Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העבר הביטוחי שלי לא כולל 3 שנים משום שלא היה לי רכב אם כי היה לי רישיון נהיגה ונהגתי.

הציעו לי בסוכנות ביטוח לרשום את הביטוח על שמי ועל שם בן משפחה ולצרף את העבר הביטוחי של בן המשפחה, כדי להוזיל את הפוליסה.

אני לא רוצה שחברת הביטוח בבוא העת תבוא עם איזה טענה הזויה כזו כי שמענו סיפורים.

האם זה משהו מקובל ?

פורסם

קיימת אפשרות של הוזלה אם תביא אישור היעדר תביעות של בן משפחה עבור רכב בו היית מבוטח ונהגת בו בשנים האחרונות.

לא יודע את הפרוצדורה המדוייקת ואני שותף לחשש שלך - קרא כל מסמך פעמיים ואל תחתום על שום הצהרה שאינה אמת.

במידת הצורך אל תתבייש לתקן בעט את המסמך שאתה חותם עליו כדי שלא יהיה בדל של טענה שהצהרת משהו שאינו אמת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אחת הדרכים היא לרשום את הרכב על שני השמות ,שלך ושל בעל העבר הביטוחי.

אזהרה

אם בעל הרכב השני (זה עם הוותק )עצמאי , אז יבוא יום, ומס הכנסה ישאל אותו למקור הכסף לרכישת הרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

wil - הכוונה הייתה לרשום את הנהג עם העבר כבעל הפוליסה ביחד איתי ובזכות העבר שלו להוזיל ולא להגיד שנהגתי ברכבים אחרים.

ישה - לא הבנתי כלום ממה שאמרת.

פורסם
אחת הדרכים היא לרשום את הרכב על שני השמות ,שלך ושל בעל העבר הביטוחי.

הנהג בלי הוותק נקרא לו א' הנהג עם הוותק הביטוחי נקרא לו ב'

רושמים את הרכב שאותו רוצים לבטח על שמם של א' ו ב'

אזהרה

אם בעל הרכב השני (זה עם הוותק )עצמאי , אז יבוא יום, ומס הכנסה ישאל אותו למקור הכסף לרכישת הרכב.

אם בעל הרכב ב' הוא עצמאי והרכב רשום על שמו אז מס הכנסה ביום מן הימים (כאשר הוא מגיש הצהרת הון )יתבקש להסביר מהיכן היה לו את הכסף לרכוש את מחצית הרכב של א'

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שכחתם את מגבלת ה"נהג עיקרי", זה שבדרך כלל נוהג יחשב לנהג העיקרי ותנאי/מחיר הפוליסה יקבעו לפיו. בדרך כלל חברת הביטוח מסרבת לשלם במקרה שנגרמה תאונה שלא ע"י הנהג העיקרי ויש בסיס לחשוד ברמאות.

פורסם

ידעתי שזה לא טוב. אני לא אעשה את זה.

בסופו של דבר אני כמעט בטוח שבבית משפט השופט יקבע שחברת הביטוח צריכה לשלם, אבל זה לעשות להם מלאכה קלה כבר מראש כדי לדחות אותך במקרה הצורך.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...