Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה פריוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, ראיתי ביד2 המון מודעות של טויוטה פריוס 2008 יד 1 עם נתונים ממש טובים במחירים נמוכים.. בין 80-100 אלף.. (נמוכים יחסית לטויוטה..) נהגתי בה כמה פעמים ואני מאוד אוהבת את הרכב הזה... כמה שאלות:

1. שמעתי שיש לה עניין עם איזה חלק במערכת החשמלית שאחרי 100 אלף צריך להחליף אותו וזה יקר.. יכול להיות שבגלל זה המחיר נמוך יחסית? מישהו יודע על זה משהו?

2. מה עלויות האחזקה שלה? כמו פרטית רגילה או יותר יקר?

3. האם למישהו יש הערכה כמה צריכה לעלות לי אחת כזו יד 1 מודל 2008 פחות מ- 60 אלף ק"מ בהנחה שאין כל קשר בין המחירונים למה שקורה בשטח וכנ"ל לגבי המחירים שאנשים מבקשים ביד 2..ֿ

תודה :)

פורסם

אני לא יודע מה להגיד לך לגבי המחירים והפריוס עצמה,

אני אענה לך בגדול,

בגדול אחרי מספר מסויים של ק"מ הסוללות דורשות החלפה,

הסוללות נמצאות מתחת למושב האחורי ופולטות קרינה אלקטרומגנטית

שאינני יודע עד כמה היא מסוכת ומה השפעותיה - בעוד 20 שנה נדע,

היה כאן אשכל די ארוך של איש מכירות של טויוטה שניסה לשכנע למה פריוס הוא הרכב האולטימטיבי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=323111&highlight=%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%98

תקראי את כל האשכל, ותגיעי למסקנות לבד אם שווה לקנות פריוס או לא,

(אם את מחפשת חיסכון בדלק, מנוע 1.9 SDI/TDI משודך לגיר ידני חסכוני יותר מכל הברידית שקיימת היום)

מקווה שעזרתי,

דרך צלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בנראה החלק שאת מדברת עליו מתייחס לסוללה. הרכב הנ"ל נימכר בארה"ב כ 10 שנים ומוכיח אמינות מעולה כולל גם בנושא הסוללות. לשכן שלי יש את הרכב הנ"ל והוא מרוצה מעל הראש. רכב אמין ביותר וחסכוני מאד. דיברתי גם עם המוסכניק שלי (מוסך טויוטה מורשה) והוא הפליא שבחים על אמינות הרכב. לדעתי את יכולה לקנות ברא שקט.

פורסם

תודה חברים

באמת ראיתי שיש הרבה שיחות בנושא אבל הן מלפני שנה וחצי

שורה תחתונה נראה לי שהשאלה הכי חשובה היא-

האם עוד 3 שנים (זו התדירות שאני מחליפה רכב) יהיה בלתי אפשרי למכור אותה בגלל עניין הסוללות.

ֿהאם עדיין מחיר החלפתן גבוה או שמסתמנת שפיות?

את כל שאר הסוגיות כבר הבנתי מהשרשורים הקודמים..

תודה

פורסם

אל תקחי סיכון לדעתי - אין לדעת מה יהיה עוד 3 שנים,

תקחי מכונית בנזין/דיזל קונבנציונאלית, כי ההברדיות לא נמצאות בארץ

מספיק זמן כדי לדעת איך השוק שלהן יתנהל,

במכונית בנזין/דיזל את יכולה להיות בטוחה שיהיה לך סחירות לרכב

אחרי שתרצי להיפטר ממנו, וגם פה זה לא 100% (עניין של מזל ושכל)

אך הסיכוי לסחירות של טויוטה קרולה רגילה מול פריוס הם הרבה יותר גבוהים,

תעשי את השיקולים שלך,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

יש אצלי במשפחה שתי פריוסים מהשנים הללו.

אחת עברה חיים קשים כרכב ליסינג ובשלוש שנים עברה 140 אלף ק"מ ללא שום תקלה - רק טיפולים כל 15 אלף.

השנייה עברה כ-115 אלף ק"מ בפחות משלוש שנים, אבל לפני שנה הוחלפה לה סוללה (באחריות, לא יודע כמה זה עולה - מנסה לברר...) לאחר שהיא פשוט הפסיקה להיטען.

מבחינת צריכת דלק: בשתי המכוניות הממוצע בתחילת הדרך עמד על 1:20-1:19. אחרי יותר מ-100 אלף ק"מ הממוצע ירד קצת ל-1:18.5 ברכב הליסינג, כנראה עקף התעייפות מסוימת של הסוללה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...