Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה על העזרה!

שלום לכולם אני נהג חדש כמעט שנה על הכביש.

היום עברתי ברמזור אדום שלא היה בו מצלמה והיה שוטר מאחורי.

אני הייתי בעצירה מלאה הרמזור שהיה מצד שמאל שלי התחלף לירוק ולא הייתי כל כך מרוכז וחשבתי שהרמזור שלי התחלף לירוק , השוטר עצר אותי ביקש רישיון נהיגה ואמר לי שהוא הולך לז**ן אותי ולשלול לי את הרישיון ל-3 שנים.

רשם לי דו''ח ואמר לי שהדו''ח הוא 1000 שקל ו10 נקודות בגלל שאני נהג חדש, השוטר אמר גם שאני יקבל זימון לבית משפט ואת הדו''ח לביתי בתיבת דואר.

השאלה שלי היא כזו:

1. האם כדי לנסות בכלל ללכת למשפט על מה שהשוטר אמר לי (אם תיהיה לי האפשרות לא ללכת למשפט).

2. מה באמת העונש לדבר כזה.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

אתה מודה פה שעברת ברמזור אדום, אז על מה אתה רוצה ללכת למשפט על זה שהשוטר לא מנומס ? .

תהיה בטוח שהשוטר הוא לא זה שקובע לך את העונש , קח עורך דין טוב וסע בזהירות .

פורסם

ראשית , לצערינו טעות שקורית גם לנהגים בעלי וותק.

מקווה שתלמד להבא .

קיבלת דו"ח מהשוטר ביד?

אם כן . לא תקבל דו"ח / זימון נוסף לבית משפט.

כדי לא להינות מהסוכריות של נהג צעיר לעוד שנתיים בגלל העבירה הזו עשה חיפוש בהודעותי כיצד על נהג חדש לפעול למניעת אותם סוכריות.

ואם השוטר אכן השתמש בלשון תרבותית שכזו הגש תלונה למפקדיו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה לשתיכן

לא קיבלתי שום דו''ח ליד והוא לא החתים אותי על כלום.

אשמח אם תתן לי את ה"מדריך" למניעת סוכריות מה שאמרת

תודה והמשך שבת שלום

פורסם

כדי למנוע את קבלת "הסוכריות" אתה צריך למשוך זמן אתה כבר נהג חדש שנה זאת אומרת יש לך עוד שנה.

אתה צריך למשוך את המשפט לפחות בשנה כך שאתה נמצא אצל השופט אתה כבר לא נהג חדש.

אתה תקבל את הדוח עם זימון למשפט ביום באחרון שאפשר לערער/ לדחות את המשפט אתה דוחה. אחרי זה בתאריך החדש אתה יוצא לחופשה מחוץ לארץ/ חולה/ מה שאתה רוצה.

ככה תעבור לך שנה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

העונש יכול להיות מוות בתאונה או הריגה של אדם אחר , יש טעויות שצריך לשלם עלהם את המחיר גם שזה בטעות.

לא בה לשפוט אותך אבל זה ממש מסוכן ואולי כדי לך לחזור לנהוג עם מלווה.

פורסם

אתה לא תקבל זימון לבית משפט, אתה תקבל זימון למשרד הרישוי בעירך, ושם יסבירו לך כי עלייך להיבחן במבחן תיאוריה מחדש (שעם לא תעבור אותו עד גמר תוקף הנהג חדש שלך רישיונך ייפסל) ותקבל תוספת שנתיים בתור נהג חדש, שהם שנתיים מלאות מיום סיום התוקף של הרישיון הקודם ולא מיום ביצוע העבירה.

הדברים נאמרים בביטחון ומתוך ידע על סמך טעויות של שתי חברים שלי שעברו באדום בתקופת הנהג חדש, והמכתב זימון יישלח אלייך כחודשיים שלושה לפני סיום תוקף הנהג חדש ולא בהקדם, הרישיון שלך לא ישלל כמו שאמר לך השוטר.

שיהיה לך לילה טוב, ואני מקווה שתלמד לקחת אחריות על המעשים שלך.

פורסם

dj_dani

קיבלת ציון בלתי מספיק .

תשובתך אין לה לא יד ולא רגל.

מבלי שהנהג יקבל דו"ח . משרד הרישוי לא יעשה דבר וחצי דבר ממה שכתבת.

אם יקבל הנהג דו"ח וישלם אותו תוך תקופת הנהג החדש, או לא ישלמו , ואז יראו אותו כאילו הודה באשמה .

רק אז יפעיל עליו משרד הרישוי את כל מה שכתבת.

לכן ישנה הדרך שאני הצעתי, שמונעת את כל הבלאגן הזה.

ofek212

הפעל את אופצית החיפוש . מצא אותה בסרגל למעלה בצד שמאל . כדאי לך :lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
העונש יכול להיות מוות בתאונה או הריגה של אדם אחר , יש טעויות שצריך לשלם עלהם את המחיר גם שזה בטעות.

לא בה לשפוט אותך אבל זה ממש מסוכן ואולי כדי לך לחזור לנהוג עם מלווה.

לפי דברייך 75 אחוז מהנהגים במדינה צריכים מלווים,לא?

ואין פה שום קשר למלווה,זה מסוכן ויכל להסתיים במוות אם היה רכב,אבל קורה אי אפשר לדעת מה עבר לו בראש באותו רגע ואנחנו בני אדם,תודה לאלוהים שלא נפגעת או פגעת במישהו אחר,תהיה ערני פעם הבאה וסע בזהירות!

ההגה הוא עגול!

פורסם

רגע בואו נעשה סדר.

הוא קיבל קנס 1000 ש"ח ו10 נקודות.

וגם זימון.

אם אני במקומו (לא קרה כלום, סתם לידע אישי), ואני רוצה לשלם את ה1000 ש"ח, אז אני משלם וזהו נגמר הסיפור? (לא תוספת נהג-חדש, לא כלום?)

לדעתי עדיף לך לסכם את זה ב1000 ש"ח ו10 נק'. (אני לפחות מבחינה פסיכולוגית שם לב שכאשר יש לי אזהרה אני משתפר ושומר על הקו הישר, בית ספר צבאי עם נגד שאין לו חיים שכל היום מחפש מה לתפוס ומה לתת עונש).

חוץ מזה שאם הייתי במקומך היו גוזרים לי את הרישיון במקום.

מאשר שיוסיפו לך נהג חדש או יותר גרוע.

ותלמד להבא להתרכז ולהתפקס, לא לעופף, יכל ליהיות שם הולך רגל שהיה לו ירוק, וזה אשמתך המלאה!

סך הכל נהיגה זה עבודה לכל דבר, הרבה אחריות ולא תמיד יש כוח, אבל צריך להתנייד, וזה המחיר, אז תצא 10 דקות לפני, ותיסע לאט בלי למהר, ובלי להתעסק בדברים אחרים, רק בנהיגה.

פורסם

זו טעות של הסח הדעת שקורית גם לנהגים ותיקים, ודווקא במקומות שמכירים היטב.

לכן מאוד מאוד מאוד חשוב להוסיף להרגלי הנהיגה את ההרגל לבדוק את הצומת גם בירוק, כך שאם עושים טעות כזו (כאמור, זה קורה), לפחות גם מסתכלים (מכוח ההרגל) אם יש תנועה חוצה.

הרגל טוב נוסף הוא תמיד לבדוק את הרמזור פעם נוספת לפני שמתחילים נסיעה.

ההרגלים הקטנים הללו מצילים חיים. רק לפני חודש חצה את הצומת בה היה לי ירוק רכב אחר, שעבר באדום מלא בכ-80 קמ"ש. אם לא הייתי רגיל לבדוק גם בירוק, הוא היה נכנס לי ישר בדלת הנהג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רגע בואו נעשה סדר.

וגם זימון.

קרא בעיון את דבריו של ofek212

הוא לא קיבל דבר לידיו .

ככל הנראה יקבל זימון למשפט.

פורסם
רגע בואו נעשה סדר.

וגם זימון.

אם אני במקומו (לא קרה כלום, סתם לידע אישי), ואני רוצה לשלם את ה1000 ש"ח, אז אני משלם וזהו נגמר הסיפור? (לא תוספת נהג-חדש, לא כלום?)

לדעתי עדיף לך לסכם את זה ב1000 ש"ח ו10 נק'. (אני לפחות מבחינה פסיכולוגית שם לב שכאשר יש לי אזהרה אני משתפר ושומר על הקו הישר, בית ספר צבאי עם נגד שאין לו חיים שכל היום מחפש מה לתפוס ומה לתת עונש).

חוץ מזה שאם הייתי במקומך היו גוזרים לי את הרישיון במקום.

מאשר שיוסיפו לך נהג חדש או יותר גרוע.

ותלמד להבא להתרכז ולהתפקס, לא לעופף, יכל ליהיות שם הולך רגל שהיה לו ירוק, וזה אשמתך המלאה!

סך הכל נהיגה זה עבודה לכל דבר, הרבה אחריות ולא תמיד יש כוח, אבל צריך להתנייד, וזה המחיר, אז תצא 10 דקות לפני, ותיסע לאט בלי למהר, ובלי להתעסק בדברים אחרים, רק בנהיגה.

עצה מטופשת שמעידה כי אינך מכיר את החוק ורק מטעה את הבחור.

בהודעה קודמת כבר תיקן אותך קומנדר שהבחור לא קיבל דבר ליד אבל...

גם בהנחה שהיה מקבל והיה משלם כעצתך ( עצת אחיתופל ) היה מקבל תוספת של נהג חדש לעוד שנתיים + מבחן תיאוריה .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...