Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסיכום שלי לעניין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה,

דרור כותב את מה שהוא מרגיש לגבי האירוע. כל הפקת הפורמולה ישראל הייתה חובבנית, ואת זה אני מאמין שדרור לא חידש לך.

שניכם מסכימים שהאירוע יכול להיות אבן דרך בהתהוות הספורט המוטורי בארץ.

אני מכיר את דרור לסט עוד ממירוצי הקארטינג בנחשונים, ואני יכול להגיד לך שהוא אוהב ותומך מאוד בספורט המוטורי בארץ בכלל ובקארטינג בפרט. הוא עוזר הן בשטח (שופט, מרשל, מסייע) והן באינטרנט (מפרסם כתבות ומאמרים, מעלה תמונות וסרטים).

מעבר לכך, הוא בנאדם מאוד חיובי שבאמת עושה דברים מתוך רצון טוב וכוונה אמיתית וטהורה.

אני חושב שההודעה של דרור היא לעניין ובמקום. לצד השבחים על ההפקה הוא גם מציג את הדברים שהיו לא בסדר והתנהלו בצורה חובבנית. אני מסכים איתו ברוב מה שהוא כתב, ולדעתי זה חשוב שהדברים שהתנהלו עקום ייאמרו.

אף אחד לא רוצה תשתית שנבנית על חובבנות וקומבינות, אלא משהו מסודר, איכותי ומקצועי.

זה אמנם אירוע ראשון אבל חשוב לתת עוד נקודות מבט ודעות לאירוע, ומה לעשות - צריך להגיד את האמת בפנים. והאמת היא לא כל כך נעימה.

מכאן אפשר לעלות - למנף את היתרונות ולתקן את החסרונות.

גונן

פורסם

אותי שני אירועים השאירו במתח, מקצה הקארטינג שבו הייתה "מלחמה" של ממש על המקום הראשון והמקצה של אלון דאי ואון על הפורמולה שם הרגשתי סימפטיה עם און שעלה על המסלול מול אלון ונדרש היה לבצע משימה כמעט בלתי אפשרית. מאוד הופתעתי מההפרש הקטן בסוף, שאפו על הביצוע ב-money time!

אם היו מזניקים אתכם יחדיו, יש מצב שגם כאן היו עפים קונוסים באויר. ;)

ובעניין "להכות בברזל בעודו חם" מסתבר שזה פלדה, מתצפית אישית שלי נראה שהמנטליות של האדם הממוצע לא השתנתה כלפיי נהיגה ספורטיבית במסלול או כלפיי רכבי כביש ספורטיביים.

מי שנוהג באופן ספורטיבי במסלול על רכב כביש (שהוא לא רכב מסלול ייעודי) עדיין ייחשב כסוג של פושע משום מה.

ורכבי פורמולה בשבילם זאת חיה שתשאר אך ורק במסלול (כי זה סה"כ קארטינג גדול) לעומת רכב ספורט המסוגל לחצות את הגבול הזה ולעבור לכביש הציבורי מה שייגרום לתאונות, פוגרומים ושאר ירקות...

מעבר לכך, המסלול שנבנה באילת אינו מהווה תשתית פיזית ראויה לטווח הארוך ולהבנתי המיקום אינו מתאים לפיתוח רציני יותר וקבוע.

כך דעתי היא שאם לא יהיה פה תקדים במהרה בצורה של רכבים עממיים אשר ננהגים במסלול סגור בצורה מסודרת, מסוקרת ובחסות החוק, כאילו לא התקדמנו כלל.

הבדיחה היא שעם ראלי מותר להתחרות ועם פורמולה אפשר אך עם רכב כביש על המסלול - עד פה.

• תוכן חדש...