Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין! זו מכה בפ'גו ובסיטרואן.. הכפתורי מזגן [שמסובבים] הם מפלסטיק פשוט.. ובכל רכב כזה הכפתרוים נשברים פעם בכמה זמן

וכפתור חדש עולה 35 ש"ח !

נמאס לזרוק כל פעם את הסכום הזה על כפתור.....

3 כפתורים חדשים הלכו לי בתוך חודשיים.....

יש כאלו כפתורים מברזל?

אפשר להזמין אצל מישהו כאלה כפתורים?

אפשר לעשות משהו עם הפלסטיק שלא ישבר?

בבקשה, זה כבר מכה! עזרו לי..

פורסם

בת"א ברחוב המסגר.. כל חנות שם זה 35 ש"ח...

ובחדשות זה אולי נשבר פחות או לא נשבר.. אבל ביותר ישנות זה מ-כ-ה

פורסם
בת"א ברחוב המסגר.. כל חנות שם זה 35 ש"ח...

ובחדשות זה אולי נשבר פחות או לא נשבר.. אבל ביותר ישנות זה מ-כ-ה

תעלה צילום של מה שנישבר לך....

אם זה מה שאני חושב אז ניתן לחזק את החלק הבעוד מועד ע"י אפוקסי + סיבי זכוכית (או אפוקסולינה)...

תעלה תמונה, ונעזור לך...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מניסיון על 205 של אבא, זוהי מחלה מוכרת בפג'ו, אנחנו בזמנו החלפנו 2 כאלה, לאחר שהם נשברו כשבועיים אחרי הקנייה. למען האמת, מעניין אותי באמת איך ניתן למנוע שבירה של החלק הנ"ל... (חוץ מהלפעיל פחות לחץ על הכפתורים בשעת סיבובם).

פליקס.

205_CJ_pdb.jpg

ROOONEEYY

פורסם

לכל בעל פזו /סייטרואן בעלי כפתורי מזגן שבירים להלן פיתרון חד פעמי!:

נכנסים לחנות לאביזרים למכונות כביסה ותנורי אפיה ומבקשים

לקנות ידיות להפעלת תנור אפיה משולב בגז הידיות בתנורים אלה

חזקים ומסיבים יותר ובעלי אותו סגנון הפעלה [בסיבוב] עם התאמה

קלה הם יכולים להוותתחליךף מצוין לכפתור המקורי.

לדעתי שווה לנסות לקנות כפתור אחדלהתאים אותו ובאם זה מצליח

ל

לעדכן אתשאר חברי הפורום.

בהצלחה

צביקה מכון קרבורטורים נתניה

מומחה קרבורטורים בפזו /סיטרואן :!::mad:

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

השאלה היא מה נישבר, ה"רגל" הזו, זו עם החור? או שכל ה"מסביב"?

אם זו רק הרגל אתה יכול לעשות מה שאח שלי עשה בפג'ו שלו (גם 205).

הוא הוציא את הכפתור, שייף אותו (את ה"רגל") עם נייר שיוף (לא גס מידי), לקח אפוקסולינה (עדיף אחת שמתאימה לפלסטיק, לא מחייב), והדביק אותה מיסביב ל"רגל" הזו, ומיסביב לבסיס שלה.

חשוב לעשות את זה קודם כל עם כפתור שאתה לא צריך כי אני זוכר שאח שלי בהתחלה שם יותר מידי אפוקסולינה, ובסוף היה צריך לשייף את זה...

כדי לתת לאפוקסולינה גימור חלק אפשר להרטיב את היד ולהחליק אותה עם היד (הרטובה), ככה זה גם פחות נידבק ליד...

האופציה השניה זה לעשות מהאוטו שלך מכונת כביסה :lol:

את האמת, זה מה שאני הייתי עושה... זה אולי נראה רע, אבל זה יחזיק שנים!

ואפשר גם לעשות שילוב בין הכפתור של המכונת כביסה ובין האורגינל (את הבסיס של המכונת כביסה, ועעליון של הפג'ו)

אחלה רעיון!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כפתורים ? נשברים ... ? ב 205 ?!

אתם בטח הוזים ... :lol:

אני הייתי מציע לחפש באנגליה במחירים שלא חלמתם עליהם ..

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

הכפתורים האלו אמנם עדינים יחסית אבל הם נשברים בד"כ בגלל אופי השימוש בהם ואופי הפעלת המאוורר ב-205 שמי שלא מכיר את ההפעלה מסובב לעיתים את הכפתור כשאין לו לאן להסתובב.

הדבר היחידי שעוצר את הסיבוב הוא כוח ההתנגדות של הפקד שמופעל כולו על הכפתור עצמו.

כפתורים של תנורים במקום? קצת (הרבה) חאפרי! בכל מקרה עדיף לשבור כפתור אחד או שנים מאשר לשבור מערכת בקרה של המאוורר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תראו, אני לא מבין מה התפתח פה דיון כל כך ענף על נושא שנטחן בעבר.

כמו שאיציק ציין בזמנו, ואני מוסיף סעיף אחד מטעמי, הדרך הכי טובה לשמור על הכפתורים האלה היא כדלקמן:

1) עדינות בסיבוב.

2) פירוק תקופתי של הכפתורים, בדיקה חזותית. טיפול בפלסטיק בעזרת חומר הגנה סיליקוני.

3) פירוק תקופתי של הפנל, שימון המנגנון והפוטנציומטרים בעזרת ספריי שמן עם קשית עד שמסתובב "כמו חמאה".

מאז שירשתי בקניית האוטו לפני כ-10 חודשים שני כפתורים שבורים והחלפתי בחדשים אני לא רואה שום בעיה עם הכפתורים אצלי.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...