Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החורף הגיע, יום אחד של גשם והרחוב מזכיר את ונציה, אני פרזיט אבל האשה זה הדבר החשוב ביותר אז כשיש הזדמנות מפנקים לה את הגלגלים :)

מתחילים מטיפול במפגע בדלת הנהג, הפתעה של בוקר, שריטה ענקית על הדלת וחריטה במראה, חודש היא מבואסת וזה לא משהו להתעלם ממנו, זה מה שמקבל את פניך כל הזמן...

2011-11-22_14-35-37_HDR.jpg

אז מתעוררים מוקדם ולוקחים את הרכב לדילר, רוכשים רפידות בלם חדשות, מפתח לנעילת הגלגלים, חיישנים לרפידות ומשם לשטיפה.

2011-11-22_14-40-49_HDR.jpg

אחרי פוליש אינטנסיבי הרכב נכנס לשטיפה ידנית, במכונה, הרכב נמצא על סרט נע כאשר בכל תחנה הוא מצוחצח ידנית

2011-11-22_14-59-42_HDR.jpg

2011-11-22_15-02-04_HDR.jpg

2011-11-22_15-02-22_HDR.jpg

כשהרכב יוצא ועובר לייבוש הידני אני קופץ ומתחיל לעזור ואז אני מבחין במסמר מחורבן שהחליט להתיישב לו בצמיג האחורי.

נסיעה לפנצ'ריה והמסמר בחוץ, מברר על צמיגים חדשים וממשיך לדרכי.

עוצר אצל הדילר בשנית לברר כמה פרטים ושוטף את העיניים

2011-11-22_14-15-49_HDR.jpg

מגיע הביתה כשמחשיך, הג'ק נכנס לפעולה...

IMG_1732.jpg

אם יש משהו שאני ממש אוהב בקליפרים של ברמבו הוא הקלות שבה מחליפים רפידות, פין פציל אחד, מברג קטן והרפידות בחוץ.

IMG_1736.jpg

כשהגלגלים בחוץ הם עוברים ניקיון, משחה לניקוי ידיים עובדת מעולה וחוסכת מאמץ, מורחים שכבה אחת ובעדינות משפשפים, עם מטלית נוספת מנגבים וכל הג'יפה בחוץ.

IMG_1739.jpg

IMG_1745.jpg

צובעים את הברקסים באדום - כי זה באופנה. ומרכיבים את הגלגל :)

IMG_1744.jpg

IMG_1754.jpg

בדיקה של כל הנוזלים, החלפת נורה שרופה והרכב מוכן.

IMG_1746.jpg

ביום למחרת כבר אפשר להנות .....

2011-11-25_16-13-26_HDR.jpg

2011-11-27_12-39-36_HDR.jpg

2011-11-27_12-40-34_HDR.jpg

עכשיו התור של היפנית ....

* וכן אני יודע מה זה לצבוע ברקסים באדום, האדום שלי זה משהו אחר.

haters will hate

פורסם

זה יורד, זה חומר שמונע מהבלמים לשרוק ומאפשר לבדוק אם הקאליפר לא מאוזן, אחרי שמרססים עושים סיבוב קצר עם כמה בלימות ואז אפשר לראות היכן הצבע יורד, ככה גיליתי שיש לי קאליפר אחד לא מאוזן באינפיניטי, השחיקה הייתה על שטח של ס"מ אחד בחלקו החיצוני של הדיסק, רק בגלגל אחד, השאר נשחקו בצורה שווה, זה גם יכול לתת אינדיקציה לגביי דיסקים פגומים, מה שבטוח זה מונע את השריקות ועוזר למקד את תשומת הלב בגלגל סורר.

haters will hate

• תוכן חדש...