Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפני חודש רכשתי רכב מאזדה 3 2008 מליסינג.

היום נהגתי באוטו ושמתי לב שבשמשה הקידמית מצד שמאל למעלה יש מין התקן ( מצורף תמונה)

CALL עם לחצן. שאני לוחץ על זה יש מן צלצול כזה בתוך האוטו.

מישהו מזהה מזה?

תודה לעוזרים

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=264922&stc=1&d=1321275059

1.jpg

פורסם

למה סתם להגיד אם לא יודעים?

זה האנטנה של אזעקת ביפר.. כנראה הביאו לך רק את השלט הרגיל ולא זה עם המסך. דבר עם הבחור שמכר לך את הרכב אולי יש לו את השלט.

פורסם
אני לא יכול שלא לשאול - קנית לפני חודש ורק כעת שמת לב להתקן?!

טל לשאלתך לא כזה שמים לב לזה זה קטן ויושב ממש מעל הראש.

ELAD74 הרכב נקנה מליסינג אלבר זה לא דרך בחור. קיבלתי את הרכב רק עם שתי שלטים שפותחים\סוגרים את הרכב.

לא ידוע לי שהיה אזעקה ברכב. אתה בטוח שזה התקן של ביפר?

איך שקניתי את האוטו שמתי עליו אזעקה של GUARD.

פורסם
למה סתם להגיד אם לא יודעים?

זה האנטנה של אזעקת ביפר.. כנראה הביאו לך רק את השלט הרגיל ולא זה עם המסך. דבר עם הבחור שמכר לך את הרכב אולי יש לו את השלט.

איזו אזעקת ביפר בדיוק מגיעה עם אנטנה כזאת?

206 XS

פורסם

של חברת גוארד. יש לי את הערכה של זה. זה החלק שקורא לנהג אם יש מישהו שמחכה לו ברכב. ואז השלט מצפצף עד למרחק של 1.5 'ק"מ.

• תוכן חדש...