Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
15 מטר קיסר עם קנט קדמי ואחורי (לא לוותר על קנט אחורי. תמיד מקבלים באיזה שלב סדק באיטום בין השיש לקרמיקה ומים חודרים מאחורי הארונות).

מעניין, הנגר שלנו העריך את זה ב-1000 ש"ח למטר.

עכשיו אני רואה שהטווח במחירים של קיסר גדול, בין 300 ל-1200 ש"ח למטר. צריך ללמוד את העניין. תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תוכל לספר לנו מה גודל המטבח שלך ומה הוא כולל?

66קילו שקלים למטבח נשמע לי מופרך ברמות קשות, אלא אם כן המטבח שלך גם ממש ענקי, וגם עשוי מהחומרים הכי משובחים שיש.

נוצרה תרבות מחירים בארץ של חברות על דברים ספציפיים שהופכים לטקס והמחיר בהתאם... הרבה קשקושים, הרבה אנשי מכירות ומחירים בשמיים. ואנשים הולכים על זה - זה הכל.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אל תתרגש,אני מכיר זוג שרכשו מטבח ב150K :)

גילוי נאות - אני עובד בחברה שקנתה את מטבחי טופז.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

צריך לבדוק שהשיש סוג א (יש מדבקה מאחורה), כמו כן 66000 למטבח זה לא מעט אך במידה ומקבלים מוצר איכותי המחיר הגיוני.

אנחנו לא הזמנו קאנט לשיש דבר שלדעתי היה טעות (האשה לא רצתה) ועכשיו כששותפים המים מגיעים לרצפה.

יש לוודא שהחיבור בין חתיכות השיש יהיה בלתי נראה , שיש מיומן מסוגל לכך, כמו כן התקנה של הכיור בגובה מתאים.

הוריי קנו בהרודס במסגרת איזה מבצע והם מרוצים מעל ומעבר, המחיר היה זול יחסית, השירות אדיב והכל נעשה בזמן נאם פחות תקלות ממטבח רגבה שיש אצלנו.

במידה ואתם מחפשים מוצרי חשמל, למטבח, אני ממליץ על גורניה, חברה מוכרת מאוד באירופה שהתמחורה של מוצריה סביר פלוס ביחס למתחרים ולרמה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני סגרתי עכשיו שיש למטבח

לפי הפירוט הבא:

שיש קיסר סוג א' + תעודה ואחריות דגם 3142:

שיש מטבח - 5.68*850

התקנה שטוחה שני כיורים

כיריים

סרגל - 7

התקנה -

שולחן (אי) עם דלפק נמוך:

1.26*850

סך הכל 8000 ש"ח.

השאלה היא גם עם המטראז' הוא למטר מרובע או למטר רץ. כשניסיתי לעשות השוואות, ראיתי שיש מי שמוכר לפי זה ולפי זה, ולכן מקבלים מחירים רק לפי תכנית.

צביקי

נ.ב -

יתר המטבח עלה לי 22,600 ש"ח. מדובר על מטבח בצורת ח' 490+2.80+2.80 עם מטבח על כל האורכים ולמעלה קלפות בחזיתות זכוכית. כל הפרזול של הטיש.

ואני יודע שהייתי יכול להכפיל בקלות את הסכום. לדוגמא, דלתות עץ מלא ולא פורמייקה, דלתות פולימרים , ידיות, ועוד ועוד.

צביקי

פורסם
אל תתרגש,אני מכיר זוג שרכשו מטבח ב150K :)

גילוי נאות - אני עובד בחברה שקנתה את מטבחי טופז.

אז נדע למי לבוא בטענות במידה ותהיה בעיה :lol:

בצחוק!

בנוגע לשאלות של כולם - דבר ראשון כן, החומרים שנבחרו הם הכי איכותיים שיש. דלתות עם זכוכית חדישות שרק נכנסו, קלאפה למעלה כנל זכוכית, זכוכית על הקיר איפה שיש את הכיור, מלא מקומות איכסון, שיש קוריאן כולל גם כיור קוריאן, ברז שאת מחירו הוספתי כבר למחיר אך עדיין לא נבחר אבל הברז כנל, יהיה מחברה מובילה, אי הכולל גם מגירות עם זכוכית, ושיש קוריאן.

את המידות של המטבח אני לא זוכר אבל המידות של האי הן 2 מטר אורך על 1 מטר רוחב.

שיש קוריאן מגיע בחתיכה אחת ללא חיבורים כלשהם ולכן לגבי זה אין מה לדאוג.

פורסם

אתה מאיים? יאללה בוא :wink:

ברצינות - אני אומנם לא עובד בתחום המטבחים,אבל מכיר את הנפשות הפועלות :) (אומנם העבודה מתבצעת אצלנו במפעל,אבל הסניפים בראשון וכו' הם רק למכירות\תיקונים קלים וכד'.)

אם יש דרך שאוכל לעזור - יותר מאשמח.

כמו שאמרו אחרים - קודם תקבל את המטבח,תרשום כל מה שלא מוצא חן בעיניך \ בעייתי - אחרי זה תרים שולחנות :twisted:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בצחוק!

בנוגע לשאלות של כולם - דבר ראשון כן, החומרים שנבחרו הם הכי איכותיים שיש. דלתות עם זכוכית חדישות שרק נכנסו, קלאפה למעלה כנל זכוכית, זכוכית על הקיר איפה שיש את הכיור, מלא מקומות איכסון, שיש קוריאן כולל גם כיור קוריאן, ברז שאת מחירו הוספתי כבר למחיר אך עדיין לא נבחר אבל הברז כנל, יהיה מחברה מובילה, אי הכולל גם מגירות עם זכוכית, ושיש קוריאן.

את המידות של המטבח אני לא זוכר אבל המידות של האי הן 2 מטר אורך על 1 מטר רוחב.

שיש קוריאן מגיע בחתיכה אחת ללא חיבורים כלשהם ולכן לגבי זה אין מה לדאוג.

לדעתי השית בשכל.

גם אני לא הייתי מוכן להתפשר על כלום מבחינת ארונות מטבח וכל מה שבנוי בהם (את.הקוריאן פסלתי בגלל עמידות.בחום. אני מכיר את הנפשות הפועלות בבית ולי זה לא היה מתאים). המלטתי שאם התקציב של השיפוצ ייגמר אז אתפשר במכשירי המשמל למטבח ובדברים כמו ברזים ונברשות שקל להחליף יותר מאוחר ממה.שלהתבאס מהפשרות שעשיתי במטבח

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת שממה שהבנתי, אף שיש לא נחשב עמיד בחום מלבד האבן הטבעית. נאמר לנו ברגבה, שרוב הסיכויים שלא יקרה כלום עם הקוריאן אלא אם זה בחורף אז זה יותר בעייתי. בכל מקרה, אנחנו לא נעשה שטויות ולא נשים דברים חמים על השיש.

• תוכן חדש...