Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבולמים של חברה רצינית ומוכרת ואם אני לא טועה היא המקורית לחיפושיות..

ניסיתי עכשיו לעשות מה שכתבתם ,בולם אחד נפתח ונסגר עד הסוף באותה התנגדות לכל כיוון.

בולם שני יש לו כמה מ"מ חופשיים ללא התנגדות בחלק הכי עליון של הפתיחה ,ואז יש התנגדות לשני הכיוונים אותו דבר.

להרכיב אותם או להחזיר למוכר? מצד אחד הבולמים שלי מקדימה תקועים והמוכר אומר שאצלו האוטו היה רך ולכן מכר לי את הבולמים ,מצד שני אני לא רוצה לעבוד לחינם ולגלות שהם דפוקים אחר כך אחרי העבודה..

אם הם דפוקים אני יחזיר אותם ויקנה חדשים.

אשמח לשמוע את דעתכם!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אתה יכול לבדוק אותם, כשמפעילים עליהם כוח מועט הם יגיעו לסוף מהלכם בזמן קצר מאשר כשמפעילים עליהם , כוח ניכר.

שים אותם על מלחציים וסגור אות הבולם עם קצת כח, שים לב תוך כמה זמן הגעת לסוף המהלך של הבולם.

אחר כך , בעזרת אדם נוסף תפעילו שניכם כוח על הבולם, אם הוא טוב ייקח לו הרבה יותר זמן להגיע לסוף מהלכו.

פורסם

בולמי גז לדעתי לא נוחים, הלאנטיס שלי מאז שהחלפתי לבולמי גז KYB הרכב קשה, הצמגים איכותיים מאוד וחדשים ולמרות זאת הנסיעה בו קשה, עם הבולמים הישנים והגמורים שהיו בה הנסיעה הייתה יותר נוחה אבל הבולמים היו מרעישים.

זה בגלל שהנוחות הבסיסית של הלנטיס היא חרא בפני עצמה, אז עם בולמי גז חדשים ברור שתרגיש שהרכב פחות נוח.

למרות זאת, ישנם רכבים שמגיעים מקוריים עם בולמי גז והם נוחים - עניין של כיול, מידת צמיגים וכו'. לנטיס מעולם לא נחשבה למכונית נוחה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הרכבתי והבולמים טובים.

הבנתי שבאמת הבולם הוא רק מונע תזוזה של הפרונט כמה שניתן, בלי בולמים הפורט רך כמו מרגרינה.

הבולמים הקודמים שלי בכלל היו תקועים ,החדשים עושים עבודה מעולה.

תודה לכל מי שעזר!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...