Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משום מה יש לי תחושה שהפעם ילך לנו.. ראית איזה הענות הייתה למפגשים השנה.

צריך לראות מה אנשים אומרים על זה במפגש.

יוני אני נותן לך בכבוד את המשימה הזאת כי אני כנראה לא אגיע הפעם.

נדבר אחרי המפגש ואז כבר נעדכן את מנהלי הפורום המכובדים.

המשך שבוע טוב

תום

יוני צודק תום.היתה תקופה כזו וההיענות היתה נמוכה ממפגש למפגש.אבל סומך על יוני המכור שינסה לארגן כמה שיותר מפגשים.תן לו להתחבר עם USB לווריד שלו ותראה איזה קריז וחיוך ענק נמרח לו על פניו היפות. :-P

אז מה תום איש הקרח היקר שלנו.אם לא אתה ,מי ידאג לנו לשתיה צוננת וקרה? :-(

ליאור

פורסם

:roflmao:איש הקרח, באמת מה נעשה בלי תום, אני כבר רגיל שהוא מגיע תמיד.:-P

מי זה פולו קלאסיק? הרבה פעמים ראיתי שהוא כתב שהוא מגיע למפגשים ואני עדין לא יודע מי זה.

פורסם

מי זה פולו קלאסיק? הרבה פעמים ראיתי שהוא כתב שהוא מגיע למפגשים ואני עדין לא יודע מי זה.

1. קרח - תקנו בילו :)

2. פולו קלסיק - הבחור משלנו

פורסם

פולו קלאסיק זה מיכאל

הייתי בעבר עם פולו אפור כהה

שיער ארוך

במיפגש הקודם הייתי עם הBMW 330 הכחולה

וכרגע במיני טנק.

תשאל את לאון ותום ישמחו להכיר לך אותי

כנראה שאתה פשט לא מחבר את היוזר לפנים אתה גם מכיר אותי

פורסם
יוני צודק תום.היתה תקופה כזו וההיענות היתה נמוכה ממפגש למפגש.אבל סומך על יוני המכור שינסה לארגן כמה שיותר מפגשים.תן לו להתחבר עם USB לווריד שלו ותראה איזה קריז וחיוך ענק נמרח לו על פניו היפות. :-P

אז מה תום איש הקרח היקר שלנו.אם לא אתה ,מי ידאג לנו לשתיה צוננת וקרה? :-(

ליאור

גם כשאני כתבתי על הרעיון הנ״ל קיבלתי את אותה סיבת השלילה,

אם יש מתעניינים אפשר אם לא פעמיים בחודש אז כל שלושה שבועות במקום פעם בחודש, זה יצמצם קצת את הפער ועדיין לא יהיה יותר מידי.

חוץ מזה אני בטוח שהגרעין שלנו שנשאר כל מפגש הרבה אחרי השקיעה (גם בימי הקיץ:wink: ) יגיע ומעבר לזה זה רק מבורך, אם לא אז לא קרה כלום אני נהנה מהשיחות הצפופות.

גם ככה אתם מנצלים כל יום חופש אפשרי כדי להיפגש מחוץ למועדים הקבועים (ראה ערך ראש השנה אם אני לא טועה).

בקיצור גם אני בעד. 

פורסם

ערב ראש השנה היה המפגש האמיתי, פשוט תענוג.

חבל שלא הייתה יכול להיות נוכח מור, עשינו שם הרבה החלפות של ציוד ברכבים לבדיקה וכל מיני ניסויים והיה ממש אחלה.

פעם הבאה נעשה את זה יותר מסודר.

פורסם

העניין שהמיני מפגש שהיה בראש השנה התבצע ספונטאני ואולי דווקא בגלל המקריות זה היה כה מוצלח - שבסופו נסעתי לארוחת ערב ראש השנה בחוסר חשק.עד כדי כך!

אבל לנסות אפשר תמיד.במקרה הגרוע-חוזרים הביתה. גם ככה גנרל חורף כבר מתדפק על דלתותינו אז אפשר לנצל כל הזדמנות.

ליאור

פורסם

אדון ליאור היקר שלנו,

בראש השנה זה באמת היה מפגש מוצלח ומעניין למרות שלא נשארתי להרבה זמן.

מאוד עיניין אותי לשמוע את המגבר שלך, ואז מצאנו את עצמנו בנשר.

מאוד מאוד מקווה להגיע עם הרכש החדש בשישי.

פורסם

אני חושב שהגרעין הקשה שלנו יפגש גם פעם בשבועיים... אם יגיעו אנשים נוספים מה טוב.

אני מאריך שזה רק יחזק את המפגשים.

וחוץ מזה תמיד אפשר להודיע להנהלה ולהחזיר לפעם בחודש.

מה אתם אומרים?

פורסם
רק בגלל שאדי מגיע

אני גם נכנע ללחץ החברתי.

אם אתה מגיע אז גם אני מגיע חח ***חחח היא לא מילה תקנית ולא מוסיפה לנראות הפורום. זה פורום מכובד, השתמש בשפה תואמת***

אפילו שאני כבר בלי מערכת ובלי הסיוויק :(

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

שאלה:

יש מצב שאחד מחברי הפורום יעזור לי במפגש לכוון כמו שצריך את המערכת שלי?

אה ואני מגיע עם עוד חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...