Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי, עצם העובדה שזהו החיבור האנאלוגי היחיד מתוך מה שציינת הופך אותו להכי פחות איכותי בגלל איבוד אות דרך כל החיבורים.

אני לא בטוח אם האות שנכנס ל AUX עובר המרה נוספת לדיגיטלי בתוך ה HU (לטובת אקולייזינג וכו) או לא (כנראה שהחברה היותר מנוסים פה יוכלו לענות). אם כן אז בוודי שזהו המקור הכי פחות איכותי. אם לא, אז במקרים קיצוניים כאשר המקור החיצוני הרבה יותר איכותי מה HU, יכול להיות שדווקא ישפר.

בקשר ל CD, USB, SD אז מה שקורה זה שה HU רק קורה את הביטים ממקור שונה וממיר אות לאנאלוגי בפרוססור הפנימי שלו ולכן, מה שקובע זה איכות הקובץ עצמו ולא אמור להיות הבדל באיכות בין המקורות השונה.

לא סיבכתי, נכון? :wink:

פורסם

בשורה התחתונה הפרוססור של ה HU תמיד מקבל אות אנלוגי, מה שאומר שתמיד יש המרה לאנלוגי גם ממקורות דיגיטליים כמו CD, USB או DOK וכרטיסי SD.

אם אתה מכניס ל HU אות אנלוגי איכותי (ותכל'ס כל המקורות האנלוגיים היום הם איכותיים, ע"ע נגני MP3, נגנים של אפל) זה מה שמגיע ישירות לפורססור ולכן לא צריכה להיות בעיית איכות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זאת אומרת שחיבור AUX לא פוגע באיכות במידה והמכשיר אליו הוא מחובר בעל איכות סבירה (אייפון, אייפוד, MP3/4 וכו')

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם
בשורה התחתונה הפרוססור של ה HU תמיד מקבל אות אנלוגי

אני הייתי בטוח שכל העיבוד אות מתבצע על אות דיגיטלי ורק בסוף מומר לאות אנאלוגי שיוצא למגבר (פנימי או חיצוני). אם ההנחה הזאת אכן נכונה, אזי ישנה המרה כפולה: קודם בנגן חיצוני דיגיטלי->אנאלוגי ואח"כ בHU אנאלוגי->דיגיטלי->אנאלוגי ואם ה HU (ורכיבי A2D ,D2A) לא איכותי מספיק, אז האיכות תירד. בנוסף יכולים להיכנס הפרעות דרך הכבל AUX, אבל זה פתיר.

כל זה בתאוריה, למה שלא תיחבר ותשמע?

פורסם

נצל"ש.

צריך ממיר מיוחד לחיבור לAUX מכל נגן שהוא?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בד״כ האות המוגבר (יציאת אוזניות) בנגני mp3 ואייפודים/ אייפונים לא הכי איכותי, בווליום מלא יש קליפינג ועיוותים באות. אם אתה משתמש בAux עדיף דרך יציאת line out של הנגנן (באייפון ובאייפוד זה דרך חיבור הDock).

פורסם

ipod-rca.jpg

רציתי לשאול האם גם החיבור הזה נקרא AUX? או שהוא נחשב יותר איכותי?

פורסם

אם אני לא טועה זה חיבור AUX

שמתחבר לחיבורים של הצ'יינג'ר.

זה למי שאין יציאת AUX "רגילה".

כמו אצל חבר שלי זה מחובר מאוחרה אדום לבן והופך לחיבור לפלאפון,אמ פי 3, אייפוד וכו.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

וזה בדיוק מה שגם אני חשבתי לעשות, השאלה היא רק מה איכותו של החיבור או לפי מה שהבנתי זה בכלל תלוי בהתקן שאליו מחברים

פורסם

ממש לא!

אולי גם,אך לא רק.

הוא גם משמש בחיבור מאחורי הרדיו דיסק

למי שאין כניסה "נורמלית" של AUX זה מתחבר בחיבורים של הצ'יינג'ר.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

לפי מה שאני שמעתי החיבור שאתה מדבר עליו כשמתחבר למערכת ולנגן או כל דבר אחר(אייפוד לדוגמא)

לא הרגשתי ההבדל כזה בין חיבור אייפוד דרך כבל USB(יש ההבדל קטן) אם זאת השאלה שלך.

בהצלחה.

Scan Speak

• תוכן חדש...