Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים טובים עד 35K ש"ח לא מוצעים למכירה?

Freak_Miky
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כחודש כבר שאני מחפש מחליפה ראויה לפולו דיזל שלי, התקציב הוא עד כ-35K ש"ח ואפשר לחרוג במידה ומדובר במציאה.

הדרישות העיקריות הן לא רכב קטן, כוח מ-0 ל-100, לא בולע דלק (משהו בין הפולו דיזל לבורה 2.0 שלי), גיר ידני וכמובן אמינות.

הרכבים אותם אני מחפש בעיקר הם פולקסווגן בורה 2.0 בנזין או 1.9 דיזל, סקודה אוקטביה 1.9 דיזל, הונדה סיוויק 1.6 ידנית.

עם זאת אני פוזל מדי פעם לכיוון גולף, אודי, אפילו כמעט קניתי במוו (יד 1 עם ק"מ נמוך) רק שהיא נחטפה.

לא מצליח למצוא אקזמפלר מתאים (יד נמוכה, ק"מ נמוך, נראה סטנדרטי) - מה לא בסדר? :-(

נ.ב. אני כבר שוקל לחסוך כסף ל-MX5.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיה רצינית פה בארץ.

אם תעבור על ההודעות שלי מהיומיים האחרונים תראה שבדיוק על זה אני מדבר כשאני אומר שהשוק פה קצת דפוק.

אי אפשר לקנות רכב בארץ (במיוחד אם הוא לא ליסינג), שלא יהיו לו בעיות.

אנשים פשוט לא מוכרים רכבים טובים, אלא רק רכבים שחוטים או עם בעיות רציניות מאוד.

אם יש רכב במחיר הוגן, הוא ייחטף בדקות כי כולם במצב שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פרנקוס אתה טועה.

רכבים טובים אפשר למצוא תמיד, רק שיש כאלה שיותר קל ויש כאלה שפחות.

במקרה הזה הבנאדם מחפש רכבים שפחות.

בורה ואוקטביה דיזל אנשים קונים כדי לסוע הרבה, אז למצוא אחת עם ק״מ נמוך יהיה קשה.

בורה באופן כללי לא הייתה נפוצה מדי, ויהיה הרבה יותר קל למצוא גולף מקבילה.

סיוויק ידנית במצב טוב זה גובל בבלתי אפשרי. אנשים חיים בסרט שזה אוטו ספורט, מדביקים עליו ״שיבורים״ ונוסעים כאילו זה פרארי.

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מצפה למצוא בורה/אוקטביה עם ק"מ נמוך, אבל לפחות שלא תהיה מונית או לימוד נהיגה.

Just daily

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה שלך קצת לא הגיונית.

אם היית הולך לתחנה מרכזית לחפש ג'ינס של דיזל היית מתפלא שאתה מוצא רק זיופים?

אם היית קונה שעון בשוק בתאילנד היית מתפלא אם היה מפסיק לעבוד אחרי שבוע?

רוב הרכבים שאתה מחפש הם תחתית החבית בכל מה שנוגע לשוק הרכב הישראלי. מי קנה בורה או אוקטביה דיזל לפני חמש שנים אם לא מורי נהיגה או נהגי מונית? בטח שלא נהגי שבת שנוסעים 100 קילומטר בשבוע. גם גיר ידני לא ממש היה נפוץ לפני כמה שנים במשפחתיות, הרוב הכמעט מוחלט של היבואנים סירב להביא רכבים כאלו ארצה. הטרנד הידני חזר לישראל רק בשנה האחרונה, עם העלייה החדה של מחירי הדלק.

בקיצור, אתה מחפש מחט בערמה של שחת. לא פלא שלוקח לך הרבה זמן למצוא משהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העיניין הוא שאני רואה לא מעט כאלה פרטיות על הכביש! אף אחד לא רוצה למכור.

Just daily

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שהנוהג במשפחה שלי כבר הרבה שנים להעביר רכב בתוך המשפחה התפשט מאד עם התמוטטות השוק.

לדוגמה - למה לי לתת כריזמה שקנינו חדשה ב 2003 עם 100000 ק"מ מטופלים בייבואן (חולון מוטורס) ב25000 ש"ח או פחות - אחרי מאמץ שיווקי ? האוטו נוסע כמו חדש ויעבור אחרי הבת והבן (עכשיו) לעוד כמה במשפחה.(שים לב שאוטו שאתה מוצא יד ראשונה לא עבר מהסבתא עד הנין האחרון שעכשיו התגייס).אין ארוחות חינם בשוק המשומשות. חציר זול - עבר דרך הסוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...