Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נדלקה הנורה הנ"ל מספר פעמים, ואודה לכם על עזרתכם גם הפעם (הפורום כבר עזר לי רבות בעבר- תודה!).

לפני מספר שבועות נדלקה לי נורת המצבר וכבתה לאחר מספר שניות, מה שגרם לי להתייחס לעניין בביטול. בשבת האחרונה הנורה נדלקה שוב, אבל כבתה לאחר דימום המנוע והנעה מחדש לאחר כשעה כאילו לא היו דברים מעולם. הבוקר בדרך לעבודה הנורה נדלקה, והחלטתי לברר מחירי מצברים אבל הנורה כבתה בדיוק לפני שהגעתי לפקקים של הצ'ק פוסט אז היה לי נוח לעשות פניית פרסה ולשאול לעצתכם לפני שאני מקבל עצה לא טובה במוסך.

לאחר שנכנסתי לפורום לחפש עצות קיימות יצאתי לרכב למדוד מתח בין קטבי המצבר- התוצאה- 14V! האם זו אינדיקציה לכך שהאלטרנטור תקין? האם ההבהובים מצביעים על מצבר חלש או שאלה אפקטים של סיטרואן לקראת חג המולד?

תודה מראש!

פורסם

מנורת אזהרה מצביעה על בעיה באלטרנטור ולא במצבר אבל אני לא פוסל את האפשרות שהמצבר לא תקין. ייתכנו מספר סיבות לבעיה שציינת.

1. בדוק את מצב הרצועה שמניעה את האלטרנטור.

2. בדוק מגעים של הכבלים המתחברים למצבר והאלטרנטור והדק בהתאם הצורך.

3. כנס לחשמלאי ובדוק את האלטרנטור בצורה מקצועית קרי תחת עומס.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...