Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה שוב מזכיר לי את הפוסט על הגיר האוטומטי והרגיל שהיה כאן.

אתה באמת מאמין שרמת הידע המוטורי וההבדל בין פיאט לפיז'ו מעניינת את הציבור בישראל ?

זה לא מעניין להם את התחת בגרוש .

אותך זה מעניין כי אתה מכיר ואתה פריק של התחום הזה ועליך יש ידע מכאן ועד הודעה חדשה .

אבל את השוטר מעניין ?

מה מופיעה שאלה כזו בתקנון הבחינות כניסה שלו ?

אין לרוב הציבור חשק בכלל להתחרות איתך על רמת הידע המוטורי ,תן לו רכב אמין ,חסכוני,לא רואה מוסך , ונמכר מהר .

אתה יודע מה ? יש לו שכל לציבור שאינו מטריד עצמו באנציקלופדיית הידע המוטורי ,לא חבל על שטח האיחסון בראש ?

אתה צוחק? עכבו אותי לפני חודשיים שלושת רבעי שעה בגלל שהטנדר שלי זה GMC אבל היו לי עליו סמלים של שברולט מאחור,

(סתם בדיקת רישיונות שיגרתית והסיקו מסקנה שהרכבתי את הרכב לבד משאריות של GMC ושברולט) אחרי שאיימתי על הקצין

שעם החרא הזה אני אשכור עו"ד ואלך עם זה לבית משפט, וגם אתבע אותו אישית על גזילת זמני ועוגמת נפש, הוא וחבורת

הדרדסים הכחולים התקפלו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מה הוא רוצה שקל?

"הכל קרוע הכל שבור, הידית יוצאת מהמקום, הדוושות הרוסות"

מה הוא חשב, שמבריחים יבריחו באוטובוס?

מביאים רכב זול ב10K, עושים כל פעם מכה של 7K ככה וסלאמת, עד שנתפסים.

חוץ מזה שהפיאט והפיג'ו זה אותו שלדה, לדעתי לא ריתכו אותם, פשוט זה עוזר להסוואה.

אתה צוחק? עכבו אותי לפני חודשיים שלושת רבעי שעה בגלל שהטנדר שלי זה GMC אבל היו לי עליו סמלים של שברולט מאחור,

(סתם בדיקת רישיונות שיגרתית והסיקו מסקנה שהרכבתי את הרכב לבד משאריות של GMC ושברולט) אחרי שאיימתי על הקצין

שעם החרא הזה אני אשכור עו"ד ואלך עם זה לבית משפט, וגם אתבע אותו אישית על גזילת זמני ועוגמת נפש, הוא וחבורת

הדרדסים הכחולים התקפלו,

אחרי רבע שעה או 20 דקות זה נחשב מעצר ולא עיכוב, הם צריכים למלא דוח והכל, אסור להם סתם לעכב אותך.

פורסם

אחרי רבע שעה או 20 דקות זה נחשב מעצר ולא עיכוב, הם צריכים למלא דוח והכל, אסור להם סתם לעכב אותך.

מאיפה לעאזזל אני אמור לדעת?

תודה :-) אדע להבא,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
מאיפה לעאזזל אני אמור לדעת?

תודה :-) אדע להבא,

עוד דוגמא לרמת הידע החוקי מוטורי הנמוך בארצנו .

כפי הנראה ישנם נושאים נוספים עם רמת ידע נמוכה בארצנו..

• תוכן חדש...