Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חבר טוב מחפש רכב שישמש אותו בעיקר לעבודה

לאחר בירורים וויכוחים ועקשנות מצידו הוא מעוניין ברכב משפחתי בעיקרון (סגנון הלאנטיס, אימפרזה, אסטרא)

הוא רוצה רכב בסביבות ה-70/80 אלף... שיהיה בין מקסימום 3...

אוטומט (נמאס לו מהרכב הידני שיש ברשותו עכשיו...

הוא לא מעוניין בדיזל, למרות שהוא יעשה משהו כמו 30,000 בשנה מינימום.... הוא לא מבין שזה יחסוך לו המון כסף ויהיה יותר נוח ממנוע בנזין בעל נפח זהה (ככה זה במנועים החדשים, לא?)

מה אפשר להציע לו?

נ.ב

כמובן שחשוב לו האמינות/טיפולים וכדומה...

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
הוא רוצה משפחתית רגילה? או שהוא צריך מקום להעמסה?

מספיק רגילה...

אין לו צורך בהעמסות...

הוא כבר חשב לכיוון גולף, אסטרא (זמין חדשה מהחברה ולבסוף התחרט וביטל), הוא רצה אמפרזה 2.0 GX, אבל לא היו מוכנים שם לתת לו מימון טוב... והוא החליט שאם חדש אז רק במימון... אבל לא נתנו לו הצעות טובות, אז הוא מחפש עכשיו משומש...

רמי

פורסם

אני במקומו הייתי ניגש למגרש של אחת מחברות הליסינג

ולוקח רכב מסביבות 2002 עם ק"מ סביר.

פוקוס/הונדה סיביק/אימפרזה/קורולה/אלמירה וכו'....

אולי אפילו גולף או בורה....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אלמרה 2002 מליסינג תעשה את העבודה לא רע.

מנוע חזק.

חסכונית יחסית 1/12 בנסיעה רגועה.

אמינה.

זולה לביטוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מנוע חזק.

אמינה.

זולה לביטוח.

כמה בערך היא עולה?

הבעיה אצלו שהוא כבר נעול על איזה גולף שהוא ראה... למרות שאמרתי לו שזה לא משהו... רכב נחמד והכל... אבל לא יודע אם הייתי קונה אותו... מה גם שהוא ראה עם מנוע 2000... למרות שאמרתי לו שגרסת ה TDI הרבה יותר מוצלחת...

מישהו יודע לשערך כמה חיסכון יהיה לו בשנה בין ה TDI לבנזין?

פורסם

אני המלצתי לו לחפש פוקוס... ובמיוחד דגם ההאצ'בק עם מנוע 2 ליטר... נראה מה הוא יעשה...

רמי

פורסם

אני המלצתי לו לחפש פוקוס... ובמיוחד דגם ההאצ'בק עם מנוע 2 ליטר... נראה מה הוא יעשה...

רמי

פוקוס 5 דלתות מליסינג? ועוד מנוע 2.0 ליטר ? משימה לא פשוטה...

פורסם

רמי

פוקוס 5 דלתות מליסינג? ועוד מנוע 2.0 ליטר ? משימה לא פשוטה...

לא קיימים גרסאות ה 2 ליטר ו5 דלתות מליסינג? אז אולי מאדם פרטי..

עכשיו הוא גם ראה אודי A4 1800... נטולת מגדש... מתאים לו... איך הרכב? מומלץ או שיקר מדי ואפשר למצוא רכב מצוין אחר במחיר נמוך יותר מאשר האודי?

פורסם

מנוע חזק.

אמינה.

זולה לביטוח.

quote="gmb]"]

כמה בערך היא עולה?

המחירון 82,700 בפועל נמכרת ב-75000 ואף פחות...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור התחלה שיפסיק לירות לכל הכיוונים...

אם הוא עושה מעל 30 אלף בשנה, ויש לו את התקציב, שינסה למצוא גולף TDI משומשת. גולף 2.0 לא הייתי קונה. או שינסה למצוא דיזל אחר.

אם הוא רוצה בנזין, אפשר למצוא פוקוס 2.0 5 דלתות, אבל היא לא תעלה 70-80, אלא יותר לכיוון של 90+. רכב מעולה לדעתי. מליסינג אין שום סיכוי למצוא אותו. גם 1.6 5 דלתות מליסינג זה משימה לא קלה.

בקיצור שיחליט קודם מה הוא רוצה, מה הגודל הרצוי, מה התקציב ואז אולי נוכל לעזור. בכל מקרה אם מדובר במינימום 30 אלף ק"מ בשנה שווה לשקול דיזל לדעתי.

גיא

פורסם
בתור התחלה שיפסיק לירות לכל הכיוונים...

אם הוא עושה מעל 30 אלף בשנה, ויש לו את התקציב, שינסה למצוא גולף TDI משומשת. גולף 2.0 לא הייתי קונה. או שינסה למצוא דיזל אחר.

אם הוא רוצה בנזין, אפשר למצוא פוקוס 2.0 5 דלתות, אבל היא לא תעלה 70-80, אלא יותר לכיוון של 90+. רכב מעולה לדעתי. מליסינג אין שום סיכוי למצוא אותו. גם 1.6 5 דלתות מליסינג זה משימה לא קלה.

בקיצור שיחליט קודם מה הוא רוצה, מה הגודל הרצוי, מה התקציב ואז אולי נוכל לעזור. בכל מקרה אם מדובר במינימום 30 אלף ק"מ בשנה שווה לשקול דיזל לדעתי.

גיא

שווה לו לקנות דיזל אני יודע...

כך גם אמרתי לו..

אבל הוא רוצה רכב שקט ומפנק... והוא טוען שעדיין הדיזלים לא הגיעו לרמת העידון של לוגמי הבנזין.. אם מישהו יוכל לעזור לי לשכנע אותו, אז רק תגידו איך :)

הוא מוכן גם לבזבז 90 ואף 100 אם זה יהיה ממש רכב ששווה את זה.. (הוא דיבר עם איזה אחד שמוכר A4 בעלת 1800... והוא מוכן למכור את הרכב תמורת 100 למרות שהמחירון בסביבות 122.. לא מוזר?! ויש לרכב DVD ועוד כל מיני תוספות ופיצ'יפקעס... אמרתי לו לבדוק את זה טוב טוב.... מה עוד אפשר להמליץ לו בכיוון הזה... הוא עצמו פשוט חסר כיוון ולכן יורה לכל מה שהוא רואה... ככה זה כשלא מגיעים מוכנים..

רמי

• תוכן חדש...