Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 744
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מאמין שקראתי את כל השרשור הזה.

תפסיקו להגן על צ'מפיון, אין סדר בדברים נקודה.

נכון שאפשר להשוות למסעדות ולדרך הטיפול שלהם בבעיות אבל אם תכנס לרשת מסויימת הם פועלים לפי נהלים.

לא נראה שיש איזה נהל לפיו פועלים בסוכנויות השונות של סיאט.

ויש חוקים, הם מבטיחים הספקה 14 יום אחרי תשלום מלא ולפי מה שהבנתי אין להם בעיה למתוח את זה, תחיו עם פיצוי כמו טיפול חינם, מבחינתי זה שירות חרא, זה שירות חרא כשסוכן מכירות לא יודע לענות על שאלות, או שמנהלת אולם תצוגה משיבה בזלזול. בושה.

haters will hate

פורסם

לידיעת רוכשי האיביזה:

בספר הרכב של הפאביה יש פרק שלם שאומר שצריך הרצה (1500 ק"מ) ומסביר איך לעשות אותה.

מכיוון שהמנוע הוא אותו מנוע כמו של האיביזה אני מייעץ לכולם לקרוא היטב את ספר הרכב של האיביזה ולפעול על פי המלצותיו.

פורסם
לידיעת רוכשי האיביזה:

בספר הרכב של הפאביה יש פרק שלם שאומר שצריך הרצה (1500 ק"מ) ומסביר איך לעשות אותה.

מכיוון שהמנוע הוא אותו מנוע כמו של האיביזה אני מייעץ לכולם לקרוא היטב את ספר הרכב של האיביזה ולפעול על פי המלצותיו.

1. יש עוגני ISOFIX

2. בחוברת עמוד מס' 155, "יש להריץ את המנוע במהלך 1500 ק"מ ראשונים" והנה ההמלצות:

" אל תיסע מהר יותר מ 3/4 המהירות המירבית" " אל תשתמש במצערת מלאה" "מנע מירויות מנוע גבוהות" ו- "אל תגרור גרור"

..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מישהו יכול לומר לגבי אחזקה וביטוח? של הסיאט וגם הפאביה, אחותה שגם במבצע כעת.

בביטוח, בהשוואה לרכב דומה משנתון אחורה או לפנדה חדשה.

האם מחירי המוסכים והחלפים זה מחירי פולקסווגן? או שיש בידול והחלפים זולים יותר?

פורסם
מישהו יכול לומר לגבי אחזקה וביטוח? של הסיאט וגם הפאביה, אחותה שגם במבצע כעת.

בביטוח, בהשוואה לרכב דומה משנתון אחורה או לפנדה חדשה.

האם מחירי המוסכים והחלפים זה מחירי פולקסווגן? או שיש בידול והחלפים זולים יותר?

עלות ביטוח מקיף לאיביזה לכל נהג מעל גיל 24 2740 ש"ח

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם
תכל'ס, אם אני מזמין כיום את האיביזה מתי נראה שאקבל אותה?

ואגב, יש להם תנאי מימון מעניינים?

הסוכן אמר לי שהמשלוח אמור להגיע לארץ ב-23 לפברואר ואספקה שלושה שבועות לאחר מכן, מה ששם את זה באמצע מרץ.

המימון שמציעים לא מיוחד בכלל. יש להם הסכמים עם בנקים מסויימים להלוואות בפריים מינוס חצי, משהו שקיבלתי בשיחת טלפון אחד ישירות עם הבנק שלי.

פורסם

גם אני דחיתי את האיביזה לינואר 2012.

מי שמכר קצת רכבים בתקופה האחרונה יודע שבמחירון תוספת החודשים לשנתון = פתח לויקוח (כולל או לא כולל את התוספת).

חברות הטרייד אין ברובם לא מחשיבים את תוספת החודשים בקנייה אלה רק במכירה, כשמשתלם להם.

לכן בהחלט כדאי "להקפיץ" שנה.

אמפרזה 2.0R ידני.

פורסם

עידכון לאחר תדלוק ראשון באיביזה.

היא עשתה לי 1 ל-14 ק"מ.

יש לציין שהיא כמובן עדיין בהרצה כך שהצריכה עוד יכולה להשתפר.

נבדק בנסיעה משולבת של בין עירוני, עירוני ופקקים בנסיעה רגועה.

אני מבסוט :)

פורסם

גם אני לאחר תדלוק ראשון , 1 ל-14 גם כן.

נסיעה של 70% בינעירוני.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

חבר'ה זקוק לעזרה בבקשה וכל מי שעונה לי אשמח אם יוכל לצטט את דבריי שאוכל בצי'ק לזהות שהתשובה מיודעת לי.

אני בראשון בע''ה רוכש את האיביזה בצבע שחור.

שאלתי בנוגע לתוספת של מגנזיום הראו לי חוברת ונתנו לי לבחור בין 2 ג'נטים אחד עם 8 צלעות והשני עם 10 צלעות.

מספר שאלות בבקשה שלא מצאתי מענה באשכול מרובה התגובות הזאת.

*רציתי לדעת האם הג'אנט הזה מקורי של סיאט?

*האם ברישיון יהיה רשום ג'אנטים מגנזיום?

*האם הרכב מגיע עם רדיו מובנה או שרדיו נשלף ואפשר לשים איזה רדיו שאני ארצה (כי הסוכן אמר לי שזה מגיע עם רדיו קנווד).

*ראיתי שרק בדגם ריפרנס זה מגיע עם 4 רמקולים זה נכון?

בנוסף אשמח מאוד האם מישהו שרכש את הרכב בצבע שחור יוכל להעלות כמה שיותר תמונות של הרכב מבפנים מבחוץ, ומי שרכש עם מגנזיום אשמח אם יוכל להעלות תמונות

תודה רבה לעוזרים

פורסם
חבר'ה זקוק לעזרה בבקשה וכל מי שעונה לי אשמח אם יוכל לצטט את דבריי שאוכל בצי'ק לזהות שהתשובה מיודעת לי.

אני בראשון בע''ה רוכש את האיביזה בצבע שחור.

שאלתי בנוגע לתוספת של מגנזיום הראו לי חוברת ונתנו לי לבחור בין 2 ג'נטים אחד עם 8 צלעות והשני עם 10 צלעות.

מספר שאלות בבקשה שלא מצאתי מענה באשכול מרובה התגובות הזאת.

*רציתי לדעת האם הג'אנט הזה מקורי של סיאט?

*האם ברישיון יהיה רשום ג'אנטים מגנזיום?

*האם הרכב מגיע עם רדיו מובנה או שרדיו נשלף ואפשר לשים איזה רדיו שאני ארצה (כי הסוכן אמר לי שזה מגיע עם רדיו קנווד).

*ראיתי שרק בדגם ריפרנס זה מגיע עם 4 רמקולים זה נכון?

בנוסף אשמח מאוד האם מישהו שרכש את הרכב בצבע שחור יוכל להעלות כמה שיותר תמונות של הרכב מבפנים מבחוץ, ומי שרכש עם מגנזיום אשמח אם יוכל להעלות תמונות

תודה רבה לעוזרים

הג'אנט לא מקורי - הוא מיובא ע"י חברת מ.י.ח.

עדין לא ברור של איזו חברה הג'אנט (כי רק יגיעו עוד חודש),

אבל יכול להיות של לנסו או משהו סבגנון.

אני עדין חושב שכדאי להתקין אותו ב-1,900 ש"ח בעיקר בגלל שאתה משלם לצ'מפיון

ואמור לקבל מהם את האחריות על המוצר וההתקנה.

בכל מקרה התקנת ג'אנט היא הכרחית כי עם הטאסות הרכב נראה חייתי ומצחיק בעת ובעונה אחת.

הרכב מגיע עם 4 רמקולים - 2 בדלתות + 2 טוויטרים

פורסם
הג'אנט לא מקורי - הוא מיובא ע"י חברת מ.י.ח.

עדין לא ברור של איזו חברה הג'אנט (כי רק יגיעו עוד חודש),

אבל יכול להיות של לנסו או משהו סבגנון.

אני עדין חושב שכדאי להתקין אותו ב-1,900 ש"ח בעיקר בגלל שאתה משלם לצ'מפיון

ואמור לקבל מהם את האחריות על המוצר וההתקנה.

בכל מקרה התקנת ג'אנט היא הכרחית כי עם הטאסות הרכב נראה חייתי ומצחיק בעת ובעונה אחת.

הרכב מגיע עם 4 רמקולים - 2 בדלתות + 2 טוויטרים

אוקיי תודה רבה אך עוד שאלות בבקשה,

האם הסוכן נותן איזה מתנה על הרכישה משהו שיכול לתת לי לפנק אותי באיזה מתנה כמו חיישני רוורס משהו לרכב.

ויהיה רשום ברישיון שיש לרכב ג'אנטים מגנזיום או שאצטרך לרשום אותם לבד ברישיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...