים הרכב ובכללי בפולו אין רעשי פלסטיק לא איכותי כמו באיביזה

גם בפולו 1.2 tsi יש רעש מעצבן. אבל מה שנמכר עכשיו במבצע זה לא tsi אם אני לא טועה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי הולך על הפולו כי לפי מה שאני יודע באיביזה החדשות יש רעש מנוע מעצבן בפנים הרכב ובכללי בפולו אין רעשי פלסטיק לא איכותי כמו באיביזה

הרעש שאתה מדבר עליו הוא במנועי הDSG.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שאזל להם המלאי אבל בסוכנות אמרו שאין בעיה להזמין ואקבל באותו המחיר. אבל באופן כללי הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הרכב נוחות,אמינות,איכות נסיעה,איכות חומרים וכמובן שוק זה אומנם ידני אבל לא הכי מפריע לי אני מניח שהקלאצ' הוא סבבה ולא קשה כמו בגולף 97 שעשיתי עליה שיעורי נהיגה חח:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם רוצה לחלוק איתכם משהו. אתמול הייתי בסוכנות של פולקסווגן. ההורים שלי רוצים לרכוש רכב קטן חדש

ואנחנו עוברים בסוכנויות על מנת להתרשם.

אני חייב לציין שהתאכזבתי מאוד מאוד מהאיכות של הפולו. ישבתי בתוך ידנית, 3 דלתות, 1.4.

איכות הפלסטיקה שלה נוראית. לא ציפיתי לפאסאט אבל רבאק - הרבה פחות איכותי נגיד מסוויפט שראיתי גם אתמול.

הפלסטיקה קשה, חלולה, לא נעימה למגע. ההגה דק למדי ולא נוח לאחיזה, המושבים לא תומכים.

לא יודע - ציפיתי להרבה יותר מפולקסווגן! בזמנו ישבתי בתוך קאיה פיקנטו וקשה לי להגיד שהאיכות בה נמוכה יותר.

אבל כל אחד וטעמו. לי חשוב להרגיש שאני נוסע ברכב ששווה את הכסף שלו, והפולו הוא פשוט לא.

מה עוד עיצבן אותי? כדי לעשות נסיעת מבחן שדווקא רציתי, הסוכנים דורשים לעשות הזמנה ולשלם 2000 ש"ח מקדמה מכיוון ש"אנשים סתם באים לעשות סיבובים על המכוניות". אחריות שנתיים כי "גרמניות זה שנתיים אחריות כי לא צריך יותר (?)".

הצחיק אותי שהם גם זלזלו בסיאט וסקודה: "הדבר היחיד שמשותף לפולו ולאיביזה ופאביה זה המנוע והגיר - השאר זה עולם אחר באיכות אחרת"; "הבטיחות בפולקסווגן הרבה יותר גבוהה - פלדה 0.9 ס"מ אל מול 0.3 ס"מ אצל הסיאט והסקודה".

זהו, הייתי חייב לשחרר את העצבים שהמוכרים האלה עשו לי.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם רוצה לחלוק איתכם משהו. אתמול הייתי בסוכנות של פולקסווגן. ההורים שלי רוצים לרכוש רכב קטן חדש

ואנחנו עוברים בסוכנויות על מנת להתרשם.

אני חייב לציין שהתאכזבתי מאוד מאוד מהאיכות של הפולו. ישבתי בתוך ידנית, 3 דלתות, 1.4.

איכות הפלסטיקה שלה נוראית. לא ציפיתי לפאסאט אבל רבאק - הרבה פחות איכותי נגיד מסוויפט שראיתי גם אתמול.

הפלסטיקה קשה, חלולה, לא נעימה למגע. ההגה דק למדי ולא נוח לאחיזה, המושבים לא תומכים.

לא יודע - ציפיתי להרבה יותר מפולקסווגן! בזמנו ישבתי בתוך קאיה פיקנטו וקשה לי להגיד שהאיכות בה נמוכה יותר.

אבל כל אחד וטעמו. לי חשוב להרגיש שאני נוסע ברכב ששווה את הכסף שלו, והפולו הוא פשוט לא.

מה עוד עיצבן אותי? כדי לעשות נסיעת מבחן שדווקא רציתי, הסוכנים דורשים לעשות הזמנה ולשלם 2000 ש"ח מקדמה מכיוון ש"אנשים סתם באים לעשות סיבובים על המכוניות". אחריות שנתיים כי "גרמניות זה שנתיים אחריות כי לא צריך יותר (?)".

הצחיק אותי שהם גם זלזלו בסיאט וסקודה: "הדבר היחיד שמשותף לפולו ולאיביזה ופאביה זה המנוע והגיר - השאר זה עולם אחר באיכות אחרת"; "הבטיחות בפולקסווגן הרבה יותר גבוהה - פלדה 0.9 ס"מ אל מול 0.3 ס"מ אצל הסיאט והסקודה".

זהו, הייתי חייב לשחרר את העצבים שהמוכרים האלה עשו לי.

בהחלט חוסר מקצועיות של נציג המכירות לא רציני. סוכנות של היבואן או סוכנות פרטית?! לגבי התחושות מהפולו עצמה קצת לא מסכים איתך כי במקרה עשיתי לא מזמן נסיעה בפולו 1.4 ונכון שהיא לא פאסאט אבל בטח שעולה על הסוויפט והפיקנטו. אוטו ממש חמוד. כבר לא לגילי אבל בהחלט ליגה מעל אלה שהזכרת בטח ובטח על בנסיעה וביצועים על הכביש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...