Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לדיבורית בלוטוס

astricks
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי אני מחפש המלצה על דיבורית בלוטוס (אם יש אופציה לחבר את המכשיר גם עם כבל AUX זה מעולה) למערכת של הרכב. חשוב לי גם שהדיבורית תדע לנגן דרכה שירים של הפלאפון בכדי למנוע רכישה של מערכת סטריאו בנוסף לדיבורית.. הבנתי שהפרוט טובה אבל אני לא בטוח שהיא תומכת באופציה של השירים

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פארוט 9200.

לחברה שלי יש כזה כבר שנה, היא תומכת בהכל.

חיבור אייפון או אייפוד, כרטיס SD, חיבור USB, פלוס יש לו מגבר קטן שמסוגל להחזיק את הרמקולים הבסיסיים של הרכב ללא רדיו דיסק מקורי בכלל.

זה בא עם מסך ושלט אלחוטי.

אומנם טיפה יקרה יותר מהבסיסיות אבל שווה כל שקל, למי שמחפש דיבורית שיש בה הכל אז פארוט 9200 זה הפיתרון.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על ה- Parrot 9200mkII

לי יש את הדיבורית הזאת בערך שנה ואני מרוצה ממנה מעל הגג.

אני מזהיר שיש בשוק מלא רייפירביש (מחודש) והמוכרים לא אומרים שזה רייפירביש

ומוכרים אותם כחדש ומכשירים אלו עמוסי בעיות כך שיש להיזהר.

אם תרצה לדעת היכן ניתן לרכוש במחיר הוגן חדש על בטוח, עם אחריות שלח לי הודעה פרטית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי תקנה כזה: http://www.ebay.com/itm/Sony-Ericsson-MW600-MW-600-Bluetooth-FM-Radio-Headset-/250954265598?pt=PDA_Accessories&hash=item3a6e0a33fe#ht_2759wt_905

מתחבר לAUX ובעצם הופך אותו למקלט BT.

וכמובן שאתה יכול לנצל את זה גם בעוד מקומות חוץ מבאוטו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלומי122 - אשמח אם תשלח לי את הפרטים בפרטי. לצערי מסתבר שרק מי שיש לו מעל 25 הודעות בפורום יכול לשלוח הודעות פרטיות אז לא יכלתי להגיב לך

Dionysius - זה פיתרון שלא נראה ל מתאים.. אני מחפש משהו יותר קבוע ופיתרון שמסוגל גם להריץ לי שירים מהמכשיר במערכת של הרכב.

תודה לכולם! אשמח להמלצות על מקומות להתקין את המערכת. יש לי אגב סוזוקי אלטו אם זה משנה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...