Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב חברים תמשיכו לטמון את הראש בחול, רוב לא כולם אבל רוב! מי שמדרג את המכוניות הללו הם ח'ברה צעירים שבד"כ ייצאו עם הרכבים הללו לכבישים! מתחרה, ומסכן את עצמו ואחרים, מבחינתי אם בעצם פסילת כלללל המכוניות הללו, אנחנו מונעים מוות של אדם אחד, מבחינתי זה מצדיק את החוק, שאולי דרקוני, או לא נוח, אך תבינו שלא כל מה שמתאים למדינות אחרות מתאים גם לנו.

אם אתה טוען את זה, אז למה לא לאסור למכור רכבים עם יותר מ 10 כ"ס בארץ?

איך רחמנא לצלן מוכרים כאן פורש, פרארי, מזראטי, או אפילו רכבים "פשוטים" כמו מרצדס, ב.מ.וו או אאודי?

הרי איזה צעיר פוחז וחסר אחריות עלול לפגוע איתן בכל רגע במישהו או משהו...

עשו טובה, לכו תתחסדו בפורום אחר. כאן אוהבים רכבים ומוטוריקה, וגם יודעים לעשות את זה בצורה תרבותית.

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לכל המצדיקים פה אכיפה של שיפורים יש לי שאלה משאיות ואוטבוסים ורכבים רגילים שמוחזקים בצורה רשלנית הם לא סכנה לציבור על הכביש ? זה לא פסול ? אני חושב שעדיף שיעשו מבצע אכיפה על משאיות שמתוחזקות בצורה רשלנית ונוסעות ככה שנים מאשר על מכוניות משופרות שיוצאות מידי פעם בסופ"ש ובד"כ דווקא מתוחזקות טוב יותר מכל רכב אחר שנוסע בכביש.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

כבר התבטאתי בשרשור אחר נגד הגל החדש של התחסדויות שיש פה בפורום לאחרונה מצד משתמשים מסוימים (מישהו אמר מושתלים?).

לצערי קיבלתי הערה לפרופיל על העלבת חבר פורום והחלק ההוא של השרשור נמחק.

המדינה שלנו כבר לא יודעת איך להתנהל וכל קצין מושתן במשטרה חושב שהוא יפתור בעיה שנראית טוב בתקשורת אבל היא שולית לחלוטין.

מה עם מתפרעים ברכבי ליסינג?

מה עם נהגי מוניות מופרעים?

מה עם זה ש90% מהישראלים לא בודקים לחץ בצמיגים אפילו פעם בשנה אלא רק כשיש פנצ'ר?

מה עם רכבי ליסינג שמשתמשים בצמיגים סיניים זולים וללא תו תקן כלשהו?

מה עם משאיות שבהן הנהג שיכור\עייף מדי\מעוצבן ברמות מסוכנות?

מה עם תחזוקה לקויה של רכבים, עם התירוץ הקלאסי של "למה שאני אתקן את הבלמים? הטסט עוד חצי שנה".

בקיצור, יש יותר מדי דברים יותר חשובים ויותר מסוכנים, אבל לא! בואו נתמקד במשהו שנראה טוב בתקשורת כדי שיחשבו שאנחנו עושים משהו.

ואם השוטרים משועממים, בואו נעמיד אותם לצד הדרך ונוריד אנשים מהכביש על מהירות "מטורפת" של 101 קמ"ש.

פורסם
טוב חברים תמשיכו לטמון את הראש בחול, רוב לא כולם אבל רוב! מי שמדרג את המכוניות הללו הם ח'ברה צעירים שבד"כ ייצאו עם הרכבים הללו לכבישים! מתחרה, ומסכן את עצמו ואחרים, מבחינתי אם בעצם פסילת כלללל המכוניות הללו, אנחנו מונעים מוות של אדם אחד, מבחינתי זה מצדיק את החוק, שאולי דרקוני, או לא נוח, אך תבינו שלא כל מה שמתאים למדינות אחרות מתאים גם לנו.

באמת שאני לא יודע מי מאיתנו טומן ראשו בחול. למה אותו צעיר במאזדה 3 של אבא'לה לא ינהג בצורה פרועה?! לא יסכן?! מאזדה שלוש הרי לא מסוגלת בכלל לעבור את המהירות המותרת בכבישי ישראל הנאורה.

הצחקת אותי, בכל העולם זה עובד ואצלינו זה לא יכול לעבוד כי?

אין ספק שהמדינה שלנו שונה ומיוחדת וכו', אבל מה בדיוק הגורם שמבדיל אותנו כל כך משאר המדינות בנושא שיפורים? אנחנו לא חכמים מספיק? או שאולי לא מפותחים מספיק? זה מה שמשתמע מדבריך על כך שהמדינה לא יכולה לרדת לרזולוציה כזו של פרטים.

ואני אומר שכל זה בולשיט של יפי נפש! כי אותו נהג מסוכן יהיה מסוכן באותה מידה על טויוטה קורולה סטנדרטית כמו שהוא יהיה מסוכן על קליאו ספורט מונמכת או סיויק עם פילטר פתוח. הבעיה היא הנהג ולא הרכב או השיפורים. רכב לא קם בבוקר ואומר לעצמו "אהמ....... את מי אני הולך להרוג היום".

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

רק לי הפריעה בכתבה העובדה שהכתב מדבר מוזר?! כאילו הוא שם פסיקים במקומות לא קשורים..

ראבק, תדבר ברור! גם מחדשות אני לא יכול להנות, מה יהיה? :lol:

אני הבנתי מהכתבה שאם יש לך IMPREZA, גם אם היא מקורית לגמרי, יש סיכוי סביר שתקבל הורדה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני לא מבין למה אתם מנסים להוכיח משהו לאנשים כמו חיימי ושות, הרי המטרה היחידה שלו בפורום זה לעצבן אותנו ולהלל את המשטרע.

פורסם

בתור מישהו שמעולם לא שיפר רכב (קניתי אחד משופר ממש קצת ומכרתי אותו בדיוק באותו מצב) ומעולם לא השתתף במירוצי רחוב מזמן לא הרגשתי עלבון כלכך חריף לאינטיליגנציה שלי.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני בעד להוריד רכבים שמתפרעים מהכביש (כל אלה בסרטון הראשון למשל) ולגרוט להם את האמ-אמא.

אני בעד להוריד רכבים שמשופרים בצורה לא מקצועית, כמו למשל 4000 כ"ס על ברקסים של פיאסטה "כי זה מה שהיה" ואתם יודעים מה? גם להם לגרוט את הסב-סבתא.

למה? כי זה מסוכן, מסוכן אחושרמוטה.

עריכה: אני בעד לגרוט רכבים על פס לדים (כמו האלה של עץ חג מולד) מתחת לאוטו, וכאלה עם מליארד ספויילרים.

אני גם בעד לגרוט רכבים עם "אגזוז לחץ" שלוחצים לי באמצע השכונה ב3 בלילה. לא, זה לא נותן לסיוויק/סופר לנסר שלך עוד מלא כוח סוס.

אתם יודעים מה? אני בעד גם לגרוט את הבעלים שלך הרכבים האלה.

אני לא בעד שוטרים שיושבים ואומרים "אוי תראו הוא הגיע ל180 (נראה לי שהוא התכוון לקמ"ש. ולכאלה מספרים -ואף יותר- הגעתי עם סיטרואן קסארה מליסינג, בטיפשותי, כן? אבל עדיין הגעתי) וזה כי הייתי עדין כי למרות שהולכים לגרוט לרכב שלו את האמ-אמא, אני עדיין מתחשב בלקוח שלי"

אני לא בעד כתבים שמכנים את אחד מסוגי הספורט הכי יקרים, יוקרתיים, מסוקרים ושתרם כלכך הרבה לטכנולוגיה של הרכבים שאנחנו נוהגים בהם ביום יום כ"ספורט מפוקפק" תוך עזרים בדמות הגייה אובר נכונה ומתן נופח מתנשא לכל הקריינות של הכתבה.

ואני הכי לא בעד בוחנים שאין להם חצי מושג במכוניות (טוב נו, אולי יש להם חצי, אבל בטוח לא יותר מזה) שמצביעים על צינורות יניקת אוויר (!!!) וטוענים שזה שיפור מסוכן, לא בטיחותי, מעלה את ההספק של הרכב (פניני חכמה של בוחן מכתבה אחרת) והופך אותו ללא פחות מ"פצצת זמן מתקתקת"!! כן, וזה כי הצינור הומר לאדום!!! (וכתוב עליו AEM!!! ולא made in china!!!!) וזה הרי נגד ההוראות המפורשות של היצרן!!! הצינורות האלה חייבים על פי חוק להיות שחורים!!! (מצטער על כל סימני הקריאה, לא הייתה לי דרך טובה יותר להדגיש את חומרת העניין)

אני בעד ללכת להפיק כתבת נגד, ללכת לסרוק רכבים משופרים, כמובן תוך הסתרת מספרים, פרצופים, עיוות קולות והכל. לראות באיזה רמה הם מתוחזקים, כמה הבעלים שלהם מבינים מה הם עושים וכמה חשוב לשים דגש על בטיחות.

ומצד שני לאסוף דוגמאות שגרתיות מתחנות דלק על תחזוקה של רכבי ליסינג או רכבים פרטיים (צמיגים, שמן/מים, ברקסים) ולאסוף צילומי וידאו של נהגים שתפרעים, רכבים פרטיים, מוניות, משאיות, ניידות משטרה.

אם מישהו רוצה להשתתף בכזה דבר, ו/או יכול להכווין אותי למישהו/י/הם/הן שירצה לקחת חלק בכזה דבר, צרו איתי קשר. כי העלבו אותי, העליבו את כולנו, ואני לפחות, לא מתכוון לשתוק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מסכים ב100%.

צריך לפעול בצורה כלשהי נגד האידיוטים שמסיטים את האש לכיוון האנשים שדווקא לא עושים בעיות.

אם ישנה יוזמה כלשהי, אני מצטרף (למרות שאין לי רכבים משופרים).

אני לא מבין למה אתם מנסים להוכיח משהו לאנשים כמו חיימי ושות, הרי המטרה היחידה שלו בפורום זה לעצבן אותנו ולהלל את המשטרע.

My point exactly...

פורסם

לפי דעתי הכתבה מטופשת, כל אחד היום שרוצה כוח ויש כסף יכל להשקיע ולקנות רכב יקר עם כוח.

דוגמה לזולים וחזקים, אימפרזה טורבו שנת 2000+- באיזור ה40-50 אלף שקל מגיעות עם 218 כוח סוס ו0-100 ב5.9 שניות

הדגם החלש, עוד שנה ויש את הWRX החזקות.

וברור שלא חסר חזקות כמוה, אפשר עם רכב חוקי שיוצא מהחברה לעשות רייסים ולהתפרע בכביש.

ולא חסרות מכוניות לא משופרות שעושים איתן תאונות בגלל נהיגה פרועה !.

הכל מתחיל ונגמר בנהג.

לפי דעתי נהג שמשפר את רכבו ונתפס על עבריה צריך לקבל עונש כבד כפול מהרגיל, אבל אם סתם עושים בדיקה ומגלים שהאוטו משופר והבן אדם לא עשה שום עבירה, אין סיבה למסיבה מבחינת השוטרים.

חבר שלי אמר לי משפט מוכר : "אלוהים נותן אגוזים למי שאין שניים!" אני נוהג בשירוקו לאט וזהיר למרות הכוח מעל הממוצע הרכבים בכביש שיש לה, ומצליח להנות !.

מי שמקדימה?, אני עובר אותו!.. מי שמאחורה? כבר עברתי ;):twisted: :twisted:

פורסם

אושרי וכל שאר המגיבים שהולכים בדרך שלי ומבינים את הבעיה שיש לנו עם משטרת ישראל.

בגלל הודעות כמו שלכם חסמו אותי בפורום בגלל צורת הביטוי המוקצנת שלי בגלל אהבתי לתחום,אני לא משפר רכבים,הייתה לי לאון 4 טורבו לא משופרת שנהניתי ממנה כל רגע וכיום יש לי לאון קופרה לא משופרת ואני מאוד נהנה מהרכב וגם אני צעיר שלא עושה בעיות על הכבישים אבל ללא ספק אני אסע לפי המהירות המותרת בעיני בהתאם למה שקורה בכביש.

שמעו,כמו שמשטרת ישראל עושה יח"צ ופרסום על מנת לדפוק אותנו,חובבי ההגה אנחנו צריכים להשיב אש וזאת לא בעיה לפי דעתי.

רוב האנשים שאוהבים את התחום יש להם כמה שקלים מיותרים על מנת להשקיע בפרסום ותעמולה בעד רכבי הספורט,תעמולה וכו'.

תחשבו שאם נעשה מפגש ענקי ונאסוף כספים ונדאג להתארגן ולעשות תשדיר משלנו או כתבה בעיתון או פלאיירים או כל דבר אחר שיראה את המציאות האמיתית כלפי אזרחי מדינת ישראל, אז יכול להיות מצב שאולי דברים לאט לאט יתחילו לזוז פה.

לא ייתכן שאנחנו נהיה שונים מכל המדינות בעולם לגבי הספורט המוטורי,מתי בפעם האחרונה שמעתם על רכבי ספורט שעשו תאונה והיו מעורבים בהם הרוגים,שומעים סיפור כזה פעם ב..

וכששומעים סיפור כזה אז כמובן המשטרע תופסים על זה טרמפ.

אני כבר במשך שנתיים בערך רושם בהודעות שלי שצריך לארגן מפגש ולאסוף כספים ולארגן את כל מי שאנחנו מכירים מהתחום.

יש כל כך הרבה אנשים שיודעים שכל מה שאני ואתם אומרים הוא נכון,אין שום הצדקה למצלמות מהירות ואין שום הצדקה לעשות מעקבים על כמה אימפרזות בודדות.

כששמעתי את השטויות של השוטרים היום בכתבה התלחתי לרתוח מעצבים מכיוון שבטלוויזיה כלפי אזרחים שלא מבינים כלום בנדון זה נראה כאילו שהמשטרה עושים עבודת קודש ושכל רכב קצת שונה מהמשפחטומטיות שיש לנו בכבישים הוא קשור איכשהו לעבריין.

מנסים להציג את חובבי הספורט המוטורי באור כל כך שלילי והדבר לא הגיוני.

בואו נסיר את הכפפה פעם אחת ולתמיד ונארגן כספים ונעשה כתבה,תשדיר,משהו שיתחיל לעודד את התחום הזה.

פורסם

חיימי מתנדב במשטרה, לא צריך להוסיף יותר ושאר המגיבים שתומכים בשטויות שנאמרו בכתבה פשוט אנשים מסכנים. כל פעם שפותחים תרד על איזה כתבה הזויה בנושא פשוט אל תגיבו ותנו לחבורה הזאת לקשקש שם שטויות בלי שאף אחד מגיב להם. אני כל פעם מצטער שאני נכנס לנושאים האלה כי אני סתם מתעצבן למרות שביום יום אני לא מרגיש את ההשפעות של הפשיטות המהוללות האלה של המשטרע, החברה נפגשים, משפרים, משקיעים כסף במה שאוהבים והכל ממשיך כרגיל. :-D:fist: :fist: :fist:

פורסם

חבר'ה זה אני וייפר שפתח את השרשור הזה,אני מגיב ממשתמש שחבר פתח בשביל לקבל פה כמה חוות דעת לגבי כמה דברים.

אין לי אפשרות להגיב מכיוון שנחסמתי עקב תגובות למשתמשים כמו חיימי UOUO ושות'.

וכל זה לאחר שUOUO קילל אותי בפומבי והוא לא נחסם בשום דרך.

אמרו פה כמה דברים נכונים, על פעם שאיזה מתחסד מגיב פה פשוט אל תיגררו לפרובוקציה ואל תגיבו לבן אדם המסית אלא פשוט תגיבו לאנשים שהדעות שלכם זהות, ככה יהיה אפשר לנהל שיחה בצורה טוב וחלקה מבלי להתעצבן ולהשתמש במילים בוטות עקב עצבים שנגרמים לנו על ידי משתמשים ללא שום הבנה בתחום.

עכשיו לדבר הבאמת נכון שאני הולך לומר:

כמו שהמשטרה עושה מסע פרסום נגדנו,אנחנו צריכים לעשות מסע פרסום נגדם,לרוב חובבי הרכב עם כל הכבוד אני מאמין שיש תקציב קטן לשים באיזשהו מפגש גדול שנארגן,התקציב ישרת את האינטרסים של כולנו,תחשבו שכל אחד ישים 100 שקל,נאסוף כסף על מנת לפרסם את היתרונות בשיפור רכבים,שיפורי בטיחות וכו' ולא ספויילרים נאונים הזויים למיניהם וכו'.

נדגיש מה קורה באירופה ובארה"ב ומה שקורה בארץ.

נבוא למפגשים כמו שבחור אחד רשם פה מעליי ונצלם סרטונים קטנים על אנשים על איך הם מתחזקים את הרכבים האלה ונוכיח לציבור מהי באמת תרבות ספורט מוטורית ולא מה שהמשטרה מנסה להוכיח.

אתם כל הזמן שומעים בחדשות על איזשהו סרטון שהתפרסם בפייסבוק וגרר המון תגובות וכו' וכו',תחשבו שמשהו כזה יגיע לחדשות, זה רק יועיל לנו ולא צריך תקציב ענק לזה.

יש לי חבר עם מצלמה סופר איכותית שעלתה לו כמה אלפי דולרים ותוכנה מעולה על מנת לערוך סרטונים וכו'.

אפשר להתחיל לצלם,אני בהחלט אתחיל להגיע איתו למפגשים ולומר לחברים מה אנחנו רוצים לעשות,צריך להסיר את הכפפה ולהתחיל לעשות גם יח"צ בשביל עצמנו,צריך להוכיח שמקומם של המצלמות החדשות בפח זבל וכל מה שקורה במדינה הזאת בנושא התעבורה לא שווה כלום.

צריך להוכיח שמנסים לעשוק את הציבור ולעשות מחאה אמיתית.

צריך להעלות חוק שצריך להיות שלט לפני כל מצלמת מהירות בדיוק כמו שיש בחו"ל על מנת שיעודד את הנהגים להאט ולא להאיץ כמו שהמדינה רוצה.

להוכיח למדינה שפרוייקט המצלמות החדשות ישאף לאפס.

תחשבו אם הפרוייקט יניב להם בשנה מליון שקל ולא באמת מה שהם מצפים.

צריך לדאוג שהנהגים ידעו איפה המצלמות מוצבות,צריך לדאוג שהפרוייקט לא יכניס להם שקל!!

בואו נארגן מפגש ענק באיזה יום מן הימים,כל אחד יתרום קצת מעצמו,אני מוכן לשים 500-1000 שקל ושכל אחד ייתן כמה שהוא יכול בשביל מסע פרסומי שכזה,נעשה כתבה בעיתון,סרטון שיעלה לWALLA YNET NRG וכו'.

למה פעם אחת חובבי המוטוריקה לא יכולים לעשות משהו שיועיל לעצמנו.

הרי אנחנו מוציאים אלפים מעבר לקניית הרכב שלנו,אנחנו רוצים להנות מהתחום,אנחנו רוצים לשפר,להנות,לפרוק את הפאן על הכביש.

למה לא מגיע לנו?

למה אנחנו המדינה היחידה (ממה שידוע לי) שחוק ספורט מוטורי לא קיים אצלה.

כמו שהבחור מעליי רשם: זה הספורט הכי מכניס בעולם,בזכות כל השיפורים וכל ענף הרכב הענק הזה הרכבים הגיעו להיות מה שהם היום.

למה לא לעשות משהו ?

אני כבר שנתיים וחצי רושם בפורום שצריך להסיר את הכפפה ולהתחיל לאסוף כספים להקים איזשהו ארגון מסויים שיתחיל לעשות משהו בשביל חובבי המוטוריקה,ארגון שיהיה מוחצן בכל הפורומים ושכל הזמן יתעדכן במה שקורה בו באמת ולא סתם לפתוח משהו ולא לעשות כלום.

עוד משהו,לא ייתכן שמשתמש כמו UOUO יקרא לי שקרן וירשום בפומבי שאני משקר לגבי גילי ויקרא לי ילד בן 14 או משהו כזה,ולא ייתכן שהוא יקרא לי טרול,ולאחר שאני אגיב לו אני זה שאחסם בזמן שהוא לא.

חברי הפורום לתשומת לבכם,משהו לא כשר הולך פה.

ואל תצנזרו אותי המנהלים,פורום דמוקרטי לא?

פורסם
ואל תצנזרו אותי המנהלים,פורום דמוקרטי לא?

לצערנו לא ממש.

זה בכללים של הפורום.

זו לא דמוקרטיה ויש כללים ברורים.

אני קיבלתי הערה (במקום אזהרה) על אותו שרשור בדיוק.

אני משער שגם הם.

(למרות שאם לא עשו לו כלום על זה, לא נראה לי שיעשו לו כלום כבר.

יוסי

אתה דפוק ברמות שקשה לתאר.

אם אתה לא מבין הומור בעיה נוספת שלך.

ואל תחליט בשבילי מה לכתוב ואיך לכתוב ומתי לכתוב.

אני מסכים לגמרי עם הרעיונות שלך, העניין הוא שבאמת צריך הרבה פחות תקציב.

אין צורך בתקציבים כשהכל הוא על בסיס התנדבותי.

אם אפשר לעזור, אני בפנים.

• תוכן חדש...