Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

ברשותי ניסן אלמרה 2003 נפח 1800.

אני מעוניין להחליף את כל הנוזל קירור שנמצא כרגע במערכת, אני יודע שכולם ממליצים על הנוזל המקורי בלבד, אך הוא יקר להחריד! האם מישהו יודע איכן אני יכול למצוא את המפרט שלו? או להמליץ על נוזל שווה ערך?

פניתי לקרסו, הם מציעים שאני אפנה לאחד המרכזי שירות שלהם להתייעצות, אך ברור שהם גם ימליצו על המקורי.

אשמח לעזרה, תודה!

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיברתי היום עם יועץ שירות בכיר של קרסו, הוא אמר לי לשים מים ירוקים וזהו! שאלתי אותו אתה בטוח שזהו? לא מקורי? הוא אמר לי "שים של פז, זה מה שאנחנו משתמשים".

מה אתם חושבים?

פורסם

מוסך מורשה משתמש במים של פז?

נשמע לא מקצועי בכלל...

למרות שבמוסך UMI ראיתי שמנים של פז...

(כנראה שהם עומדים בתקנים של החברה).

דיברתי היום עם יועץ שירות בכיר של קרסו, הוא אמר לי לשים מים ירוקים וזהו! שאלתי אותו אתה בטוח שזהו? לא מקורי? הוא אמר לי "שים של פז, זה מה שאנחנו משתמשים".

מה אתם חושבים?

פורסם

קח בחשבון שאתה לא מחליף בתדירות גבוהה,אני בדובלו השקעתי גם כ 350 שקל.אבל היה לי ביטחון שמה שיש לי הוא איכותי וגם ביטחון פסיכולוגי "המלצת יצרן".

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כאשר זה ליטר וחצי אין בעיה, אבל כשאתה רוצה להחליף את כל המים במערכת זה כבר משהו אחר. אתה מסכים איתי?

מסכים לחלוטין.

על כמה ליטרים, אנחנו מדברים?

פורסם

שים נוזל קירור שנקרא פז לונג לייף קולנט PAZ LLC.

הנוזל המקורי נקרא NISSAN PITWORK LONG LIFE COOLANT.

למרות שכדאי תמיד להצמד לנוזל המקורי אני לא חושב שתשיג את הנוזל המקורי בארץ.

אל תשים לא פרסטון ולא אמריקן איגל וכו'.

טויוטה, דייהטסו, דייהו, רנו, ניסאן וסוברו כולם בארץ משתמשים בנוזלי קירור של פז ולא תראה באף אחד מהם בעיות במערכת הקירור שנגרמו באופן ישיר מהנוזל.

פורסם
קח בחשבון שאתה לא מחליף בתדירות גבוהה,אני בדובלו השקעתי גם כ 350 שקל.אבל היה לי ביטחון שמה שיש לי הוא איכותי וגם ביטחון פסיכולוגי "המלצת יצרן".

אתה אכן צודק, אך לפי מה שענה לי היועץ שירות הבכיר "שים מים ירוקים של פז" זה קצת עירער את מחשבתי.

מסכים לחלוטין.

על כמה ליטרים, אנחנו מדברים?

לפ]י מה שאני זוכר זה 6 ליטרים וחצי.

שים נוזל קירור שנקרא פז לונג לייף קולנט PAZ LLC.

למרות שכדאי תמיד להצמד לנוזל המקורי אני לא חושב שתשיג את הנוזל המקורי בארץ.

אל תשים לא פרסטון ולא אמריקן איגל וכו'.

טויוטה, דייהטסו, דייהו, רנו, ניסאן וסוברו כולם בארץ משתמשים בנוזלי קירור של פז ולא תראה באף אחד מהם בעיות במערכת הקירור שנגרמו באופן ישיר מהנוזל.

הנוזל קירור של ניסן זה L250

מצאתי איזה דף מתורגם על הנוזל המקורי:

http://translate.google.co.il/translate?hl=iw&langpair=ru%7Ciw&u=http://www.japanoil-ural.ru/index.php%3Fmod%3D3%26idtov%3D361

פורסם

זה הנוזל איתו הרכב יוצא בשערי המפעל.

אם אתה רוצה למנוע בעיות ברכב ומתכוון להשאר איתו עוד הרבה זמן אל תשתמש בנוזלים מסוג ז'.

שים את הנוזל של פז וסגור עניין.

פורסם

בשביל כמה מאות שקלים בודדים, הייתי ממלא נוזל קירור מקורי. אני כבר ממזמן, הגעתי למסקנה, שהשקט הנפשי שלי שווה הרבה יותר מכך.

המכונית שלי עוד מעט בת 6 ותמיד טופלה עם נוזל קירור מקורי.

פורסם

גם לי אמרו אותו דבר על הפונטו, שים מים ירוקים וסגור עיניין, "השקעתי" על הנושא 150 ש"ח בערך אם אני זוכר וקניתי והחלפתי את כול הנוזל לפראפלו מקורי בצבע כחול (2002)

השקט הנפשי שלי שווה את זה, שאולי, ה0.0001 אחוז שמה ששמתי לא טוב ויכול לגרום לנזק לא שווה את ה100 ש"ח, גם בניסאן טידה שלנו החלפנו למקורי בטיפול.

פורסם

אני לא יודע למה, אבל משום מה משהו בראש אומר לי שהמוצרים של פז לא כאלה איכותיים.

מה הבעיה לרכוש נוזל קירור של valvoline למשל? החברה ידוע כמאוד איכותית!

פורסם

הנוזל של פז איכותי, עושה את העבודה כבר שנים ובחלק מהיצרנים הוא מגיע כנוזל מקורי מאושר ע"י היצרן.

אני כמעט בטוח שלא ניתן להשיג נוזל מקורי של ניסאן בארץ.

• תוכן חדש...