Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, איזה מונו בלוק הייתם ממליצים?

כמובן שרצוי חדש, אך גם משומש איכותי יתקבל בברכה.

במחיר של לא יותר מ2000 ש"ח.

בתודה ולילה טוב, אור.

פורסם

חשוב לציין אם מדובר בסאב HX300 או ב HX300D, ההבדל בשידוך מגבר לכל אחד מהם הוא גדול.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

את האמת, אני לא יודע מה ההבדל בין שניהם, ולכן המגבר האיכותי (ובתקציב!) שיתאים לסאב x או y

בעצם תשפיע על בחירת הסאב.

פורסם

ה D הוא בהתנגדות של 2 אוהם, וכמות המונובלוקים שתעמוד לבחירתך הן כחדשים וכן כמשומשים היא גדולה יחסית. לעומת זאת, ה רגיל הוא בהתנגדות של 4 אוהם, ויש הרבה פחות מגברים כאלו, על אחת כמה וכמה חדשים.

פורסם

בעיקרון זה כמעט אותו סאב רק בהתנגדות שונה, מה שכן, יש מעט הבדלים בנתונים טכניים כמו MMS או BL (הבדלים די גדולים, אך תומכים אחד בשני), מעט ב FS.

מבחינת יכולת ספיגה ואיכות כללית הם מאוד דומים, לרוב לא מייחסים להבדלים ביניהם חשיבות)

פורסם

הטרו חדש עד כמה שהבנתי, זו עסקה משתלמת מאוד. איכות גבוהה בעלות נמוכה.

פורסם

אני מאמין שהוא אנדרייטד במידה מסויימת, לא יודע עד כמה.

שני סייגים הם העוצמה הנדרשת והיותו של המגבר צרכן גדול כי הוא קלאס A/B

פורסם

אמור להיות מגבר מעולה.

ובמחיר הזה. לא הייתי חושב הרבה.

לסאב הזה הוא יהיה מספיק ביותר. ולעוד הרבה סאבים אחרים. עד 600W RMS. ב 2 אום.

מגבר שמבקשים עליו 1350 שקל. ומקביל למגברים של 2500 ויותר

חיסרון אחד.

שהוא צרכן יותר גדול ממגבר קלאס D.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
הטרו לא יהיה חלש? הוא שהוא ממש אנדרייטד?

"על הנייר" כן. משהו נוסף שאנשים נוטים להתעלם ממנו זה, באיזה רכב זה הולך להיות מותקן? יש לזה חשיבות מכרעת. נתונים על הנייר יכולים להיות שונים מאוד בפועל.

נ"ב המחיר שמוצע כאן על המגבר הוא ממש בדיחה מציאה אמיתית.

• תוכן חדש...